winning11

查看: 7554|回復: 9

沙咀

升級  76.67%

一星會員

老實講..沙咀的女仔真係幾靚..又年青後生..但''交易''的房間(即媽咪的出租屋)環境真係惡劣..我去過一次都唔敢去了..0個次一上到去...我見到d毛巾''黃色''''一達達''..換過條都係咁.全剖掛晒係露台.自己拿.弟二條好似無咁黃.不過可能都係自己呃緊自己.註:全剖毛巾都沒乾,濕就係濕..不過唔知有無認真洗過).跟住仲惡佈..我朋友先出去大廳等我.後來有人上來執房.佢見到自己用過的毛巾,0個個執房男人fing兩fing..看一看有無好污穢.洗都無諗住洗.跟住就若無其事地放入櫃..等下一個用..後來真係好快有客人上來..條毛巾佢真係拿來用..當時我朋友話好想同佢講條毛巾係佢剛剛用完,不要用..但礙於媽咪又係度,廢事嚇走人地個客,到時自己都落唔到樓..再講,我朋友話當時腦袋已一面空白..心想緊自己係唔係用緊上一手無洗過既毛巾.好彩叫做我們都無事,執番一身彩.自從0個次之後我們去沙咀都係得個行字..不敢再去..

升級  4.81%

二星會員

可以帶囡囡出去嗎?收費如何?

升級  76.67%

一星會員

講真,話唔驚就呃你既..俾著你,你見唔到,唔知,就照用條毛巾.用完你無事,你好彩.但俾你知道or見到咁既情況,你會點?就係因為你所講既平,可能0個d''無良媽咪''覺得要慳盡一份一毫..連水費,洗衣粉,電費,時間都省回...就此害了唔小做足安全措施而因條區區既毛巾而染上任何病的人,咁就唔好啦..

升級  76.67%

一星會員

自己帶毛巾一定會穩陣啦,但有無人咁做過?同會唔會有人咁做都成一個好大的問題?因為正如大家所講,去得沙咀搵妹仔的人,都係貪''便宜''同''快捷'',你估d人仲會唔會專登拿錢出來仲要搵時間專登次次買條毛巾(安全套例外)才去沙咀呢?

升級  76.67%

一星會員

唔好話床單...我都知無可能次次換,去得呢d地方就預左,但最起碼條毛巾要乾淨掛,係唔係啊?大家都係想玩得開心同安全吧~,而家問題唔係在於床單,而係毛巾..毛巾先至係最容易傳染病毒的最大源頭~~

升級  76.67%

一星會員

如果同個媽咪唔熟..(因為我們次次去都無話搵定同一個媽咪).個媽咪會不會俾d女跟你出去開房or俾錢買佢鍾出去玩?如果得,價錢又會點計呢?

升級  27.75%

三星會員

可以...睇下幾遠....正常近都無問題........大約$200左右...當然包夜係$500啦

但請注意!!

一定要講清楚所有嘢, 例如會唔會比返車錢條女啦...去到邊啦....

一般KEEPER一定同你講無問題, 要同佢講唔係包夜, 係做一次, 自己開價, 否則難壓... ...亦要問清楚可以去幾耐.....
唔回小心爛袋...有女無得小...有錢無得駛... 仲要唔死得...睇撚住我玩...唔順氣呀?? 認住我....比面既叫聲三少...唔比面既叫聲三爺... 大聲D呀!!聽唔撚到呀!!

升級  76.67%

一星會員

去就唔會去得太遠....都係係附近上下沙,二佰一次,帶出去會貴d的嗎?
伍佰過夜..好似話要愈夜(過十二點後)先咁便宜啊,,早的話好似要六-七佰啊...
其實帶出去會有咩好,同有咩唔好呢?媽咪答應..條女會唔會拒絕出街呢?

升級  63.33%

一星會員

應該提下意見,唔出声就笨七啦!洗錢要洗得開心,還要放心!

升級  79.63%

二星會員

你地就好啦,傾到過夜咁深入,我就連一野都未試過,不過如果有幾會試,我一定會自備吸水毛巾,細細條仲有個防水袋裝住,乾淨D!