winning11

查看: 8121|回復: 8

《《《《《滾紅滾綠滾去三水》》》》》PART~2

升級  66.08%

三星會員

第二日正式開始工作,進展大致暢順,只不過係生產車間裏面實在太熱,喺長時間逗留嘅情況下,滿身大汗,感覺又濕又攰,週身都唔自在。當晚收工,本來想直接返酒店沖涼,但VENDOR啲同事話廠長請食飯,係都要拉埋我去,仲話我係當晚嘅主角喎!

升級  66.08%

三星會員

當晚去咗《順華漁村》,話就話係食飯,但佢哋班友仔攞住隻酒杯多過攞筷子夾餸,檯上面樽樽都係40°以上嘅白酒,唔知佢哋係味咪俾面廠長,定抑或係FOC冇蝕底,個個搏晒老命咁飲,面不改容,真係黐--線!食完飯行出門口已經有啲腳步浮浮,嗰班友仔仲話要搵節目,阿甲話去洗腳、阿乙話去鬆骨、阿丙話去洗頭,行吓行吓又返出嚟十字路口,廠長就話:「-!我都識洗腳、洗頭喇?返屋企自己搞掂就係嘞!」、「去髮廊溝件妹仔再打埋飛機都要一百蚊,我不如俾多百零兩百蚊去桑拿好過喇!」最後廠長拉大隊去咗一間叫《金南海》嘅SAUNA,就喺《滋粥軒》隔嚟。

升級  66.08%

三星會員

呢間《金南海》SAUNA嘅門面、格局,憑我嘅經驗一睇就知係「有啲嘢搞」嗰種。裏面更衣室與沖涼房嘅環境,真係同旺角嘅骨場有99%相似,毋須多費筆墨嚟形容。休息室分為幾個區間,燈光比較昏暗,裝修簡單,勝在水果盤、糖水、飲品FOC任叫任食冇詐型。我哋邊飲、邊食、邊睇電視、邊吹水,咁又過咗廿幾分鐘,廠長嗌個部長埋嚟,喺你推我讓、擾攘一輪之後,大家終於揀好咗NUMBER,隨即上房。

好似呢類旺角STYLE嘅骨場,我一早預咗冇賓至如歸嘅服務、冇富麗堂皇嘅裝修、冇貌美如花嘅囡囡,況且我都有啲醉醉哋,求其搵條似樣啲嘅囡囡,同我揼吓骨再俾我發洩吓,乜都夠喇!

升級  66.08%

三星會員

行到走廊,直入轉左,毋須揀房,原來我所MARK嘅囡囡(#18)一早已經喺房裏面STAND BY嘞!#18報稱廿二歲,但望落去似有廿五、六歲左右,一副典型旺角骨場中女STYLE,身材適中而大髀略肥,皮膚唔夠白淨而有少少化妝,略帶一點「人妻姣婆」+「飢渴淫邪」LOOK,勉強PASS。

升級  66.08%

三星會員

PART①:#18嘅手勢都唔算太差,按頭、按尾龍骨比較舒服,按其他部位就只係一般。如果對囡囡有要求嘅話,倒不如去揼個「正骨」喇!期間一邊揼骨、一邊傾偈,佢又係以囡囡一向慣用嘅對白:

囡囡:「呢度啲客個個都好鬼死粗魯。靚仔你咁斯文嘅?!我估你一定係老闆嚟嘞!」

神棍:「邊度係吖!我喺廣州嗰邊過嚟打工啫!」(死都唔俾佢知我係香港人)

囡囡:「就算你唔係老闆,都肯定係讀過好多書返嚟嘞!」

神棍:「哦!我以前喺福建大學讀過調理農務系。」(擺明老作兼玩嘢)

囡囡:「咁你以前有冇嚟過呢處鬆骨?」

神棍:「嚟過一、兩次咁喇!好耐之前嘅事嚟嘞!」(都係吹水唔抹咀)

囡囡:「係吖!我都有啲印象喎!你入嚟嗰陣我都覺得你好面善,好似唔知喺邊處見過你咁嘅!」

神棍:「係咩?!」(我以前都未嚟過,囡囡擺明作嘢)

囡囡:「上次同你鬆骨嗰個係幾多號?」

神棍:「唔記得囉!好似係長頭髮、眼大大、肥肥哋咁嘅。」(我都係擺明作嘢)

囡囡:「咁你哋有冇乜嘢吖?」

神棍:「有冇乜嘢『乜嘢』吖?」(詐傻扮懵係我嘅專長)

囡囡:「我係話佢有冇同係你按呢處?」(佢一手揸住我條「小小棍」)

神棍:「唔話你知,你自己估吓喇!」(等你開價就真)

囡囡:「咁你要唔要啫?要喇!我唔係咁隨便就同其他男人做嗰啲嘢,我係要對嗰個男人有好感先至肯做架咋!」(佢一手揸住我條「小小棍」係咁摸、係咁搖)

其實講嚟講去咪又係為咗錢,不過嗰晚我飲咗酒,慾火焚身,都想搵件囡囡發洩吓,喺半推半就嘅情況下,終於交「液」成功。

升級  37.04%

二星會員

咁佢有乜服務呢??口??冰??火??定係淨搞呢?

升級  66.08%

三星會員

PART②:先除衫後剝褲,再上床瞓低,#18既冇主動性,又唔夠專業,以為掰開大髀就係SERVICE,呢啲咁嘅SERVICE只可以滿足當地人嘅要求,但對於鍾意玩「花式床技」嘅我嚟講就完全唔合格,於是我即刻示範俾佢睇吓乜嘢係「★★★★★級」嘅SERVICE!我踎喺佢嘅胸口上面,兩手兩邊揸實佢嗰對淫奶,再將半硬半軟嘅「小小棍」躡入去波罅中間。哇!好過癮吖!以往都係用「女上男下」嘅方式嚟玩「腸仔煎雙蛋」,呢次改用「男上女下」嘅方式,位置與力度完全由自己去掌握,另有一番滋味,真係有股衝動想將「小小棍」塞埋入佢個口裏面。跟住我左手繼續揸波,而右手伸去後面,用「一陽指」喺佢嘅洞口外面徘徊,摸咗唔夠半分鐘就已經濕濕哋,證明#18對我嘅攻勢都「逆來順受」,於是我一指直插入去,插到盡頭,向內壁兩邊狂撩,仲越撩越多水滲出嚟。

囡囡:「嗯…………唔……唔好咁喇!啊……啊………我頂唔順喇!快啲……我要你用力啲-我……快啲插入去喇……………」(佢把聲仲好鬼死姣)

升級  66.08%

三星會員

#18肯定俾我搞到好HIGH,所以先至會講埋晒啲咁唔知醜嘅說話,既然佢咁淫賤,咁我就唔客氣,戴套上馬,用我碌「真棍」入窿,徹底將佢降服。「小小棍」喺洞口外面塊唇磨吓、頂吓,佢已經左搖右擺、擰頭擰髻,一棍插晒入去,反應仲激,又拗腰又扭屎忽,雙手仲攬實我後頸與膊頭。

本來我飲咗酒都有啲攰,但當我見到佢咁姣、咁激嘅反應,好似為我碌「小小棍」注入咗一股強勁嘅動力。我擘大口啜實佢嗰兩粒又大又凸嘅淫LIN,下身不斷向佢個洞口猛鋤,估唔到呢件「旺角中女」會有咁緊、咁窄嘅淫窿。我死忍唔射,本來想轉玩「狗仔式」嚟個最後衝刺,但佢雙腳交叉夾實我條腰,令我冇辦法將「小小棍」抽返出嚟,惟有繼續對佢施壓。跟住佢伸個咀埋嚟,而我亦情不自禁同佢「打茄輪」,一陣又一陣嘅快感直衝上腦,喺千鈞一髮之際,「棍漿」傾巢而出,射晒出嚟!

報告完畢!

升級  24.83%

三星會員

你真好,竟然「打茄輪」。