winning11

查看: 4109|回復: 3

深圳沙灣金x盈洒店遊記

升級  21.85%

二星會員

琴日收到老死鴻哥急call上沙灣偷跳食反,晚上七時從羅湖打的去沙灣約人仔40蚊,到達金x盈洒店地下洒樓倉飯,三條仔一條女(人地條私家菜)叫左蒜子火腩忟油*(斤三両)、蒜香骨、六支大啤共收一佰一十大元,食食下遇見卡啦ok經理雪姐,仲帶埋個靚女肋理亞玲黎,一齊飲洒,我個friend就叫雪姐搵條靚女黎陪食反,三分鍾,雪姐就帶左個菲菲嘅靚女黎,19嵗又白又靚。睇到我口水都流埋。後黎菲菲話不如介紹佢親細妹俾我,我話無所謂,三分鍾佢細妹就黍到,一睇死未夠合法年齡,一問佢佢話17歲,死就死啦,呢條女正一小棘椒,玩得飲得,樣子好Q,幾靚下不過就唔夠佢姊姊靚。(如果可以兩姊妹一齊嚟就正啦)到左九点我地叫雪姐幫我預先留房,因為三樓好玩d,房很快就爆,定左18号房,雪姐話唔收我最底消費,飲幾多就計幾多、生果盆、花生約蚊80蚊,我叫左半打金威送4支,另三支大青島共收三百幾,入到房我個friend仲叫多兩條女入黎玩,我問佢點解叫咁多女。佢話小費一佰所以叫多兩個一齊玩,呢度收費係1、3、6,佢就happy一路打波波,我就同其他女玩鍾飲洒,+一點半左右,條小妹妹叫我入厠所,以為有乜好嘢,莫非喜歡廁所攪。點知佢話大姨媽黎左,仲除左條衭俾個小妹妹我睇,一睇佢個小妹妹只有幾條毛毛,點知再睇落d有一塊嘢係度pk啦,有得睇無得食,條死女仲玩我,係度又摸我小弟又同我打k輪,唔理咁多抽下水先。到左十ニ點半就俾左一佰蚊佢走。此時見到個friend嘅三條女,其中一個有波有籮,約21歲左右,相頭ok啦,我個friend就話喜歡就攞去玩,一聽咁講,一聲多謝就檻住佢,先來一輪你驗我我驗你,個friend就話,啱就上洒店房玩,於是就同佢出房同服務員講想上房,點知服務員話房滿,仆街啦,如箭在弦上,不吐不快,拿拿臨拉左佢入廁所,一拉低條衭就先來一陣摸摸揸揸,再以三秒超快記錄載套,就展開攻勢,甚么半邊燒鵝肶、隔山打牛。二十分鍾左右功成身退,舒服哂。走個時俾左三佰人仔佢,佢仲話下次一定有驚喜俾我!到左二點,就埋單三佰幾人仔ok啦。落到樓下,我個friend見到條靚女行過,我個friend同佢講一齊食宵夜。佢又肯跟我地一齊去,我地過左隔離大排擋食飯,佢叫多左一個姊妹一齊食飯,正又係靚女一名,屁股上仲有一紋身,佢個姊妹叫左一個醉生虾、一個抄菜,一個抄牛河,啤洒、生啫田雞共80多人仔,跟住就上左佢地屋企坐下,不過無冷氣好熱,本來想一人一個一Q再走,但係個friend話頂唔順,好熱、問佢地攞左电話、話下次搵佢出黎一齊玩。到左四點叫的士返落黄崗公價50人仔。返到屋企五點半。  
如果有邊位兄弟想知地點、電話、經理名可以短訊俾我,知無不言,公諸同好。(我已經同經理、客務助理講明會介紹朋友黎玩,到時一定要介紹好嘢)d客務助理仲好好玩又靚女,我都溝緊幾個,個日有兩個飲大左,又檻又咀,仲攪我細佬,死就死啦下次一定攪掂佢。。。哈哈   

歡迎轉貼公諸同好。有好嘢要講,有正嘢就一定要介紹

handsome,sexy

升級  21.85%

二星會員

lam138果然係自己友,無錯經理姓毛。但我每次去都係租時鐘,一個鐘88、二個鐘128、三個鐘158。一個鐘乜都夠啦!
handsome,sexy

升級  28.08%

三星會員

QQ
高危時間,不要在酒店開房,小心c兄

升級  39.83%

三星會員

多謝jimmy717介紹...
沙灣就多去..但金x盈洒店就未去過...
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭