winning11

查看: 5661|回復: 1

水圍資料

升級  58.75%

三星會員

水圍資料.......

1﹒九街食檔
有好多好野食,乜都有。
不過無乜香港人..... 不過就有好多靚女(都好難講)

2﹒3G次世代
好多Game賣,有壞包換
好似D阿伯睇馬咁, 成日有班人係門口發呆。

3﹒同慶堂
一聽個名就知唔係中藥鋪就係涼茶鋪!
呢間就係飲涼茶嘅,有樣涼茶叫廿八味

4﹒太字茶餐廳
風景唔錯,居高臨下望落去唔知望到乜呢?
不過通常D人去到都唔多叫野食, 話食波餅食飽。

5﹒水都 Disco
要做好心理準備,皆因入面波濤洶湧,
要隨時做好準備接波,記住!要兩隻手!!
一唔小心就會比D波兜野撞暈..........

6﹒東海明珠
D技師正到死下死下..........我話D手勢!
一按醒腦提神、二按舒筋活骼、三按..瞓著........

金海岸同紅酒娃娃之間有幾間食店同樓上吧、FL..........
紅酒娃娃隔離就係七街,有女人街賣衫舖,好多女係度買衫,不妨吼下....
七街至新典娜(光豬場) 之間有好多平價桑拿,好似金鳳凰,質素麻麻........

水圍公園對面(3街及5街)有新水源吧、金域藍灣桑拿、金海世紀桑拿、
重有一間係中間,唔記得咩名........

金都桑拿係5街近4街,東海明珠後面....
水圍4街開左兩間新K場,門口好多知客列隊.......

水圍快餐店 地圖上嘅 FL 咪係 150 快餐 ......
定係金海岸(水圍大街)對面個間真係有" 燒味六拼飯"嘅快餐店
水圍新家園下面幾間新淨嘅港式茶餐廳,重有日本料理添......

至正係大佛口對面有間地吧(水圍街/2街交界轉角位),夜晚 9:30pm後
有隊菲律賓樂隊演奏(未試過,唔知堅定流?),話10:30pm有國內歌手演唱.

正骨只有一度,就係"世外桃園",環境好,但近期人多幫趁,要等房,服務差左,小費加左,投訴多左.........

邪骨就其他都係,推機油約莫收68+100,vip房約100+100.......
(加100係機油費,大餐費就+300,熟客可能+200都得)
機場有憂威夷、金域藍灣、金海世紀、嘉德堡、銅鑼灣...銀泉.....

有幾個出名場連大餐都有:
駐仙閣、東海明珠、天上人間.......
隱蔽大餐場有:陽光假日、嘉德堡、水源城......

新奇場就:100蚊光豬機場新典娜(皇崗村就新文雅)... 貨倉、髮記就重有好多......
夏威夷隔離個間.........同埋大有利行過d轉衛生局個間"新歡顏"(150大)......

最多女出沒..... 梗係:
2街龍祥西餐廳門口、 9街得意坊至王子KTV一段、
星鴻吧(鄉村俱樂部)、駐仙閣、威尼斯一帶.....

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  98.25%

三星會員

張地圖好細張
有無大張啲呢