winning11

查看: 4948|回復: 9

賓周仔回憶錄(一)之水水大旅行

升級  4.07%

二星會員

喺上個月頭啱啱出咗糧,撞啱放兩日假,喺香港又覺得好鬼悶,唯有返基地(水水)補充一下燃料加發射飛彈!!!
於是我就連同我老友劉松仁(佢個樣好似)兩條友由太子坐大巴起飛往基地.......
......降落基地.....「水都」落車...安全到步同時順便買個「安全套」,當時大約下晝4點鐘,發現個死人肚有少少肚餓,於是行前兩步去到「駐xx」隔離嘅「X田」餅家食芝士蛋糕,食完後正所謂...「飽暖思淫慾」...上面食完下面又想食,
唔理咁多近近地就同劉松仁行去「駐xx」揼個邪骨先,入到去唔使講嘢第一時間走去口對住嘅板睇吓有乜技師,我印象中自己都唔知要WHAT NUMBER?
上到去冲個涼立刻入房等.....最緊張就係呢個時間.....等......咯..咯...兩聲!!
門打開,WA..WA....人未到波先到....條女入到嚟...5尺3-4左右、34C奶、皮膚白白,20YRS 左右,個條女未除衫我個小弟弟都差啲爆醬(自己唔夠忍耐力),之後
我同佢例牌邊揼邊吹水,知道佢係四川人,但講佢嘅揼骨技術「醉翁之意不在酒」,我俾佢50分啱啱pass,不如快啲仆嘢好過啦!----續-------
單嫖獨賭、葉孤城,獨闖龍潭、辛力加。

升級  87.92%

三星會員

good....有冇"含吹賴啜磨令Fing"???

升級  4.07%

二星會員

----續---------------
我同劉松仁慢慢沿路行去「大佛口」左轉見到「儷人」已經差唔多7点左右,於是我地兩個拿拿臨入去「儷人」嘅地庫洗頭區瞓低揾個洗頭妹幫手洗頭、洗臉加揼骨,而我亦順便瞓一陣(我本人極力推介真係好坻好舒服),快樂不知時日過,話咁快一個鐘,走得己大約8点又肚餓......去揾食......去邊度呢?
終於我同劉松仁去咗「龍祥」對面嘅「肥仔」坐低,仲要特登坐出面露天望住個月光,咁啱有個賣唱加結他嘅小妹妹(好得意...大約6-7yrs)行過,心軟点唱,雖然很難聽,之後我同劉松仁兩個点咗3餸1湯(其中一樣指定動作---鐵板茄子),慢慢食完之後又差唔多9点半,呢個時候又要揾定去,「水都」、「皇后大道」又太早無運行,無得選擇去唱淫K,但水水及皇崗村太多啦!!!諗下先?!!!
劉松仁提意不如去「櫻桃」有相熟部長,於是我同劉松仁都唔諗咁多一於去馬--
------續-------

升級  4.07%

二星會員

---續-------
隨即我同劉松仁快步去到「櫻桃」,因為唱淫K越早到越「着數」,之後亦揾到
相熟部長攞間細房,亦開始今晚「水水小姐選美比賽」,叫媽咪一嚟6、7條女..
oh!第一part我已攪掂,我要咗個芳歲18、5呎2左右、中等身材、望埋去個波有32左右、唔大過B cup、識少少白話嘅湖南妹妹仔(其實我「簡」女好講眼、唔係大波一定要),但係我發覺劉松仁点解全無任何動作,唔似佢本人所作所為,原來條仆街仔嚟「櫻桃」係有「陰毛」嘅,佢話佢想「仆」個相熟部長喎!死仔唔怪得平時都唔會去「櫻桃」一次,呢次特登話嚟,是但你,你有你溝,我有我攪
之後立刻開始競飲搓坆、骰盅大賽,直至大約12点左右,當晚我成晚玩乜都輸飲到仆街,心諗再係咁一定醉到連「西都屌唔到」,唯有「無雷D」留低劉松仁繼續
溝部長,我同條女上房仆嘢先,点知我同條女一行去「櫻桃」門口見到........
-------驚驚---------續----

升級  4.07%

二星會員

----續------
各brother....唔該....比D回覆呀!!!
我用手寫板寫得好辛苦架?
我又好悶!!thanks

升級  4.07%

二星會員

----續----------
其實我同劉松仁以前喺「龍祥」隔離「大有利」樓上租過一個單位....有露台..
兩房一大廳...約600尺....1500蚊租......所以水水我都好熟.....我亦係水水...玩咗3-4年.........依家開始有D悶.....應該要轉地点......揾緊......?

----續----------

升級  4.07%

二星會員

-------續-----------
我同劉松仁終於去咗「水都」對面大馬路...一個商場唔記得好似2定3樓叫做「
8x3定係83x」(係數字嚟嘅),開始呢個世紀大戰.............!
曄!!!劉松仁條仆街一開始都唔知係唔係食咗過期春藥......加鬼上身........
.....講錯........直頭係「桌球神童丁俊輝」上身..........勁到爆...........!!!
....加上我又成尻日......「撻死」.................最後.............慘!惨!...惨!...
....佢倒贏我......廿度.........我仲要俾D....女職員見到過程....陰陰咀.....笑...
之後我同劉松仁....再嚟兩局.......結果一尻樣.........慘........跟住我俾錢.....!
...篤完波又差唔多成4点......條仆街仔又話肚餓......你係生虫定生積呀???
------續------------

升級  4.81%

二星會員

好多謝咁詳盡報告,我都係多數係水圍出沒。下次可以考慮吓水都或威尼斯,晚上8點後有女,都ok.

升級  63.33%

一星會員

好撚正!繼續不斷努力。

升級  4.07%

二星會員

如果真係要....忍唔到要仆嘢......遠少少...去常平.......等我下個星期得閒放假
再寫常平嘅好地方......大家交流一下.......ok.......記住比D時間我.....thanks!!