winning11

查看: 3043|回復: 9

[金 鑽] 首發:[大S36D報告]【金鑽】童顏靚女·98號

升級  20.83%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【金鑽】童顏靚女·98號
http://sn11.cc/thread-2246286-1-2.html

今日上金鑽睇下有咩好野,上到去lisa姐話啱啱嚟左個新囡98,细细粒個樣好甜,問我試唔試,有新囡更係試啦!馬上入房等佳人。

囡囡開門入嚟,细细粒眼大大幾靓女,解甲後她的少女身型,配上嬌肖外貌,童顏感十足,啱哂我口味!入到浴室,囡囡已經含情默默咁望住我向我放電,又不時舐脷挑逗我,見佢發哂姣咁我又忍唔住車埋去,囡囡好識玩避我車,(我心諗,避我車!一陣先再慢慢車你)。跟住大家搽上皂液互磨一番,我再叫囡囡趴响牆邊淋住花灑狗仔式假插,由於花灑的水由背脊流向pp,假插時拍拍聲特別響亮,響亮的拍拍聲加配囡囡的假呻吟聲,我的JJ馬上變得硬如鐵柱,囡囡見狀立即踎底同我吹奏,她的眼神還不時向上射向我,令我充滿征服感。在吹奏的同時,她拎住花灑在JJ的則面不停射水,吹起嚟特別舒服,名附其實真正的水中簫。歎完水簫後就出去乾身,上床後囡囡首先請我食波餅,再由上至下波推我全身後同我錫lin漫遊,然後69互舐,舐到大家都㷫烚烚,就上套準備埋牙,男上抽插左一陣,抽插時佢會用含情默默既眼神望住我,比我有種愛意既感覺,就响呢個monents我就順勢車佢,點知囡囡避我車,攪到我都R哂頭,或者我真係唔夠靚仔吧!雖然我心裡充滿?號,但我仍然不停抽插佢,好快佢就入左狀態,仲那埋口面好肉緊叫我大力D插佢,既然囡囡開到聲,我更係聽哂佢話大大力咁插佢啦!點知我開始加快速度抽插左唔夠二十下,囡囡突然揻我手臂再攬住我PP叫我唔好旭,囡囡斗左幾下大氣話嚟左高潮,佢休息左一分鐘後就輪到我繼續抽插,我企床則擘大囡囡对脚成一字碼抽插,無檔視線望住JJ在囡囡鲜鲍不停進出,视覺周感非常正,抽插左百幾下後完事。

年齡: 目測约三尾。
樣貌: 7.8/10長黑髮大眼靓女,有小小似印尼華橋。
身材: 約5呎2寸高,纖瘦少女身型,约33A尾淺啡细暈長提,皮膚算滑。
車牌: 考唔到。
感覺: 囡囡雖然年齡约三尾,但佢小孩身型加上一对精靈大眼睛,十足十個妹妹仔咁,同埋又係我最喜歡既type,我非常中意。
在愛愛過程中,囡囡含情默默眼神的交流,令我誤會对客人產生愛意的瑕想,雖然如此,但感覺特別,令我回味。
優点: 後生靓女懂挑逗,反應真實,搶韁投入。
缺點: A波。

總結: 囡囡细细粒容易食,適合喜歡少女身型女朋友feel師兄,返食指數100%

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

VIP會員2022

superadmin 發表於 2024-5-11 13:44
*囡囡首發獎勵 皇冠+1

師兄
囡囡鲜鮑周感如何?窄不窄

升級  37.78%

二星會員

師兄,您好野!

升級  20.83%

五星級會員

noeyeccme 發表於 2024-5-11 15:54
師兄
囡囡鲜鮑周感如何?窄不窄

周感算窄

升級  20.83%

五星級會員

咩野好野

升級  24.44%

二星會員

Thanks for nice small size lady report.

升級  50%

一星會員

唔比車,不了

升級  20.83%

五星級會員

話明車牌,更係要考架啦!或者師兄靚仔考得到呢?

升級  33.33%

一星會員

camhungming8 發表於 2024-5-13 17:52
唔比車,不了

好多師兄有口氣自己都未必察覺到,由其是食完嘢啲殘渣攝咗入牙罅有腐臭,唔好怪啲囡囡