winning11

查看: 6840|回復: 8

[金 鑽] [Uncle19報告]【金鑽】靚女·28號

升級  6.3%

二星會員

[Uncle19報告]【金鑽】靚女·28號
http://sn11.cc/thread-2241867-1-1.html

今次試新女,金鑽呢間場我甚少去,睇網頁重新裝修 ,又多咗啲新女,咁就上去試下, 本來想搵21冇位, 點睇28, 囡囡入房 , 非常好笑容,笑得嚟又甜 ,一套米色連身短裙高踭鞋, 我問佢做乜,笑得咁開心, 28話見到靚仔梗係開心啦, 我話細佬仲靚仔, 妳都好鬼靚女呀,囡囡笑騎騎,面都紅埋,乜你咁壞㗎, 我嘗試捉鬼住車佢,囡囡左閃右避 蜻蜓點水, 28不敵我舌頭進攻 ,欲拒還迎, 互相車住剝衫, 囡囡脫光衣服 ,身高大約一米六, 堅挺軟熟大真波, 屁股又圓又好肉, 不過就有個小肚仔。 雙雙入浴清潔, 囡囡先用梘液,幫我清潔全身, 再落啫哩前後body, 望住佢細心水中慢簫。
床上試下佢功夫, 做背嘴舌漫遊, 轉身錫嘴兩點, 慢慢吹簫,奶棍,啜袋, 新人都算唔錯,又幾舒服, 囡囡叫我教佢帶袋, 分唔到上下 ,好多時反轉咗, 我就示範一次畀佢睇, 28屁股坐落嚟 ,見習策騎, 我就玩波, 囡囡未到直路就腳軟, 我托住佢屁股幫佢一把, 每下衝擊,充滿激情, 28水多好順暢,坐落每一下, 都嘭嘭聲, 對波喺眼前,不停搖晃誘惑, 我就左啜右啜, 一時間個嘴,好唔得閒, 囡囡已經氣喘叫床,冇力策騎, 我抱起佢瞓落床,盡情抽插 ,一起進入直路。

金鑽全新裝修, 水晶玻璃套房,浴室又大,冇焗促感。
28覺得佢就幾靚女, 健康膚色長攣髮,年齡目測三十初,尤其是佢嘅笑容,態度又好,熱情得嚟冇撈味, 叫聲真實,感覺溫馨,做嘢唔偷懶, 身材收返個肚仔就一流。

註:Uncle19報告-金鑽/浪漫/怡春/來閣/金帝/金豐
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  24.44%

二星會員

Good to see facility is new. Thanks for report.

升級  33.33%

一星會員

後生女 玩洗囉櫈技術超正  的確抵讚

升級  53.33%

一星會員

睇見都想試

升級  1.11%

二星會員

19叔又調教新女搵日上去試一下19叔調教成果先

升級  6.3%

二星會員

11200 發表於 2024-2-18 21:42