winning11

查看: 44263|回復: 11

邪骨 好介紹

升級  86.67%

一星會員

各位borther!!唔好意思, 小弟好細膽, 唔識普通話, 又好小好小上大陸, 但有好想見識下, 比d意見得唔得 )
好想過手隠, 最好有得揸波有得睇, 唔一定要開大, 最好有身體接觸, 當然條女樣靚身材好就最好啦.\
不過小弟最緊要安全, 同埋乾淨, 唔好比公安捉, 唔好比人局..
各位brother, 有冇好提意呀!!!!功德無量!!功德無量!! 哈哈

升級  86.67%

一星會員

最好6時前返回香港, 吾知價, 越平越好

升級  9.26%

二星會員

明記~~

升級  0%

二星會員

福仔=福建城
深圳公價30-35/鍾,雙鐘起飛,但系大多環境較差!照Danny兄所講應當算幾好0架啦!
日日穿行於深圳之大街小巷 夜夜流連於虛擬之花花世界

升級  13.33%

一星會員

邪骨 好介紹

Can you PM me the address and the name of the shop as well?  Thanks.

Ken

升級  63.33%

一星會員

I used to go "Yick Hon Tong" OR " Sum Lai " because easy go back to Hong Kong. Is any brother have other favourite place nearby ? and BG's no . Many Thanks
happiness not because how many you owns but you don't mind

升級  15.17%

三星會員

乜野沙,乜野水成日話打風.....乜會有安全架咪
吃喝玩樂

升級  93.33%

一星會員

麗枝公園,where??

升級  39.83%

三星會員

去皇興咪見到羅...
去22a買張飛,去皇崗,到總站就可以見到皇興...
間野,係皇興后面...明未??
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  66.3%

二星會員

就可以喇.

哈哈, 基本上大部份場都可以過手癮嫁禍, 你同MM玩得開心傾得過癮就可以喇.

升級  39.83%

三星會員

話是話,你地要我pm的咩,我都講晒拉,皇后大道行前少少,見到皇興,
係皇興後面...
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  54.81%

二星會員

深圳市..麗枝公園...及...洪湖公園...和...人民文化公園內一到夜晚..付近工廠有很多廠妹..在此搵食

hee heee
seems to be some nice parks