winning11

查看: 13068|回復: 9

[金多港] 首發:[chrisdl報告]【金多港】屠龍高手出精機器·38號

升級  12.59%

二星會員

首發:[chrisdl報告]【金多港】屠龍高手出精機器·38號
http://sn11.cc/thread-2233190-1-2.html

本來去食後生泰, 結果泰泰太後生乜鳩都識, 害我消耗左體力又出唔到征,結果只好上網睇下金港有冇好野, 發現38竟然冇報告, 在好奇心驅使下帶住半條血既身軀上咗金港, 等左15分鐘終於見到38....

金多港 38號
官方描述: 長髮走肥.中等身材.有波路有招呼.可中出.歡迎C兄蒞臨調教

樣貌:3.0/5 少長臉, 白淨, 似上咗少少年紀既文員, 路人甲, 行過唔會注意到既樣, 在環女系列應該唔會彈, 似30尾
身形:3.5/5 大概165, 走肥, 白淨冇紋身
波路:C吊鐘真波, 唔係挺但唔算墮, 仲有揸手
技術:4.5/5

過程:半血上陣, 入嚟沖涼, 全程自動波, 洗得好乾淨, 連包皮都反出黎洗, 抵讚, 水簫KEEP左, 因為好想攤上床訓,上床開始輕吹好舒服, 但半血細佬冇乜反應, 之後38開始錫LIN CHOK細佬, 再餵波餅騎上嚟搖, 搖左幾十下巨龍終於覺醒, 轉POST POWER拮, 估唔到周感都幾好, 拮左百拎二百下, 在38叫床聲配合下, 巨龍終於嘔白泡葬身洞穴中...

返食:3.0/5 基本功非常好, 如果想出野, 我覺得38動作, 時間, 叫聲都配合得好好, 但貪新忘舊是我的缺點

我覺得如果38再化多少妝同染個髮可以增強多D存在感

究竟冇報告係D CHING想收埋食,定38太唔起眼就不得而知, 可以令半血既我出征, 技術係有既.

趁我仲記得就出埋份報告, 轉頭我連號碼都唔記得, 打打下仲撳錯掣, 害我成份又打多次, DLLM

註:chrisdl報告-多港/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  4.44%

二星會員

多謝師兄,半血後都出報告

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

囡囡是同場前95號......試過便知龍與鳳....
我之前就只試過一次都BL...

升級  33.33%

一星會員

半血???
狗不硬乎?
年纪你話三尾咁正, 如果真係佢應該全場(環保)最後生

升級  56.67%

一星會員

Mark 低下次試

升級  60%

一星會員

前95可能佢知道自己服務唔多得,所以轉號碼轉個新形象

升級  8.89%

二星會員

佢轉咗冧巴好耐先搵佢,對波大咗而且幾靚,同以前比態度係好咗,不過個人覺得轉冧巴前都還ok,冇其他師兄講得咁差

升級  33.33%

一星會員

新手一問,半血 是什麼意思?

升級  4.81%

二星會員

我估係半充血狀態啩!即半軟⋯⋯