winning11

查看: 4967|回復: 3

上海品質測檢報告 - 正骨場戴維營男子SPA

升級  11.33%

三星會員

今晚本來去龍之道,後來叫司機帶我去找好吃的飯店,
經過延安路南京西路附近見到一個”男子SPA”牌,
所以下車入去看看,前台兩位姑娘都幾正,
但價錢十分貴,跟皇室還貴些:
SPA一般1200元, 會員價880元.
按摩平均二百幾至三百不等,
最後入咗會及選了一個SPA做.
浸完浴發現此場無短褲, 只有紙底及浴衣,
穿個紙底比技師擦身, 問下技師原來好些客人都是外國人,
所以一般赤裸裸比佢地又擦又按,
我當然要入鄉隨俗, 如是者在約兩個鐘我都是赤裸裸對著技師,
雖然個技師唔正, 只有65分, 但DD有時都有D反應,
但她果然老手, 完全當睇唔到.
結帳880元!!

跟著去行下, 去到華山路近長壽路有一間小百樂,
入到去D房好有日本FEEL, 可惜無搭搭米,
技師幾正, 有75分, 選了油按,
但佢在我的屁股足足花了差不多半個小時,
心想她必有所岐途, 最後反轉身時她終於出聲,
叫我隨意比貼士, 她話因為老板知道佢地賺外快, 所以無基本工資,
話如果唔打機都比D貼士, 最後以200元成交.
仲拿了佢電話日後出去食飯.
結帳: 油壓個半鐘= 250元+小費200元=450元!! 又一貴機餐!!

是日完結!

升級  11.33%

三星會員

唉! 豪多一兩天都回香港, 要十月中才再去耶!

升級  11.33%

三星會員

ALONE兄,
何解?? 願聞其詳!!

升級  11.33%

三星會員

ALONE兄,
不用謝!! 大家分享下姐!