winning11

查看: 11073|回復: 10

[鳳 城] 首發:[流精楓報告]【鳳城】長文慎入·天娜*4.0 (有圖)

升級  84.92%

三星會員

鳳城 天娜 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[流精楓報告]【鳳城】長文慎入·天娜*4.0 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2229804-1-1.html
註:天娜 通常返 15:00-02:00 / 158cm

有圖有真相

官方描述:後生靚囡,相貌出眾,氣質好,36D Cup大波,可69,冇毒龍,需要調教

有幾年冇出報告了,人大了,籍口多了,第一個原因,唔想煩唔想試新囡,因為係出道有一段時間嘅囡,咁我搵得嘅囡都幾好服務,有好多報告,自己都諗唔到重有咩寫,所以冇寫。另外,如果係新囡,近年又好多一閃即逝嘅兼職,返下又停,到想寫嘅時候,可能已經冇做。當然,有更大原因係少左去指壓,人老左,機器壞,多左去揼骨,所以又不用動筆了。

回憶中……

有很久冇上鳳城了,因為搵開嘅小君冇做了,丹丹去咗第二個場,娟娟、小冰、朱古力好難BOOK,冇以前咁有恆心日日一早捕住,今次上去因為又見到新囡用天娜呢個名,我鍾意上指壓係因為天娜,我係鳳城食過四個天娜,第一個係最經典的,那時有十大金釵,我就是那時一試呢十個傳奇,後來才知道是出出入入,唔只十個,天娜佢唔係最後生,唔係最大波,服務也不是最放,喜歡是因為佢俾到我最真實和原始做愛的感覺,那幾年,她應該是三十幾,初熟美婦人,可能是我心裡偷食情婦的完美模型,呢個感覺現在都未有囡俾到我。第二個天娜係金帝過去的F CUP巨乳美婦人小冰,呢個當然正,係我食過最正的巨乳美婦人,比現在的小冰更正,佢嘅嫵媚暫時無出其右。第三個天娜我只係試過一次,印象最模糊,不過不失的一餐吧!

今天見到天娜這個名,有一秒想會唔會係天娜1.0或2.0?之後當然知道唔係,如果係就FULL左啦!等你咩?咁荃荃個描述都吸引, 後生靚囡,相貌出眾,氣質好,36D Cup大波,即係三十頭大波靚囡啦! 可69,冇毒龍,需要調教,後生新入行係咁啦!見半個鐘後有位,馬上出發。

早到左10分鐘,同荃荃打個招呼,埋單,上去坐低等左陣,仍然FULL晒,不愧係龍頭,見可兒出來,仍然係咁大波,健康膚色。之後,見到我今日試嘅天娜出房,頭髮有D凌亂,但係見到樣子標誌,身材好好,最正係有點怕羞的神態,心諗今次冇揀錯。

我入到房除定鞋等佢,佢入到來怕怕羞同我講左句:「我舗床先」個樣真係似樓上兼職新婚靚靚師奶,一路除衫,一路望住佢背影,其實都幾有新鮮感,當然要好服務的可能會話佢唔識搞氣氛,佢背住我除衫,我忍不住搓下個波,手感軟熟,坐C望D,可能佢背比較厚,所以只像大C,不過真係好手感,而且全身又白又滑,不過,佢真係新,兩下就話入去沖涼,都唔識調下情,浪費左個咁靘嘅樣同BODY,佢係街經過,我一定回頭望一眼,因為真係唔錯。

入到去沖涼,也是BB級,好細心幫我沖涼,之後我想輕車,佢避開左,之後,佢也有做BODY,最後,也有水簫了3分鐘,這PART從入房到現在,是暫時最合乎標準的,可能這個算是鳳城教導有方吧!

出到去我伏在床,佢爬過來做BODY,佢嘗試用舌頭和美乳由頭到腳服侍我,呢PART都好好,我問佢識唔識狗仔簫,佢話唔識,咁我轉身繼續啦!我同佢講兩句,知道佢返咗2日,難怪咁新手,我提議佢可以同D好似我咁斯文嘅客輕車,少少地滿足下佢,咁佢真係好似初吻咁,伸條利出來俾我車左3秒,可惜,正擦出火花時,佢又移左下面去服侍我小弟兄,咁佢吹功算合格,吹左好耐,不軟不硬的,拍拍佢PAT PAT,佢好醒目咁轉過來做69,佢個鮑魚只開左兩日,當然好新鮮,我怕佢縮,只係好斯文伸出舌頭同佢69,玩左一兩分鐘,我怕佢辛苦,叫佢上套,我同佢講我喜歡斯文,叫佢慢慢入,佢真係好溫柔咁慢慢入,周感唔錯,前前後後搖左幾分鐘,之後,佢M腳上上下下咁坐下來,見佢開始喘氣,再加多幾聲呻吟,好正,唔想靚女咁辛苦,同佢講聲:「唔好意思。」佢一臉茫然,我向佢單一下眼,之後捉實佢個PAT PAT,向上狂轟猛炸,佢大叫同攬實我,大家一齊有左高潮,我射完佢都冇即刻拔出來,等我射埋最後兩滴先拔出來,呢一下真係抵讚。之後,佢訓係我旁邊,等我自己休息。

樣貌:4.0/5
年齡:4.0/5 (3頭)
身材:4.0/5 (36D好手感,未收身)
服務:3.0/5 (新車落地)
周感:4.0/5
配合:3.5/5 (我不好毒)
返食:3.5/5 (因為易BOOK)

註:流精楓報告-鳳城/怡春/雲來/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  24.44%

二星會員

Very good and details report, thanks!

升級  56.67%

一星會員

謝謝好詳盡的報告。

升級  84.92%

三星會員

リューク 發表於 2023-7-21 15:09
而家啲女大部份唔做毒 真係此風不可長

睇返呢度個投票都係一半一半,
而女都有1/3-1/2有提供此服務
又唔見到有咩問題
年紀一大無客自然會肯做

升級  38.15%