winning11

查看: 3882|回復: 5

河源再漂流之甜在心的一句說話

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
昨日因為工作關係,要留在河源一晚,我當然唔會放過呢個支會去玩啦

而我 7 點半已經做晒手頭上??,我便即刻坐摩托去睇 8 點鐘開始?噴泉表演,我去咁多次河源都未睇過架,
可惜去到已經開始?,各位有機會去?話,不放一看

睇完噴泉,我就一個人在彩虹街行?一小時左右,呢條街好似是最多?買架喇
唔知點解,一個人行街?我,覺得好孤獨...........可能我需要.......愛啦.....

行到冇力喇,食理飯就去租間賓館, 80 大元一間客房,諗往休息一陣就去搵食,嘿嘿
名師設計?走火圖

今次我去?大同美食街(真是食飯?街?架,唔好多心),個度有幾間溫州,小蚯都是第一次去溫州咋,
而呢間溫州多數都是有大自然氣息?囡囡

本來我想過夜架,不過要五百,去咀咀好過啦,而且咀咀一定唔使五百(因為亞畢一定會請我,多謝先)

囡囡?服務唔講喇,因為是中下,不過當囡囡收完錢之后,佢好認真,好有誠意咁同我講"些些",小蚯
玩?咁多年,真是未見過一個囡囡收 130 蚊會咁用心同我講"些些",呢一句咁簡單?說話,小蚯足足
開心?一晚

我覺得就算囡囡服務有幾好,身材如何出眾,樣有幾靚,都不及呢句說話可以令我咁開心

支又叫完,咁我只好返去訓喇,當晚珠江台播返一套廿幾件前?戲 "何必有我",睇完之后,我覺得肥貓
同我徐?是傻之外,仲有一個地方是好相似,就是 "從小缺乏父愛"........

大家唔介意我唱首歌嘛,咁我?啦喎
咳.....咳......

世上只有爸爸姣~~~~~
有爸的孩子像個包~~~~

兩張五十元發票,我老闆比我地最多報消一百元往宿費
由於我父親大人講過有食唔食罪大惡極,所以我就呃我老闆廿蚊,我是咪好--乖呢,爹爹(^0^)

PS:大家睇完之后記得唔好話比我老闆知,我呃?佢廿蚊呀,多謝合作

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  56.67%

三星會員

河源...真係好遠呀

升級  51.83%

三星會員

包膠詳盡,
又有內心感情分享,
父子情加埋歌仔,
?東?....(普通話)

升級  4.44%

二星會員

河源係邊架 80蚊咁抵? 過夜500咁抵?

升級  1.67%

三星會員

thanks for hte report

any more detail on the services of MM

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

你都玩得好密喎
警告︰完全に18禁無修正なので注意。