winning11

查看: 6301|回復: 10

[鳳 城] 首發:[wing111報告]【鳳城】勁似初出道劉嘉玲·小琳

升級  72.59%

二星會員

首發:[wing111報告]【鳳城】勁似初出道劉嘉玲·小琳
http://sn11.cc/thread-2235357-1-1.html

後生版劉嘉玲

近期水饺店,多咗好多後生美女,今日試咗其中ㄧ個90後,琳琳,,官方介紹“

琳琳[新女]:90後, 黑長直頭髮,眼大大,樣子清麗,鄰家妹妹氣質,高挑均勻身形,一仔轉戰指壓,歡迎調教,

淨係見佢90後“長髮眼大,已吸引我ㄧ試,初見囡囡,5尺2,3高左右,健康膚色,走肥很小很小腩,著住阔身裙入內,胸口漲張,年纪估廿尾三頭,初見囡囡好怕羞咁,不敬直視我,囡囡背住我,整理毛巾,我立即抽下水,後抱,揸下先,囡囡被汲水波大小小,ㄧ隻手剛好,跟住坐上我肶除衫,此時終於看清佢面,囡囡雖然膚色被靠健康,看真是很像ㄧ個人,尤其雙眼,好像後生的劉嘉玲,只是膚色較健康

囡囡除清光同我共浴,佢用番皂涂在波上,跟住用對波同我推,囡囡波波夠弹性,感覺雙球在身上遊走,真係好正

囡囡慢慢向下同我吹,一路吹一路向上望,勁似嘉玲同自己吹

可能真係有Feel 竟^然被佢吹爆,回床休息囡囡同我按骨談天,佢笑容好甜,雖然唔係話識按,但好有女朋友感覺

佢問我試唔試漫遊,我當然好,我躺着,佢则身波推,再用舌尖慢慢一寸ㄧ寸地吻,,之後轉身,我再揸佢波,佢內從上而下吻,ㄧ路吻,一路用手摸細路,慢慢我又起頭,之後再同我慢吹,ㄧ口ㄧ口,用舌尖吻棒棒,之後吹奏適宜,唔叫唔停,吹了ㄧ段時間,上套插入,囡囡一線鮑,周感足,插入去好有Feel,之後後推,囡囡屁股有肉,非常好撞,我們大戰多項招式,囡囡叫聲好high ,加上拍拍聲,越插越勇中爆出

囡囡後生,服務好,日後必定難約

註:琳琳已經改名為-小琳 2023/10/02
註:wing111報告-鳳城/三川/太子/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

有口爆咁正?

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  42.83%

三星會員

做開一仔都肯口爆同2Q, 係師兄靚仔定會一視同人。

升級  33.33%

一星會員

有冇車牌

升級  72.59%

二星會員

blueq 發表於 2023-9-20 12:09
做開一仔都肯口爆同2Q, 係師兄靚仔定會一視同人。

係,佢唔係個個得,要問

升級  33.33%

一星會員

師兄出2Q,1粒鐘定2粒鐘

升級  72.59%

二星會員

兩粒呀!

升級  14.07%

二星會員

今日1粒鐘 GFF 滿意