winning11

查看: 3462|回復: 7

[雲 來] [大S36D報告]【雲來】返食報告·YY

升級  19.8%

五星級會員

[大S36D報告]【雲來】返食報告·YY
http://sn11.cc/thread-2235783-1-2.html

上指壓寻開心,更係要搵個開開心心笑容滿面既囡囡啦!前果排上去雲來返食YY,佢入房時開心到見牙唔見眼個樣,仲即刻上前攬住我話好掛住我,仲主動車下我,我問佢咩事咁開心呀!

囡:見到你囉!
我:係唔係架
囡:真架!
我:你咁識氹人既!
傾左幾句就一齊解甲入去冲凉,吹水期間,我比佢個笑到見牙唔見眼既開心笑容吸引住,只見佢既笑容已渗透我内心,佢仲笑住同我講帮我水簫好唔好,我答佢,不如出去先玩啦!

乾身上床囡囡服侍完我後,我就叫佢轉69大家享受下啦!佢個表情突然變得怕怕醜醜而又會心微笑(感覺佢係好想69但又唔好意思開口),69一輪後,囡囡便忍唔住要馬上埋牙,於是我便上套男上插入,周感極窄,非常好Feel。期間再車之時,囡囡便避了車,我問囡囡是否69的原因,囡囡便低頭微笑,確認左答案後,我便叫囡囡轉企床則抽插,抽插左百幾下後便完事。完事冲凉後仲有時間,我就上床撫摸囡囡,我由波波锡锡锡一路向佢下路進攻,當嘴唇就嚟锡到私處時,囡囡即時手遮鮑魚,我問佢妳唔係好鍾意咩!囡囡笑住回應。係!不過真係太hi頂唔順呀!而且頭先同你做既時候又嚟左一次高潮,我仲有其他客人架,你放過我啦!我話:咁好啦!於是我就攬住佢锡下佢,佢又攬下我锡下我,大家好開心咁互相擁抱缠绵一番,直到响鐘先至著衫岀房。
年齡身材樣貌,請参考我上一编報告。

感覺:yy雖然唔係服務型既囡囡,但佢比到我親切女朋友既感覺。見面時既親切笑容,侍浴時間掌握,埋牙時周感舒適度和反應,事後赤裸相擁缠绵溫馨感覺,比到我完滿女朋友Feel的體驗。返食指數,100%

註:大S36D報告-雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.08%

三星會員

囡囡喺咪相頭組?

升級  65.52%

四星級會員

遇到啱自己口味既囡囡就最好啦

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  19.8%

五星級會員

169catcat 發表於 2023-9-25 07:26
囡囡喺咪相頭組?

是我眼中的相頭組,但未必是師兄的相頭組。都係果句各花入各眼。

升級  19.8%

五星級會員

harchai 發表於 2023-9-25 11:06
遇到啱自己口味既囡囡就最好啦

柴兄,yy真係啱我囗味的,我間中都會搵下佢。

升級  18.89%

二星會員

雲來yy是否前鳳城yy?