winning11

返回列表 發新帖
樓主: z19873278

[澳 門] 珠海有無地方買到【打令浴室】嘅套票?

升級  62.59%

二星會員

Natalie!!! 佢已家仲係打令1嘛?  我04年同打令1另外一個泰妹落DD跳舞見過佢,覺得佢好正,不過就冇機會扑佢。  之後係本夜游雜誌見到佢張相,覺得非常可惜(因爲本人好難搵到一次機會過Macau)。  Please話我知!  

另外有個叫Pop既泰妹已家仲係唔係打令1呀?

升級  6.67%

二星會員

brother...... pop 返左黎個零月.....佢個Number轉左.....冇記錯係278....得閒同佢聚下舊拉......故人見面.....分分鐘有Q送.......佢就黎生日.....如果你同班泰熟....咁我地有機係DD見....

升級  41%

三星會員

H446848兄, Where are you now? (HK or Shanghai)
有時間一齊過澳門走一圈嗎? wah!

升級  6.67%

二星會員

brother...依家係HK.....過幾日返上海.....我過親澳門都玩烹飯仔喎.....你又啱?

升級  41%

三星會員

wah! C兄, 你啲行程好豐富, 我星期四一早上, 星期六下午返,
都係等你8、9號返黎再約, 燕鮑翅呢家嘢, 乾鮑我真係攪唔掂,
得閒過兩招畀細佬好喎... 港滙我次次都去, 獨孤一味, ZEN (采碟軒),
睇戲我去新天地多, 順路都會過隔離昅下D高檔傢俬...
去南京路, 通常齋買完金華火腿就走, 若然啱時候, 最多上埋王寶和, 食大閘蟹...
大學生响上海真係未試過, 但有Friend同我講, 烏魯木齊啲交緩好正...

升級  62.59%

二星會員

h446848兄,哈哈,我係香X討論區見到你個post“Darling 1 新年期間囡囡狀況”,點解唔po係到呀?

升級  6.67%

二星會員

順應要求....post 左拉....睇睇....