winning11

查看: 8423|回復: 7

[怡春苑] 首發:[14273733報告]【怡春苑】猛料新女·小琪琪

升級  14.17%

三星會員

首發:[14273733報告]【怡春苑】猛料新女·小琪琪
http://sn11.cc/thread-2235071-1-1.html

好耐冇出報告,啱啱3點幾收到祖兒媽通知,話有條新囡肯定啱我做,本身個人累累地,但一聽到有新囡即刻細佬諗野,一於去馬睇睇咩境環先
去到等咗一陣,小琪琪終於敲門啦,一開門見到幾靚喎,身材又唔錯,年紀大約廿尾啦我估。黑背心黑熱褲加對純情白波鞋,一D都唔似會係指壓出現嘅衣著反而有新鮮感。

去到沖涼環節,該有嘅都有,都幾專業,傾落先知並不是新手,原來有從事類似嘅行業,發生小小事,所以轉至怡春,至於咩事,各位師兄有興趣知嘅可以搵佢果時順便了解下,小琪琪感覺咩都傾得,絕無冷場。
沖完抹干上床,由於啱啱傾果時知道係舊場69  毒龍呢D要加錢,但我估佢都應該十分樂意為各位師兄服務,畢竟係指壓。但講明我對呢兩樣冇興趣所以冇試,各位自行同佢溝通下啦。

至於技術方面,吹功十分了得,原本累累地冇諗住做,阿又俾佢吹得硬返,換咗幾個姿勢都冇詐型黑面,好配合,唔錯唔錯。
過程就唔多講啦,都係咁上下,呢位新囡囡我諗以佢樣貌身材技術黎講,十分有8分或以上,普遍大多數人都唔會彈鍾架啦,太過醃尖咁冇辦法,想試就快D打去約,未必適應到密密做,分分鐘蘇洲過後冇艇搭。

我試完真心覺得ok先會介紹俾各位師兄,所以好耐先出一個報告(我都係一個醃尖的人)

曹格

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:14273733報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  26.17%

三星會員

應該係一仔轉黎?咁多小xx系列

升級  40%

一星會員

有講車牌應該冇啦,估樂意69同毒龍 即係未必有啦,自己諗

升級  14.17%

三星會員

ahhhh-ttt 發表於 2023-9-17 10:38
有講車牌應該冇啦,估樂意69同毒龍 即係未必有啦,自己諗

唔使“自己諗”   經過證實   係做嘅

升級  14.17%

三星會員

eni_123 發表於 2023-9-17 11:42
毒龍要加錢?傻的嗎

舊場,唔係講係怡春做呢D服務要加錢。舊場乜都要加錢,但D客上得去又唔志在,做少搵多,指壓就密密做,所以我講蘇洲過後冇艇搭  想做就快D約。

升級  63.33%

一星會員

正如ching所講,毋須破冰。所有指定動作做足,中秋節後可能消失,有食趁早,一定不會跌錢

升級  63.33%

一星會員

我有69、有問要不要獨龍喎,我走毒