winning11

查看: 7280|回復: 10

FOC 左個洗頭女

升級  2.92%

三星會員

上星期去左一間髮廊洗頭,見個洗頭女(約25歲) 按個幾分鐘按得幾舒服,就問佢 dup 唔 dup 骨,佢話 dup 就即上房。
我諗住 dup 正骨,點知佢按按下大脾就有意冇意咁掃下細佬,掃掃下細佬好自然咁企起身敬禮,
咁我叫佢坐埋黎就施展揸波龍爪手,佢格左兩野就唔格,揸多幾野就互相除衫,跟住摷幾下佢就濕左,
咁我彈起身去背包攞套,點知佢一見我拎住個套就彈起身話:「不可以,不可以的!」
我問佢:「什麼事?為什麼不可以?」
佢話:「我有人包的,這樣對他不好。」
我問多一次佢都話唔好,咁我就算,因為從來唔鍾意勉強人。

咁佢去沖涼,我亦著番條骨場短褲... 佢沖完已經番成套工衣出黎。
佢話:「不好意思,過不了自己這關。」
我話:「沒事,繼續按吧。」
佢話:「要按那裏?」
我話:「剛才吃得很飽,按肚子吧。」

點知佢按按下肚又掃下細佬,阿姐你出手我梗係要還拖,即刻上下其手又搓又摷,
只摷左幾野佢就企起身話:「要是弄濕了內褲不舒服。」
跟住自已剝光豬,一坐埋黎我就繼續摷佢,今次 high 兩野佢已經濕哂,
我放低佢,用最快速度除褲戴套,跟住唔客氣就直插到底,
佢「啊」一聲就合上雙眼,我就開始抽插...
最後大戰 20分鐘換左兩次姿勢出野。

沖完涼,我就去攞錢,點知佢話:「我不要!」
我當然問:「為甚麼?小費嘛,收了吧。」
佢話:「我已經有種像偷的感覺,要是收了你的錢我更不安,使我感覺我是賺這個錢的。
            我今天給你勾引了,以後再也不能這樣啦。」

結果再推多兩野佢都唔收,咁就埋單走人。

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

弓起ching, 唔知ching會唔會返啅呢?

升級  2.17%

三星會員

嘩,你一係靚仔或啱佢口胃,否則,大陸妹只要你肯努力,實有得食.唉!你話包囡黎為甚麼,佢都算有d抵抗心,最後又咁易全軍覆沒,沒得說!

升級  93.5%

三星會員

所以上到大陸玩吓就可以!要呢樣又嗰樣真係咪搞...不過都恭喜ching有好嘢食!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  1.67%

三星會員

lucky you

typically just the "exuse" to ask for tip

Again, lucky you

升級  96.08%

三星會員

支持出報告!
有得食就食,唔好浪費呀!

升級  25.19%

二星會員

咁你有冇偷嘅感覺、定係覺得强姦咗佢?

升級  2.92%

三星會員

原帖由 viperhk 於 2007-11-6 11:02 AM 發表
咁你有冇偷嘅感覺、定係覺得强姦咗佢?

肯定冇强姦嘅感覺,因為佢全程配合。

佢老公係約 50歲既港人,斯斯文文,我就有 d 覺得對佢唔好意思。

升級  77.04%

二星會員

正, 條女肯定餓左好耐, 可能佢想比番錢你都唔定...

升級  4%

三星會員

咁就真係恭喜哂喎!

升級  2.17%

三星會員

CHING 真係好大膽,好咀頭,同好幸運呀