winning11

查看: 5556|回復: 7

咁樣做係唔係好無良呢!

升級  21.85%

二星會員

記得有次玩試鍾男係東莞厚街帝x酒店經一位前輩師兄kenstar506推介帝x98號俾我,(在此各兄弟要先多謝kenstar506兄先),另外又有一條新女俾我試鐘陪訓,但就要俾多一佰蚊人仔,98唔使點講師兄推介一定掂,口技一流,唔係點做師父教女呀,今次主要係講條新女,肥肥地小小怕醜,一睇就知係大塊田格,98個part唔講,到條新女上馬,我就乍乍帝叫條女吹,起初佢話要帶袋,我話剛剛同98做完帶袋吹起唔到頭,最多吹起先帶袋做,最後都肯吹左7-8分鍾左右佢就囉袋同我載,我就話剛才用大陸d袋唔舒服,又話唔知係唔係過期、假袋之類,話自巳有私家袋,當然之前曾檢查過新女既靚肥西,又肥又脤又無味,毛仔得幾條,成隻白虎咁---我嘅至愛,跟住佢就幫我載。其實d袋係香港我己經用最細號嘅梅花針扎左兩個小針孔,當然肉睇係睇唔到個種,做左唔夠10分鍾就穿左,自己知因為突然感覺大左特別舒服,做多10鍾就感覺有射既感覺,於是就大大力撞多幾下,剩返小小就射係佢塊西上面。當然拔出黎果時手要快,唔好俾佢知道穿左,俾佢知道就話佢個西太窄迫爆左,仲話死啦怕唔怕有事架,仲要辨到好怕咁。個次佢一d都唔知,跟住拿拿臨捉佢兩個鴛鴦戲水,用花灑冲佢地下面,其實係毀减証據、奉勸各位兄弟,一定要新女先好試,乾淨d,唔係中招唔好話我呀,各位兄弟我咁做係唔係好無良呢! ):  ):

handsome,sexy

升級  21.85%

二星會員

sorry係kenstar516兄先啱

升級  21.85%

二星會員

Raymond sze 出得黍玩有乜話賤唔賤格,你咁清高就留番係屋企玩自己條女或者食自己,使乜出去玩啫,話之你係版面管理員,都唔可以隨便鬧人賤格,咁其他手足玩2p、3p、4p、空中飛人、毒龍鑽、幼齒果d就係賤格、變態,人渣,心理變態,色魔。係唔係咁先,你做得呢個版主就唔好用d咁歧視既眼光睇我地,我地都係一d好正常嘅人,有邊個男人唔想同d後生又靚女既女仔做吖,好多時有d嘢老婆同女友做唔到嘅野,上面嘅女俾到我地,其實都係各有所得,因為一賣一買、無所謂賤唔賤格。各位手足認為啱唔啱。

升級  30.67%

三星會員

簡直同自己過唔去
條女有病的話 ......................

升級  21.85%

二星會員

brad--pitt-2020你話我無良我服你,因為係我問咁做係唔係無良d,你可以話我無良,但就唔係賤格,一樣還一樣。

升級  83.33%

一星會員

You son of bitch, hell with you, cheap guy. How your mother teached you to get lay

升級  21.85%

二星會員

tomboy1647我小得你小呀,你英文好叻呀,i fuck your mother i fuck all your family member,you only guy. you havenot any penis  to fuck another,you let me fuck only,but i donot fuck you because too bad too dirty.i only want to fuck your mother everyday.無能就唔好小人,tomboy即係基婆啦1647即死能,甘點去小人呀,fucking your asshole。

升級  83.33%

一星會員

你條人渣白痴仔,唔lun死都無用