winning11

查看: 14801|回復: 34

[金帝苑] [organiser2報告]【金帝苑】Apple (有圖)

升級  56.25%

三星會員

金帝苑 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[organiser2報告]【金帝苑】Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2105986-1-1.html
註:Apple 通常返 10:00-20:00 / 158cm

有圖有真相

Hi,咁多位師兄,小弟又嚟啦。
今次出呢個報告係我欠咗個囡囡好耐嘅,終於找數啦。

話說呢個囡囡係小弟嘅老相好,有睇過小弟報告嘅師兄,或多或少都記得小弟我喜好白淨小肥大波嘅囡囡,而今次呢個,就完全係呢一類型。

呢個囡囡係轉場囡嚟,小弟都係早個令月上去見到新囡,入房先知,係老相好。至於如果有師兄想知佢係邊個場轉同係以前邊個囡,就私聊小弟啦。

廢話講完,講反正題,囡囡叫Apple,係正宗細粒白淨小肥大波嘅囡囡。樣貌就無咩太特別,望落3頭至3中咁上下,順眼樣,係小弟覺得個妝重咗少少。至於身材呢,就小肥有小腩(所以再一次提醒要全走肥嘅師兄可以唔使試)。個重點係囡囡對波,係囡囡對波!因為好重要所以講兩次。囡囡對波大約D/E級,雖然聽落唔算話好大好特別,同場仲要有更大嘅小冰或者瑤瑤,但呢個囡囡對波嘅手感極佳,挺就唔係好挺,但正宗水滴形,軟手得嚟仲好有彈性,都算係小弟玩咁耐以嚟,嘅手感頭三。

至於服務呢,其實小弟我就唔知寫邊次好,事關小弟我真係食咗佢太多次,但我講下佢整體平均嘅表現啦。
先講解甲,解甲就咁耐都係互有互解嘅,但有時睇佢心情佢會係你解到一半嘅時候過嚟挑逗你。但最大嘅享受,都係睇佢雙乳彈出嚟嘅一刻,真係百看不厭。

至於沖涼呢,波推,洗全身呢啲普通野就少不免架啦,但有一樣野想提醒下各位師兄,雖然小弟唔知係咪個個都有,但唔係太喜歡車嘅師兄,唔好輕易去試,因為APPLE真係分分鐘車到你唔想車。碰碰車小弟係佢身上未試過,因為永遠都係大車同大車。而APPLE嘅吻功真心唔錯,可以挑起小弟嘅獸性。至於水簫就有嘅,但無太特別,所以就唔詳述啦。

到正場啦,我無記錯APPLE係有毒龍嘅,因為好似有做過一次,但因為小弟唔好,唔係成日做,所以唔記得啦,請各師兄見諒。咁耐以嚟,一到床上面,APPLE都係送個大大嘅波餅我嘆下先嘅,跟住就波餅同囡囡嘅雙唇不停交替,實行等你上半身食飽咗先,先到你下半身食。上半身食飽啦,就到下半啦,囡囡嘅漫遊係全身,唔係三點式嘅,係過程中,囡囡好鍾意用對波壓下你個身,個個觸感真係無乳輪比。漫遊完就到吹奏部分啦,咁耐以嚟,囡囡都未試過吹爆小弟。但並唔係因為囡囡嘅簫功唔得或者唔舒服,而係因為一嚟小弟比較難吹爆,二嚟係因為囡囡嘅吹奏方式比人嘅感覺相對唔同,正常一般囡囡都係以兩個目標幫師兄們吹嘅,第一,係吹硬你,第二係吹爆你。而APPLE比小弟嘅感覺係佢要將你嘅淫慾完全喚醒,所以就算有時小弟好攰,上到去搵囡囡話想吹爆,但結果都會忍唔住做咗,呢個係囡囡得意嘅地方。同時係囡囡吹奏緊嘅時候,囡囡時不時都會上嚟請下你食波餅同車下,唔係佢有佢吹。

最後就到過膠環節,囡囡一般都主動騎上嚟,同騎得都頗耐,而且囡囡係騎功方面有一個特別嘅招式,小弟唔係到透露,希望師兄們自己發掘。小弟我新意唔多,所以一般都男上車住交貨,交咗貨之後囡囡都會同我車多陣先叫我出,呢個抵讚。之後就都係事後骨,夠鐘出房。

其實囡囡有同小弟講過,小弟都有聽其他師兄講過,囡囡嘅絕技係水床,但小弟自從係水床有唔好嘅經歷之後就再無試過,所以要等師兄們自己一探究竟。而最大嘅原因令我不停返食呢個囡囡,係因為呢個囡囡從來唔 跌watt,好多囡囡搵得幾次熟咗,就會開始似熟賣熟偷懶,但apple我做佢我諗有超過廿次,但從來都無令我失望過。雖然囡囡唔係個啲去睇鐘一入貨會令人眼前一亮個啲囡囡,但小弟我將囡囡推介過比唔少朋友,只要唔係要走肥囡囡嘅,有八成都變咗回頭客,囡囡服務真心唔話得,所以小弟先一直搵呢個囡囡,而囡囡亦都係小弟心中三個紅牌之一。呢個報告真係欠咗囡囡好耐,終於都還咗,所以下次可以安心咁去搵囡囡。

希望師兄們鍾意呢個報告,小弟下次再食到好野再話比師兄們知!

註:organiser2報告-金帝/悅來/春秋/鳳城/來閣
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  12.59%

二星會員

請問是以前的那一個場和是誰?

升級  41.25%

三星會員

alarm 發表於 2017-9-30 20:27
請問是以前的那一個場和是誰?

來仔 轉場過嚟。

升級  6.33%

三星會員

師兄 好有心寫
請多寫包膠  造福人群
"雖然囡囡唔係個啲去睇鐘一入貨會令人眼前一亮個啲囡囡"
睇完呢句有D 驚喎  咩狀況

升級  12.59%

二星會員

PPJ753 發表於 2017-10-1 01:22
來仔 轉場過嚟。

都是apple?

升級  56.25%

三星會員

vanky 發表於 2017-10-1 02:31
師兄 好有心寫
請多寫包膠  造福人群
"雖然囡囡唔係個啲去睇鐘一入貨會令人眼前一亮個啲囡囡"

師兄唔洗太驚
其實呢句野嘅意思係,囡囡唔係超靚,好超班個啲囡囡,所以唔係個啲一入房見到即硬,完全唔會彈個隻。係個隻入房見到,第一眼會覺得,都ok個住隻,咁嘅意思。

升級  56.25%

三星會員

唔係呀師兄,以前佢個名唔係叫蘋果,係轉左先係。
小弟我唔太想係大post開名,始終囡囡未必想,但師兄想知,可以私訊小弟

升級  2.08%

三星會員

寫得好好

升級  2.92%

三星會員

Apple手事後骨先強勁

升級  95%

三星會員

organiser2 發表於 2017-10-1 04:46
小弟我唔太想係大post開名,始終囡囡未必想,但師兄想 ...

可以pm話我知係边度轉過來

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

果然大波
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  84.92%

三星會員

來仔和金帝都有去,我想知呀!pm me

升級  54.08%

三星會員

嘩、好想食

升級  15.42%

三星會員

寫到咁詳盡

升級  19.63%

二星會員

10月l走去食左E個蘋果真係唔錯

升級  40.56%

四星級會員

hahahahaha, 睇標題以為囡囡比你 "環" 咗

升級  95.92%

三星會員

十月一日想去食,但下班了,結果飲左咖啡

升級  91.08%

三星會員

ivantiger 發表於 2017-10-3 10:26
十月一日想去食,但下班了,結果飲左咖啡

杯咖啡好飲嗎?l

升級  79.26%

二星會員

呢個好似都有口爆

升級  62.75%

三星會員

organiser2 發表於 2017-10-1 04:46
小弟我唔太想係大post開名,始終囡囡未必想,但師兄想 ...

唔該師兄Pm我..