winning11

查看: 4058|回復: 4

我老友多年前於沙咀發生的一宗慘事!!!

升級  4.07%

二星會員

我老友戰神同我出入戰塲已很多年,呢件事發生係大約6年前嘅沙咀,當時水水都唔係咁多人去,最多人去多數係沙咀(深圳計、唔計其他),有一日朝早放工我接到另外一個老友嘅電話,問我係唔係同老友戰神返咗大陸我話唔係,老友受到消息話戰神喺沙咀中伏俾人入屋打劫及打到变朱頭,呢位老友消息係咁多,詳情唔知,於是我亦追打戰神嘅電話發現已飛到「遺言信箱」,我亦留低口訊-------
大約到傍晚戰神終於打电話揾我,同我講番慘事嘅經過------------------------
果日大約晚上8点戰神一個人到沙咀揾番一個舊相好諗住再扑,佢成日話舊相好好腳頭扑完成日中馬,之後舊相好帶同戰神到一間出租屋後,不到5分鐘戰神衫都未除门鐘响起,戰神心血來潮叫舊相好唔好開門,話口未完條女已經開咗門就有3個廿零嵗嘅內地人入嚟,當時戰神問呢3條友係唔係公安,跟住3條友係度冷笑同佢講:「我不是公安」,跟住慘事就嚟!!!果3條友立刻衝前雷鎚豬腳狂打戰神
半個鐘,有7-8成集中狂踢頭、2-3成狂打背,之後俾人綁住掠走身上4000蚊港幣及手機,但呢3條友發現有張hsbc嘅提款卡,佢地貪念又起.........續
單嫖獨賭、葉孤城,獨闖龍潭、辛力加。

升級  22.59%

二星會員

收到......都系唔去好D...........

升級  7.78%

二星會員

大大,好正,收到你的勸告了。

升級  1.58%

三星會員

真係乜七都要小心. 有伴好D. 有時覺得大陸仔好憎香港, 台灣人...佢地冇錢囉 !

升級  4.07%

二星會員

各brother...有無其他慘事分亨下........?!
單嫖獨賭、葉孤城,獨闖龍潭、辛力加。