winning11

查看: 5243|回復: 4

上海吳中路芭里之春 四川朱茵(迷你皇室假期)

升級  11.33%

三星會員

九月一日晚上食完飯照舊等K柯,
所以去這間店試下, 入到去洗澡後上大廳,
原來二樓有一個餐廳可以看表演,
當時有BRAND唱歌, 因為見係男的,
所以無入去.
又有網吧室, 約6台電腦, 每台都有VCAM;
再望休息區, 好似一般CAFE, 見有人飲野, 有人看書.
無咩特別, 上多一層看, 原來係休息室,
服務員比左個雙人大床房我休息,
心想係咪敢正又有特別服務,
一看價目表:
芭里皇室按摩      178元/HR+108/HR
XX浪漫按摩          158元/HR+108/HR
正宗泰式按            188元/HR+唔記得左
我當然問個部長, 還專登比佢知我香港口音,
起初個部長話三種都是不同組別的技師,
心想呢獲仲唔正.....
最後原來全部是正骨餐, 無邪野.
心想剛才走過時看到技師幾位都好"C拉"樣,
但算啦, 正骨姐.  於是選了皇室按摩試下.
後來入來了一位四川朱茵,
古銅色的皮膚, 身穿網球運動裙(有內胆),
心說呢獲幸運是我.....
因她上身衣服有點鬆, 多次露出乳溝,
又因為穿裙子, 一雙美腿盡表露,
事關正骨我也有抽水的方法,
手及腿都很滑, 叫我的DD不得不立正,
但佢當視而不見, 最後我記低個技師號碼#892,
因為我唔記得帶電話.
下次一定溝下先....

因為我DD同我企硬話谷住唔想比我睡,
所以回家時走入一家"美容, 美髮, 休閑, 按摩XXXX),
諗住比DD RELAX下啦,
誰知入到去正個件唔理我, 唔正個件好熱情地拉左我上去按,
心想乜髮廊都攪正骨水?
不過按到不久她問我是否來個雙人按,
會好舒服, 跟叫埋正D個件兩人一起按,
跟住又問我不如一人一舊來孖人起機,
好吧!!! 來啦!!!
唔正個好鬼PRO, 馬上露乳及脫內褲比我巢!!
於是我問正D個件佢點解唔除, 她才拉低比我按,
但無脫內褲, 不過難我唔到, 照伸手入去實行自助餐...
想不到孖人的力量很大, 不久穿梭機就升空了!!!
是日完結.

升級  48.67%

三星會員

sunny哥又出野~   唔頂~~~~~~~~~~~你唔係人

升級  21.85%

二星會員

如果真係似番版朱茵就好啦!千祈唔好似果d所謂砵蘭街番版朱茵(豬西)咁,就你愛啦。豬西、朱茵、豬西變朱茵。朱茵變豬西。
handsome,sexy

升級  11.33%

三星會員

神鋒兄及HERRY7707兄,

上海的髮廊原來不一定全開大,
或邪野.
上次洗頭跟住按摩全程都正骨手法,
呢間又話無開大, 只有機餐.
真係唔知點分類別, 各位C兄, 有無心得??

升級  11.33%

三星會員

我幾次去髮廊都是燈光暗淡,
另外都是十一二點,
D囡囡穿著性感架播!!