winning11

查看: 3471|回復: 4

在水一方

升級  0%

二星會員

上星期四去過這間,簡單介紹下:

1.硬件 - 中型泠熱水池,見有二張好似做水療的床,有桑拿房溫度都好熱。
(不過感覺沒有水水"世外桃源"好)
2.服務 - 休息室ok啦,服務員都好好招呼,但是個沒有一個盒,吸者要同服務員要,而每次只會拿二枝給你,要多二次自己都不好意思,最好自己有,太過弧寒,cup骨有中式,泰式,日式...價錢都好貴,我叫了做日式,但是個晚冇房,只有在泰式房做日式,有睡眠區,房間都算整洁。
此間好似是正骨,因我整晚都冇運行,條女按的都好好(沒有任何越軌行為,令我個晚有少少失望),但這間就要客寫小費,小費單分20,40,50等價錢,最後我在這間地消費是$170。

這間我不會再去試,因我覺得玩正骨同個不如去"世外桃源"。

升級  39.83%

三星會員

哦..仲未去過在水一方....
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  0%

二星會員

在水一方附近有冇其它好玩,蔚藍我去過,比在水一方好一點點。

明天可能和朋友去羅湖碰碰運氣。

升級  6.67%

一星會員

上次去在水一方個經理話原來有貴賓房.
$198雙鐘做乜式都得.
客位巴打有無試玩過咩葫蘆賣乜藥?