winning11

查看: 5408|回復: 3

新手上完路

升級  16.67%

一星會員

多得hatanam兄帶路, 帶o左我去下沙, 獻出我o既第一次(之前真係未係大陸玩過)

去o左人間x景, 房租113人仔........
hatanam有商熟, 我就......

一o黎, 身材得丫, 不過......成個麵包超人咁, 唯有.....彈
同時hatanam兄明顯照顧小弟, 見我彈o左, 幫我叫個真係幾得o既金毛妹妹

本來就此去馬.......但一閂門, 金毛妹妹話........嚴打進行中, 無涼沖無得攪..........
唔係嘛, 千里迢迢去呢度玩正骨, 唔好講笑啦....唯有再彈

再叫o既時候, 講明要玩得o既, 好, o黎件122, 幾好.....叫有得玩.....但......真係好好笑

先沖涼, 但佢著住衫幫我囉
跟著"dup"骨? 摸骨至真
再o黎......哈, 我就真係第一次試著住衫o黎做, 仲要門又無得瑣, 佢耐唔耐就要望望門口....特別刺激

結果, 當然係無驚無險, 又到終點

升級  1.8%

四星級會員

又幾過癮喎
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  21.48%

二星會員

lesliemanman兄
帶得你去玩當然要睇住你啦
咁先係巴打嘛!
唔好玩的話怕你數臭我啊!
8月7日再上,有無巴打有興趣!
嚴打至2號,各巴打注意
祝各位玩得安全又開心
江山美女如此多、 真想每日吊一個! 雙飛三飛笑呵呵、 大家一齊去玩囉!

升級  53.52%

四星級會員

著住衫曳曳

感覺似在office玩 :  :  :