winning11

查看: 4910|回復: 6

[雲 來] 首發:[謝生報告]【雲來】繼續試新女·奶茶

升級  2.25%

三星會員

首發:[謝生報告]【雲來】繼續試新女·奶茶
http://sn11.cc/thread-2239402-1-3.html

囡囡: 奶茶

官方描述: 全新入行順眼,細粒走肥,無腩S腰,靚身形,竹筍波,識撘骨日式Lulu,啫喱女郎,態度好,歡迎調教。

年齡: 估計三頭至中

相頭: 囡囡有化妝(有點撈味)指壓計中至中上

身材: 吸手B波!好揸手

侍浴:有body有水簫

毒龍: (因小弟不好)飛咗唔知有冇

簫技:中級冇齒感但變化唔多(有進步空間)不過都舒服嘅

埋牙:乾身上床囡囡先進攻我耳背!會碰碰車但點到即止極具挑逗!鍾意車嘅師兄要考下牌!跟住錫兩點繼續往下移!吹咗一陣囡囡就攞支AV啫喱唧落自己同我身上面開始lulu!技術唔錯會用妹妹去磨伱全身!去到弟弟位置會有點避忌,可能怕會跣咗入去!整體感覺唔夠放,但可以理解!
囡囡仲會用手不停刺激細佬同會陰位置!少啲定力都會失手!當享受緊囡囡手勢嘅時候我都不甘示弱,亦都不停刺激妹妹及豆豆!不過始終都係要叫停,立即上套去馬!如果唔係真係會俾囡囡搞掂!叫囡囡瞓低先由我自己控制節奏,因為之前太刺激如果女上的話肯定好快被K.O.!前半一路先慢插!囡囡叫聲反應自然!做做吓自動做出拱橋動作!知道囡囡應該準備來了!我即刻雙手捉住佢條腰加速抽插!囡囡高潮嚟嘅時候全身好似觸電咁樣不停抖震!喺佢震嘅同時我都全數寫晒入袋!跟住囡囡唔放過細佬要攬住休息!到細佬軟晒先至放我一馬!囡囡話高潮過後,全新麻痹感覺需要時間回復!咁我哋就攤喺度,直至響中先至去沖涼!跟手出去俾家用同房鐘傾咗一陣先走!

事後簫:唔知有冇

返食: 此女絕對可返食!可能兩粒鐘會好玩啲

題外話!今日見到有兩個新女!1個就奶茶另一個就水蜜桃!小弟當然唔執輸book埋水蜜桃啦!睇吓今晚會唔會有時間出埋水蜜桃報告

註:謝生報告-雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子/金帝/金豐/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  26.17%

三星會員

就咁睇過程唔太吸引,睇埋你水蜜桃報告先

升級  10.37%

二星會員

雲來難得有服務囡囡,mark 低下次試

升級  54.07%

二星會員

期待水蜜桃報告

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  40%

一星會員

dogdogchi 發表於 2023-12-7 11:03
雲來難得有服務囡囡,mark 低下次試

飛機場