winning11

查看: 26824|回復: 15

[十 八] [harryho24報告]【十八桑拿】和式侍浴

升級  53.33%

一星會員

小弟對於寫報告係新手一名,上個月首次踏足各兄弟都媽到七彩架十八桑拿,硬件就唔使講啦!新裝修,新待女,新經理,舊架服務態度,真係比劉德華見到的話,重唔小到仆街呀!
話說當日有朋友從星州過來香港旅遊,緊係要帶D Friend去見識下啦!下午三點,我地一行六人,有四個係我朋友D朋友,其中一個我覺得好熟口面,但係又想唔起係邊度見過,無所謂啦!出得黎玩就係〝兄弟〞啦!去到信德,企左係成功門口,身為主人家架我,緊係要問下D朋友想玩NC定沖涼啦!小弟本身都係淨係去開CC,無去過沖涼,所以就推介NC,但係班友仔就偏偏話想去沖涼多D,好似知道我未去過甘,我心想主人家唔衰得,點都要死頂落去,還店甘多人一齊去,無野好驚丫!跟住一個快步入咗成功,叫個 Sales哥哥黎問下D套餐先!了解左之後,其中有兩個話唔去沖涼,去金沙玩兩手好過,最後淨番我地四個,兩個要台越式,另外兩個要中式,跟住就巴巴聲上船,踏上人生第一次沖涼之旅!
落船之後,立即跳上的士,向目的地進發,心情有D緊張,話晒都第一次丫嗎!之前係船度同我朋友傾偈,話四個朋友之中有一個係歌手孫燕X架男朋友,唔怪得之啦!原來我以前係D八卦周刊見過!估唔到可以同D明星架男朋友一齊出‘精’,差D忍唔住想問下孫燕X好唔好砌,但係都無問出口。
返番正題,去到金龍門口,就有條侍仔問我地去沖涼定賭錢,點解唔問係咪去NC呢?唔通我地個樣寫住沖涼咩?Anyway,個侍仔指左我地上去之後就閃左,上到去見到裝修真係幾得,locker房就OK啦!換衫之後就比左D coupon個經理,叫幫我地Book定夜晚十點船飛,你知啦!星期五晚好多人架嗎!遲左返屋企交人就麻煩啦!跟住就行入水池區,淨一淨身先!好似聽到有人叫我,回頭一看,原來有個著住泳衣架中女叫我,話幫我沖涼乾淨D,我心想洗唔使錢架?成功條友仔無同我題過包埋,不過一場黎到,就試下啦!坐上張空心架椅,個C眼同周周就暴露於空氣之中,然後個中女就開始幫我洗白白,有人幫你洗白白個感覺真係好!好似特別乾淨!最舒服就係洗C眼同周周,洗到我扯晒旗!爽呀!後來先知呢D叫做和式侍浴!

待續…

升級  53.33%

一星會員

沖沖下架時侯,突然強勁架音樂響起,D燈就閃下閃,好似去左disco甘,跟住又傳來BB哨子聲,好好氣氛甘,轉個頭望下咩事先!哦!原來有四條女係度跳緊舞!
E,唔係普通跳舞甘簡單,係脫衣舞黎wor!重要係三點盡露,一絲不掛個隻添!甘個dance floor係係兩間桑拿房上面,透明天花板,由下面望上去,真係好風景lor!望下望下,唔經唔覺己經幫我洗乾淨晒,跟住就見到有差不多 40個女女一字長城陣甘排晒係度,等人客挑選,個陣時真係花多眼亂,唔知要邊個好,男人就係甘衰格,無得揀又話無得揀,太多又話個個好,唔知點揀好,因為太多女女架關係,每次都係幾個,幾個甘走開,唔會話一次走晒,甘企得遠個d就會慢慢移近d,等d客人可以個個都見晒,唔會見唔晒,呢樣就真係值得讚!甘當d客人好忙碌甘望女架時候,d經理就幫d客落單mark女,好似去左酒樓食飯甘,向個部長點菜一樣,每個經理都有部Palm,好先進架!講番d女女,質素都唔錯,80%可以話中上架質素,而品種就有中,台,越,韓,泰同俄,你去到望下女女心口塊牌就知架啦!衣著都係三點式或者透視裝甘啦!我自己本身就鐘意d清純樣加高身型,大波樣青見就最好!做BM wor!無波邊有feel架!我同個朋友係甘望下望下,d女女差不多走晒甘滯,無辨法啦!唯有等下一轉啦!吹番支煙先,稔住問下個經理幾時再有show,點知…
待續…

升級  53.33%

一星會員

轉過頭一望,原來連D經理都走晒,有無攪錯呀!一個職員都無,洗唔洗走得甘快呀!對於我呢個第一次黎的新手,重有我呢班第一次黎架朋友,個陣時架感覺真係幾無助,好在小弟係香港有去開桑拿,知道呢D時侯最穩陣就係換衫入休息室,所以就帶d朋友入休息室先至再算,記住係我帶,唔係侍仔帶,你就知道d service有幾甘賓至如歸!好在入到休息室有人招呼姐!既然坐低左,叫d野食同野飲先啦!一路飲飲食食其間,同我地講得最多野架唔係經理,而係做小工個d阿姐,一時又問按唔按大脾筋,一時又問腳底按摩好唔好,而d經理就理都無理過我地,真係有d那過,自問自己都算係好耐性架人,今次我都忍唔住自己叫個經理埋黎,問下我地下一步可以點,因為我地其中二個買左中式,係無得揀女,所想幾時上房,講聲就得喇!至於幾耐有一次show,係半個鐘有一次,問完我想知架野之後,就有個待女係個場度周圍講話有show開喇!甘我同個朋友就立刻出去揀番個女女先啦!無謂浪費時間嘛!好喇!又係一字長城陣甘揀,終於比我揀到個身高五呎八吋架高妹,我個朋友就揀左個細細粒大大波,叫個經理幫我地mark左,然後個經理就幫我帶左條手帶,跟住就繼續招呼其他人喇!等d女女走晒之後,又係無人理,同之前一九樣,甘即係點呀?邊度落房又唔知,想問人又走晒,唯有死死氣入返休息室,坐低之後,又再叫個經理埋黎問,check左我地dlocker number 之後就同我講‘你mark個個modle黎架!要補返五百幾蚊,OK?’我心想有無覺錯呀!頭先我mark架時候又唔同我講!我鬼知咩!知就唔揀啦!個經理話‘不如我幫你揀個喇!XX幾好架!’,我就緊係唔肯啦!但係又無理由等多半個鍾下個show ma!好在小弟記性好同花心,實望多一、兩條女做後備,記得有一個都幾好,當然無之前個甘好喇!我就同個經理講‘幫我checK 2X0得唔得閒啦!得閒就mark2X0啦!’ check 左得閒,跟住就落房啦!
待續…

升級  53.33%

一星會員

呢幾日忙到仆街,所以寫得比較少,請各兄弟不要怪小弟!

升級  53.33%

一星會員

其實我自己都唔係幾記得條女係咩野樣,只不過情願衰係自己手上好過衰係條經理手上,各位兄弟係咪甘講先?入咗房,見裝修都幾好,個浴室同張床用瑰玻璃分開,浴室裏面有張半床半梳化架野係度,應該係一陣間做BM用,〝咯!咯!〞囡囡到喇!抬頭一望,正呀!成個淫娃款,吸手波,33B左右,總之一個字,正!囡囡先叫我入浴室爬係張按摩床度,然後就校好水慢慢幫我洗身,先由腳開始,跟住再洗上身,乾淨晒之後,就開始用條濕滑架小舌係我身上面‘lam’,去到腳板架時候,重服待埋我d腳趾添,跟住再上番去屁股位置,使出王小虎架絕招 - 毒龍轉!
待續…

升級  35.93%

二星會員

18  = BAD BAD SERIVE. DONT GO AGAIN .

升級  53.33%

一星會員

以前都係吉隆坡試過呢一招,但係今次架感覺真係好唔同,feel到女女係好用心同用力出招,好在之前爆左個石,如果唔係後果就嚴重羅!當女女使出毒龍轉架同時,雙手就招呼小弟弟,令小弟弟保持最佳狀態!跟住就轉身啦!終於可以慢慢欣賞女女架天使面孔同身材,對波真係好正,重係Pink Lin個隻添!難得,難得!跟住就用對波慢慢做BM,由上身一路做落去,去到小弟弟架時侯竟然唔該都無聲,一口就將小弟弟吞左,真係只可以講一句‘爽呀!’吞吐左十分鐘左右,就繼續 BM埋雙腿,再損下腳趾,跟住就沖身然後轉上床再戰喇!
上床之後,又再用條舌‘Lam’全身,跟住就黎個冰火二重奏,好在小弟定力夠,如果唔係的話,肯定被吹爆!冰火之後,就幫我戴上套,然後就入閘喇!
待續…

升級  0.8%

四星級會員

快啲出埋續集啦
睇到我鳩到硬晒喇

升級  53.33%

一星會員

估唔到小妹妹係非常之緊,又多水,我地先用觀音坐蓮,坐到啪啪聲,無幾耐女女就累,唯有到我進攻啦!女女d反應非常之好,重用雙小腿將我鎖緊,等我每一下都入到盡,好似想將我吸左入去甘!大概抽插多五分鍾左右,我都忍唔住要衝剌,放出左d精華之後,想除左個套先至再攬住休息,點不知女女係都唔比我抽出黎,係甘用對腳夾實我,可能重enjoy緊掛!既然係甘,我就順下女女意啦!直至到我軟晒之後先放我出黎!跟住無幾耐,就電話到話夠鍾喇!
待續…

升級  35.93%

二星會員

DONT GO 18

18 SREVICE = INCH, FROM GRIL TO MANAGER OR WAITRESS,I TRY CHINESE STYLE ,THE MANAGER GIVE A "TAI YEE MA " GRIL. TO ME.I ASK THE MANAGER WHY GIVE SUCH GRIL TO ME .HE ANSWER ME THAT CHINESE STYLE IS NOT INCLUDED ML.CHINESE STYLE = HJ ONLY.YOU CAN CHOOSE NOT GO THERE.18 THE WOMEN OF BATHING IS UGLY AND THE WAITRESS WILL NOT GIVE YOU ANY SERVICE, FOR EXAMPLE HAND A POWDER TO YOU. THEY ONLY TALKING  ONLY.AND THERE MANY MANY CUSTOMER SO NOT CHAIR TO SIT ,NO COMPUTER TO USE (4 COMPUTER ONLY) THE FOOD IS NOT GOOD,VERY COMMON.THE SERVICE IS EXPENSIVE CHINESE STYLE = $ 908.SO I WILL NOT GO THERE AGAIN.

升級  18%

四星級會員

咁又黑仔啲喎

升級  3.7%

二星會員

no la  sure not pay

升級  3.7%

二星會員

秘訣就冇,但就投其所好啦!我話中意去 disco玩,咪同佢吹下囉。長....?下次比你看下米知囉。講笑姐。

升級  53.33%

一星會員

To be Honest, some of the BG will let hv a second shot if you  finish early! My friend tried once b4 and I said he is a "quick gun hand" tim!

升級  76.67%

一星會員

你可以試試117,BM,NO1,137對波很靚

升級  0%

一星會員

117終於回來了比以前消瘦一點床技口技BM沒有退步
137去了打零一