winning11

查看: 8900|回復: 7

[油麻地] [RAYMONDLEE報告] 貌以鞏利 的 心心

升級  6.67%

一星會員

油麻地 咸美頓街 14號 唐一樓 D室 心心

小弟第1次usb 之旅 -  油麻地 咸美頓街 14號 唐一樓 D室 心心
心心, 身高160cm , 覺得佢幾靚, 斯斯文文, 有D似後生“鞏利, 細腰, long legs, skin白而滑, small but 靚波形, 雖然質感有DD硬, I believe ture balls, 2呎骨床 only, 環境唔錯, 很多花, 有D佈置。

前後侍浴, Dup 次序好似有D亂, Dup算好合格, 練頸RPP (4 mins) 唔錯, as usual 同佢互電, 傾…..嘻嘻哈哈又傾, 無偷懶 Part 1 60 mins.
Part 2,背著我坐, 小弟雙手捏捏撩撩抱著, D“show”根摩her背, 口乃耳”豬”, 淺kiss,心心伸唎出來give小弟一下, 玩前戲調情10 mins. 小弟躺在吹得吾錯,有深喉, then佢叫我大字形拍係張床, 心心 站著床玩脫衣 (對腳好正), 佢就脫剩 under let me 除, then we 雙雙站上床抱著捏捏, 心心跪下乃袋袋, 又調情左10 mins,可以車輪,玩69同獨龍鑽
心心企響處小弟後進抽插, then 心心躺骨床, 小弟將心心對腳托起, 企響處淩空插. Game over
完事沖完涼(侍浴), 再坐低打左陣牙較,傾多幾句,擁抱一會, 看一看錶. 擺低400元家用走人。全程90分鐘,低吊。

升級  10%

一星會員

似鞏利,咁就要去睇下

升級  49.6%

六星級會員

咁係個身似定樣似呀
不在其位,不謀其政.

升級  6.67%

一星會員

對車頭燈大到可以當枕頭訓

升級  88.58%

三星會員

對手臂同腳都好粗壯﹐按摩一定夠力﹐仲送埋罕見既腋下毛毛 oh thanks

升級  34.33%

三星會員

咁趣絰既! 連格勒底都打格仔???

升級  0%

二星會員

身材唔錯喎

升級  70%

一星會員

唔知男人有"so"要唔要打格仔呢