winning11

查看: 6943|回復: 2

又一奶皇包-鳳凰緣報告

升級  83.7%

二星會員

琴日挨晚,系海瓏華園對面路口等喬寶寶去笃波,等咗好耐都未見人。我就最憎等人嘎啦。打電話先知佢要辦完啲事先嚟。早響呀!唉!點算好。見到後面有間“鳳凰緣”休閑城。呢間場我九月分嚟過一次,當時幫我按嘅6號,條女樣子普通,body就好得下。既然要等就不如上去起個機算啦。上到去,可以去獨立浴室嘅房間沖涼。咁咁系要獨立。呢獨立都唔系好獨立嘎啦。要出房先系(賓館房改嘅)。沖完就同經理講幫我叫6號呀!經理話好。好快就到。過咗一陣,6號就到。相頭一樣。body就明顯比兩個月前大。仲系大好多果種。囡囡如嚟後我問你記唔記得我。佢話有啲印象。我話你個“奶”大咗好多。吃咗啲咩搞成咁大。佢笑笑口講吃飯囉。心谂你吃果啲飯都好高蛋白質。廢話少講。開波。先頭系果幾味正骨加推背、推PAT PAT嘎啦。到前面啦。我就最鐘意。對波幾啷啷下随時跌出嚟咁。單單系呢份磅礴逼爆氣勢。呢一刻我咁系唔會放過個奶皇包。佢好識利用天賦本錢。我解除佢上身嘅束縛,佢就解除我下身束縛。對奶軟、彈、滑,話佢系波中極品都唔過份。大家都同時除招。我就搞佢上面。佢就搞我下面。玩完對波就開始挖井啦。我唔隔褲摸。冇格手,系井邊漫遊可以。如果要放桶入井打水就sorry la唔得囉。井邊摸摸下都開始湧出水嚟啦。佢就好似幾hing咁,咬唇,呼吸加速伴随少少呻吟。我都非常之hing。都系求出火求hing,唔求時間長。又唔系玩緊鬥硬頸大賽,到位。都費事忍,兩腳撐到行一行,小腹一陣痙攣就射咗啦。之後傾下就到鐘啦。落樓事見到牆上貼咗份通知。“話11月8號開始有promote,就系做港式免鐘費”。嘩!咁我埋蝕咗。同經理瞭解好似做港式就收100蚊就得啦。優惠至月底。鐘話過幾日有個十幾歲新落海嘅囡囡到。各位鐘意吃奶皇包巴打記得嚟。100蚊咋。我就買單:168蚊。希望我出嚟玩嘅野唔好俾邊個邊個知道啦就好啦。阿門!

升級  1.67%

三星會員

good, and you did this because your friend didn't show up?

Some one has all the luck

升級  30.75%

三星會員

咁大個應該是雞球大包啦...!