winning11

查看: 5240|回復: 3

[其 他] 見報嘅17歲高鐘妹

升級  26.67%

一星會員

上兩個月嘅一個星期六下午我約左佢再太子地鐵站嘅C出口等, 第一眼見佢同相九成似, 不過好重嘅 “Lo” 味, 吊佢呀, 吊帶短裙加對拖........冇錯,係拖鞋! 一睇就知係出來做嘅, 相認後第一句問我佢靚唔靚....都唔知講乜好! 問佢去邊到爆房, 佢話去月亮......??? 原來係百佳, (百佳個 logo 有個月亮), 因為在電話中己講好咗有 D 乜玩 ( $800 一個鐘, 吊一Q(帶套), 口爆一Q (唔使帶套)) 所以冇乜講野就同佢上咗間月亮啦, Hotel fees is $105 for 一個鐘, Ok 啦.... 入到房就一齊除衫, 自己除自己, 冲凉就佢幫我, 3 點多 D D 啦, 因為只得一個鐘, 所以我就好快話冲完, (唔好 waste time, 又要吊,又要口爆

升級  3.75%

三星會員

唔使咁避woo.. 直接post 條link 出黎睇下嗎~ 方便...
自殺左啦~ pm 都收唔到, 何況 e mail 呢...

升級  3.75%

三星會員

些些... 真係你唔提..都唔G 有個咁既站~  
自殺左啦~ pm 都收唔到, 何況 e mail 呢...

升級  1.72%

四星級會員

無所謂啦
多個網睇囉
You will never walk alone. Liverpool is the best.