winning11

查看: 7134|回復: 4

[翡 翠] 首發:[alfredchan1314]【翡翠】淫亂輕熟女·28號

升級  22.96%

二星會員

首發:[alfredchan1314]【翡翠】淫亂輕熟女·28號
http://sn11.cc/thread-2229869-1-1.html

官方評語:
«*28號»* 大波.皮膚白淨.豐滿甜美.樣貌可人.簫功一流.火速預約.歡迎調教*

話說收工路過翡翠樓下,抱住八卦嘅心態去睇吓女
職員帶咗入房,先後帶咗2個囡囡入嚟
最終揀咗大波高挑嘅28號
囡囡睇落3尾,4頭咁上下,樣貌唔係特別靚,身材都有肉地,但望落都叫順眼,最勁係C-D級大波配一對細暈lin,簡直反定律
各自解甲後去過水,唔過唔知囡囡好,一邊沖一邊按膊頭,仲有水簫都有
上到床囡囡錫lin功架十足,專錫敏感位置,錫咗幾嘢lin旗都起埋,跟住囡囡漫遊去食腸,含咗幾下淺咀之後再舔埋袋底同股隙,之後囡囡開始發功,好長時間都係深喉,j頭完全感覺到插到佢喉嚨
囡囡吹咗一陣我開始有啲高反應,囡囡就即刻自動波幫忙上袋,女上位插入收音功夫良好
轉位男上後囡囡主動抱緊不段舔lin頭,又呻吟聲不斷,嗌到拆天咁
插多陣就已經交貨完工。過埋水房鐘仲有時間,囡囡又主動按摩至夠鐘才離開。

整體評語:長相一般但功架搭夠,波靚!玩波玩服務上承之選

註:alfredchan1314-翡翠
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  26.17%

三星會員

聽落唔錯,呢啲服務先似樣,上次我專登去試18號都非常滿意

升級  53.33%

一星會員

呢種歲數,冇環保,差金d,五太吸引

升級  66.67%

一星會員

18號的確幾好,但唔做環保未能盡興唷!