winning11

查看: 4340|回復: 4

sorry~~ 再黎~~ 東x閣~~ 好正~~

升級  61.85%

二星會員

話說有日過去深圳, 朋友請食飯... 食完各有各活動既~~ 本想去按個正骨就?算啦~
但個人衰~ 記得有c hing話有驚喜喎~~ 又記得mark 低個電話喎~~
咁咪打電話叫車黎接囉~~ 以為七人車... 點知係房車~~ 第一次去有d怪怪感...
上到去沖涼... 嘩~~ 開放式~~ 不過唔緊要~~ 唔係buy e樣野既~~
快沖完直入房~~ 個經理過黎問做咩式~~ 我問價啦~ 中式都178..... 梗係唔要中式啦~~ 咁仲有個"呀尼泊"式~~ 咁梗係e個啦~~ 唔係去黎做咩呀~~
之後就黎左個技c~~ 相頭一般~~ 但身材好得~~ 對燈好大~~ 一開始按下背先~~ 按按下有d想?~~ 成點幾鐘啦~ 咁佢就去?油啦~~ 之後入黎就開波啦~~ 自行解除武裝... 只剩一塊葉留底... 點都唔肯退守~~ 每次睇人除都真係唔厭架~~ 之後就上油做個body先~~ 咪唔到真係有驚喜喎~~ 未想過可以有平價body既~~ 之後返身前邊~~ 又邊body 邊錫我lin頭~~ 勁high~~ 之後玩下我細佬... 摸佢下邊格手... 只可格塊葉摸~~ 佢慢慢玩又唔急幾好~~ 之後我都差唔多想要~~ 佢就用佢對導彈過黎做野~~ @_@!!! 非常驚喜!!! feel so good~~ 全力一擊~~ 全導彈都係~~滅左導彈d火... yeah~~ 佢去清潔我回氣~~ 之後入黎求其吹兩句我就去沖身換衫走人~~
過程令我極之回味~~ 埋單 @#*, 但我唔夠人仔... 變左... @%! ~
不過極之唔錯~~ yeah~~

升級  61.85%

二星會員

哈哈~~ 又係你講我咁耐無上黎出聲既~~ 咁同我d "drink虫" 一樣... 咁一次過出多d囉~~ 係咪先~~
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  61.85%

二星會員

咪玩啦11哥~~ 你唔會唔知既...(我諗...)
係東門個頭喎.... 東方大廈囉~~
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  84.44%

二星會員

pls pm address n phone to me tks.

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 ki00169 於 2007-12-24 05:27 發表
咪玩啦11哥~~ 你唔會唔知既...(我諗...)
係東門個頭喎.... 東方大廈囉~~

sorry,,真係唔識,齊係羅湖都幾百間骨場,邊去得哂呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。