winning11

查看: 7522|回復: 18

[雲 來] [大S36D報告]【雲來】高妹·小玉

升級  19.8%

五星級會員

[大S36D報告]【雲來】高妹·小玉
http://sn11.cc/thread-2239823-1-2.html

小弟一向喜歡細粒身形既囡囡,今次突然想試下高妹係咩感覺,於是約左小玉。
囡囡入房第一眼真係好高。say完過hi解甲後,囡囡同我講叫我畏飽佢,聽完囡囡呢句說話,(心諗)囡囡定必係淫娃蕩婦,今餐仲唔食飽飽,於是即刻拉佢入去冲涼慢慢歎!侍浴時,囡囡會主動破冰打開話題,令氣氛冇咁沉悶,做完波D水簫後囡囡自己雙手吱左三下皂液查落我雙手,然後趷高屁股叫我同佢洗P,仲洗問!我更係非常樂意啦!我從後兜底伸手摸鮑,然後再慢慢向下摸向囡囡C眼,由於我雙手沾滿了皂液,捽鮑時手感非常了潤滑舒服。同囡囡洗完Pat後就出去乾身上。首先同我錫lin吹奏,然後女上補鈣再磨棍,磨棍過程中由棍身至棍頭都照顧周到,磨棍功夫非常了得,磨到我細佬都頂唔順要搵窿捐,囡囡立即同我上套女上剩騎,然後轉男上抽插左幾百下完事。

年齡:目測約四頭。
樣貌:7/10黑長髮順眼C9仔。
身材:1米75高,中等小腩身形,約34C淺色薄暈細提,皮膚白滑。
車牌:考到碰碰車牌。
侍浴:細心乾淨,波D水簫做足。挑引客人同佢洗pat,滿足客人手感的需要,值得加分。
前奏:漫遊技巧ok,吹湊舒服。女上補鈣波型靚,手感軟熟,好揸好啜。磨棍技巧純熟,上至棍頭下至棍身照顧周到,洞悉客人想要一刻,馬上上套女上剩騎為客人降溫。
埋牙:上套女上剩騎周感略鬆,轉男上抽插左幾百下後完事。
感覺:解甲時聽到囡囡話要畏飽佢呢句,令我非常期待,到埋牙時候囡囡只是正常運作,沒有淫娃上身,感覺有D失望。
優點:高挑,皮膚白滑,挑逗功夫非常了得,有靚波。
缺點:相頭普通,冇靚囉(屁股)!

總結:囡囡順眼波靚皮膚滑,適合喜歡身形高挑人妻Feel既師兄,返食指數70%

註:大S36D報告-雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  14.52%

四星級會員

官網介紹新手BB班,有無69或口爆呢?

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  19.8%

五星級會員

chutaigor88 發表於 2023-12-18 10:18
官網介紹新手BB班,有無69或口爆呢?

無69,無口爆

升級  33.33%

一星會員

呢條女好多師兄唸住自私食的,但真忍唔住師兄你寫到禁!人地皮膚又滑又有彈性,你目測人4頭,我知佢無的但專重女唔爆得,樣就見人見次的,指壓來講叫唔差。老老實實我就唔覺周感鬆,明曬啦呢的野!佢重有收音!車牌呢家野就唔係個個都有的,小弟第一次已大車。人地禁Fit 又話人小腩,佢果的叫微腩,整體望落去冇遺漏感,呢的女嘅身材長食都願,你話沒有淫娃上身,感覺有D失望,其實講明就係你搞唔着條女。師兄其實高妹真心唔啱你的。所以鬼妹都唔係個個啱做的,同一道理!小弟不喜歡做任何事都太盡的,睇嘅人明就ok 。最後都係果句請專重囡囡。5百唔使已好過好多一樓一的比上不足比下有餘。真心同場相比已好過好多高妹。 ** 大S36D 師兄我都是實話實說的你心理明的,唔係有意冒犯師兄的** 謝謝

升級  96.67%

一星會員

哇⋯⋯而家堅詳盡啦!高好正呀!但⋯⋯兩日無返咩玩法,265自肥中

升級  19.8%

五星級會員

265265265 發表於 2023-12-18 20:38
呢條女好多師兄唸住自私食的,但真忍唔住師兄你寫到禁!人地皮膚又滑又有彈性,你目測人4頭,我知佢無的但 ...

寫報告唔係寫廣告。報告一向都係個人主觀感受,好既我會寫,唔好既我都會寫。我覺得囡囡似四頭寫出自己感覺有咩問題。皮膚白滑有彈性唔一定係後生,多港20皮膚夠白滑又有彈性,唔通我寫佢目測20呀!囡囡就係入房時叫我畏飽佢,所以我先對佢有淫娃上身的期望,最後都係正常運作,所以感覺失望,如果囡囡唔係預言在先,我就唔會對佢有期望。小腩同微腩又差好多咩,佢又唔係你條女,師兄又洗咩咁執着。周感呢樣又係好個人,可能小弟J細唔及師兄你佢龍,所以覺得略鬆。至於車牌收音我亦無強求。
最後高妹啱唔啱我,唔到師兄你評論!

升級  33.33%

一星會員

又去試下玩高妹先

升級  50%

一星會員

其實呢D野 ,你揀人人揀你 。人地對你印象好咪俾多少少服務你囉!對你印象唔好都唔想你下次再搵佢咪冇服務俾你囉!呢D就人夾人!我都經常搵小玉, 但佢都唔係俾好多嘢我!我都冇計 還是經常控制唔到去搵佢, 我最怕佢同我講叫我以後都唔好搵佢!佢基本上都玩得好斯文含蓄, 喜歡溫柔,唔喜歡暴力, 都未試過叫我幫佢洗pat pat呢D咁香豔的場面?

升級  4.44%

二星會員

大S36D 發表於 2023-12-19 08:00
寫報告唔係寫廣告。報告一向都係個人主觀感受,好既我會寫,唔好既我都會寫。我覺得囡囡似四頭寫出自己感 ...

人夾人緣,有無雞運,都好重要!出報告都係自己嘅感受,仲咩要干涉人地感受?大S兄,唔使理佢

升級  19.8%

五星級會員

家嫂 發表於 2023-12-20 10:39
人夾人緣,有無雞運,都好重要!出報告都係自己嘅感受,仲咩要干涉人地感受?大S兄,唔使理佢 ...

師兄明理

升級  36.67%

一星會員

睇大s36D兄報告中肯,支持!個的仆街明知唔好的重要去兜的,真係凸。凸

升級  70%

一星會員

265265265 發表於 2023-12-18 20:38
呢條女好多師兄唸住自私食的,但真忍唔住師兄你寫到禁!人地皮膚又滑又有彈性,你目測人4頭,我知佢無的但 ...

講得啱啊 我今晚試完 佢真係同其他師兄寫嘅嘢唔同 佢玩得好放 又搶彊又瘋狂大車佢真係好正

等待驗證會員

囡囡服務質數好睇個人要求,最緊要玩得開心囡囡又開心

等待驗證會員

家嫂 發表於 2023-12-20 10:39
人夾人緣,有無雞運,都好重要!出報告都係自己嘅感受,仲咩要干涉人地感受?大S兄,唔使理佢 ...

yes.yes:

升級  7.42%

三星會員

支持師兄真實報告,寫得好又比人話「師兄弟」,寫得衰就「師兄弟」出黎話寫多左

升級  33.33%

一星會員

身材一流,服務做足。大波係沖涼時做body一流。唔一定有大車,但呢樣人夾人。唔知同同場其他高妹比較係點,會試埋Z

升級  84.92%

三星會員

同場有另一個高妹milk,比較如何