winning11

查看: 11692|回復: 4

[深水埗] [wtf46709394] 深水埗·紫桐服務比較好囡囡

升級  16%

三星會員

話說都食咗幾次紫桐,今次都要出返次報告啦。

紫桐算係一樓一價平服務好嘅囡囡,反正我未試過其他囡囡有甘好嘅服務又要平,肯定又要加乜費密費,水簫加100,環保加100,69加100,口爆又加100,真係玩多次都得啦,特別係一d比較靚嘅囡囡更加係乜嘢服務都無,加錢都唔比玩(我本人都算靚仔白淨,應該唔係個人問題)。

描述下紫桐先啦,應該30幾,樣就麻麻,身材嬌小,煎蛋波,如果個樣再嫩d就係蘿莉啦,皮膚摸落都幾滑。

話說一入都去紫桐就好熱情感叫靚仔,又話認得我,問我點解咁耐都唔搵佢,我無錢無辦法啦,一般我都唔會返食,但係都行玩後花。

未除三都已經係度攬kiss啦,不過我同唔係靚女嘅只玩碰碰車,跟住沖涼,主動幫我沖,竟然坐係馬桶度幫我水簫,真係未試過,爽!

沖完上床,都係黏lin個d,然後好體貼甘問你環保吹定no,其實她水簫都已經係環保哈哈,有得環保梗係環保啦,比著其他囡囡實要你加錢,甚至問都唔問,簫技算係好,起碼吹得爆個種。跟住上套做,狂插都無詐型,不過叫床聲有d怪,平時d女係啊啊啊感,紫桐就唉呀唉呀感,然後插後花,不停轉姿勢都得,落地企,狗仔,正常,點都得,最爽嘅係叫她著一隻絲襪,可惜囡囡話吊左後花就無得環保口爆,最後狂插爆發,總之爽!

升級  12.59%

二星會員

有冇地址

升級  16%

三星會員

鸭寮街237,上141有得體

升級  7.04%

二星會員

後面插爽死

升級  53.33%

一星會員

又幾正喎