winning11

查看: 3169|回復: 6

[雲 來] [二連報告]【雲來】細細粒

升級  51.11%

二星會員

[二連報告]【雲來】細細粒
http://sn11.cc/thread-2239427-1-2.html

囡囡: 細細粒
樣貌: 06/10 小小村姑Feel,幾順眼,下巴尖尖
身材: 09/10 個人黎講好鍾意好啱心水,手腳腰都好瘦好幼,同埋夠矮,150都唔知有無
波路: 10/10 真巨乳,終極大波,佢唔夠Cat個D咁大,但加佢全身都瘦既身形去比,真係指壓未見過
腿形: 08/10 幼但短,矮妹好難長
周感: 08/10 算窄幾好屌
過程:
本身想約LV,但又約唔到慢左,WATER就更加唔在講啦.問左小琪見細細粒又即時得閒,就試試佢~
入房打招呼,都幾好笑容,閒談幾句,我就開始做正事渣下波先
未除衫只係睇又唔覺得係咁大波,只係有波咁
一除左之後,嘩,好撚正
即刻忍唔住狗仔推車出咗一Q先
佢都好好笑容好配合,話無問題,重交曬戲話好耐無屌都好想要
完事後就過水去沖涼
待浴有BM有水簫,由於真係太正,好快又硬硬地
佢就笑笑口話乜你咁快就咁精神架
可能佢見我硬成咁,水簫期間再三提醒佢唔做口爆
有D可惜,如果佢做口爆一定紅好多
出去做背先,都舒服,本人唔好毒龍,所以無毒我都OK無所謂
轉正面吹,可能佢覺得我應該第2Q無咁易出
真係出曬力狂出,如果無出一次先一定好易爆
再黎正場先女上
好騎得,唔可以話佢好識騎,只係好勤力
之後男上出野完事

服務: 05/10 無毒無口爆,但其他野好足
投入: 08/10 都幾好戲算唔錯,唔會覺得太假
補充: 口爆同毒龍都無,唔使諗其他啦
足鐘: 足
返食: 一定會,如果佢肯做口爆,我應該搵得好密,可能只食佢一個已經夠

註:二連報告-雲來/金田/浪漫/三川/來閣
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

係。。如果佢做埋口爆實爆。。

升級  40%

一星會員

升級  33.33%

一星會員

2Q?

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  40%

一星會員

細粒有波

升級  33.33%

一星會員

係咪無做嫁喇?