winning11

查看: 9588|回復: 9

[金 田] [Charmwin]【金田】爽的第一次·68號 (有圖)

升級  50.37%

二星會員

金田 68號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Charmwin]【金田】爽的第一次·68號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2231408-1-1.html
註:68號 通常返 09:00-19:00

有圖有真相

有師兄介紹, 囡囡服務樣樣都有, 於時決定一試, 果然名不虛傳 !

打電話約時間 , 去到發現 囡囡 先攞房等我,佢話呢段時間好滿, 為了不用我在外等房, 值得一讚 !

穿了空姐服, 先來個擁抱, 輕輕車! 有種溫暖的感覺 ,用肥臀磨我褲頭,細佬有反應 , 我就順便抽抽水 ,然後各自解甲!

囡囡瓜子面有化妝體型大件,不是有腩嗰隻,似東北佳麗!應Ccup!

過水時囡囡算照顧周到,會送上香吻! 有BM,大鳩磨鮑魚,偽環保,都幾興奮!有水簫,吹得深又舒服,佢會用過淫邪的鳳尾眼望住你吹簫,好有 AV感覺,又單眼調情,搞到我碌鳩都硬曬 ! 過水時又會主動 捉住你的手去 揸波波!囡囡有溝通!

我不好毒龍冇做背,她有問,我說不用了!先咀咀,又啜又奶我 lin頭,幾舒服! 吹簫幾用心, 再嚟雙波夾棍, 梅花間竹, 差啲頂唔順!又會用冰凍吹簫, 現在已經好少有!
頂唔順叫停,要直搗黃龍! 囡囡即時減慢速度,繼續吹! 服務值得一讚! 話要畀我食鮑鮑,唔可以咁快上袋!69 我最like! 食到佢 震幾下,好投入,囡囡 話自己都頂唔順,上袋, 順勢背向女上男下,直搗黃龍! 囡囡有技巧,好享受,又磨又套弄真一流!
然後轉身正面女上男下,繼續磨又套弄! 我屈身向上攬住囡囡啜lin頭!

到男上女下,先嚟狗仔式,深插淺插,又左右 撩鮑洞,囡囡淫叫四起!又叫頂唔順 軟咗落嚟!轉正常位, 不停抽插, 啜奶又車,鋤到囡囡好舒服,我又好舒服,大車派彩!

慢慢軟落嚟,伏在囡囡身上休息!爽!大家 抖抖氣又輕車,未有拔出,間中再抽送幾下,回憶先前的激情! 事後不急於抽出,值得一讚!

休息了一會,起身齊齊去沖涼!

註:Charmwin-金田/多港/金帝/金豐/春秋/美妙/雲來/京華/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

等待驗證會員

師兄可以形容一下身形嗎?有冇腩?thx

升級  90.74%

二星會員

佢係幾好玩嘅,佢係中超,鍾意人食飽,係以前戰國靜雯.

升級  59.63%

二星會員

改得68,係咪真係籮霸既size

升級  50.37%

二星會員

估你唔到 發表於 2023-8-7 09:51
師兄可以形容一下身形嗎?有冇腩?thx

冇腩,身形件頭似東北人

升級  56.67%

一星會員

從後入好享受!

升級  7.04%