winning11

查看: 6938|回復: 11

[金帝苑] [eere報告]【金帝苑】迷人眼晴誘惑紅唇·安琪

升級  71.5%

三星會員

[eere報告]【金帝苑】迷人眼晴誘惑紅唇·安琪
http://sn11.cc/thread-2217715-1-1.html

睇咗幾份安琪報告 突然對佢有啲興趣 之前有做過佢幾次 當時嘅係新女 覺得太生 之後冇再搵佢 睇咗幾份報告又有啲吸引力 再次搵佢試下 某人上去點睇安琪 佢入房嗰下係有啲唔同咗 互相吹水幾句 跟住過水 過水期間 手勢係唔同咗 記憶初初搵佢嗰時 洗三點 仲會有啲手震 而家純屬好多 前後洗得乾淨 驚我有菌㗎 佢叫我畀對手佢 我以為有新嘢玩 原來唧手液畀我,跟住我講笑咁講 咁似我出嘢個啲 跟住佢面都紅埋係咁笑  跟住話我好衰好壞 佢面紅 令我諗起初初識佢嗰時 怕醜面紅我問係唔係唔舒服發燒 佢話我笑佢好衰 當佢面紅嗰下我哋我第一次搵到嘅記憶回來了     廢話唔講唔咁多人 講我個人感受 咁耐冇見佢身材一樣咁靚 係多咗個小欖仔 不過佢我嚟講中正 因為之前太瘦 而家反而對我係完美 講返做嘢嘅 真係比以前進步好多 慢吹好舒服 一路吹一路摸你兩點 係好咗 跟住問佢有冇師兄教多啲嘢比你佢話個個唔同,我好大膽咁教佢  我鍾意吹條罅 春袋底 佢又真係學到 係生手啲不過舒服 有師兄話佢鍾意打碟 見佢吹咗咁耐 到我服侍返佢係咁舐佢奶頭 同埋係咁做DJ 發覺安琪都好享受 開始面紅呼吸急速 睇住佢塊面越嚟越紅好似飲醉酒咁 好有新鮮感好有感覺 好似同隔離個師奶去偷情咁 搞到碌鳩硬度 安琪係咁劣住我碌鳩 睇見佢非常過癮 我都開始有啲頂唔順 唔好講咁多帶袋入 跟住佢將個袋調轉入我問佢你識唔識 佢話未試過大錯 今次第一次再換過個 跟住佢女上係咁Un 速度越來越快 塊面越嚟越紅 跟住睇住佢出曬汗 佢個子宮有咋又正 Un到咁上下 到我男上 揸住佢個小波仔 不停咁做活塞活動出出入入出出入入 發覺原來我嘅攻擊力 可以令到安琪出好多水同汗 我都唔知攻擊咗佢幾耐 快過佢子宮不斷收縮好開心好興奮 畀佢夾到我突然間又興奮過度感覺出咗 可惜考牌唔成功 可能啱啱搵返佢第一次 安琪嘅閃避球好勁 我一路攻擊佢 同埋車佢 可惜佢可以左右咁不停轉 避開我車牌 算數梗有機會 今次玩返佢算係個新嘅開始 我應該會返食 我出感受報告前已經搵過佢四五次 暫時應該只會返識佢一個 可能有新鮮感 感受唔同咗 安琪畀我感覺係越嚟越靚 同埋佢面紅咬唇太吸引我 我應該多謝其他師兄如果唔係睇到有報告我唔會再搵返佢 非常感激咁多位師兄  唔好問我安琪身形如何 我覺得完美加埋有個小欖 比之前認識佢好正 發覺佢真係多水多汁 講多件小插曲畀大家聽 我同安琪進行緊交配期間 佢突然間問你好面善 我話你有冇九兩菜 同你交配緊問我係咪好面善 真係畀佢吹鳩脹 我話交配完先話畀你嘅 咁我哋繼續交配  整體今次再見返安琪係完美開始 我自己開始有啲響海底嘅 鐵達尼號 不過我響受向沉睡之間 幽靈快樂 我人生又少一次遺憾 最近搵咗佢幾次越來越快樂 不過就_____________我都好耐冇寫過什麼報告 突然間好想出下 自己嘅感受 應該會不斷返食 重要事講三次 再約返食 再約返食 再約返食 應該 到安琪離開 我會停止 純個人感受 各位師兄默喜勿插 我喜歡其他師兄未必喜歡 其他師兄覺得我有冇吹水嘅自己去試下啦 不同人不同感受 有時好嘢可以回味下 謝謝收看

註:eere報告-金帝/美妙/浪漫/太子/多港
Superadmin

升級  71.5%

三星會員

美魔女安琪 越睇越靚 回味無窮 掂過碌蔗

升級  71.5%

三星會員

忘記講我回應安琪 佢話我有啲熟口面 我話你初初返工嗰時我又搵你 短褲身材高挑白滑長腿 面紅吸引到我 不過你做嘢又手震又口震驚人食咗你咁 同埋等其他師兄教下你先 我同佢講我忘記咗你係邊個 跟住佢問我點解我會搵佢 我話其他師兄話你好正 所以我畀多次機會自己去搵你 點知今次真係冇搵錯 跟住安琪笑到瀨尿咁滯 眼淚水都標埋 所以今次感覺非常正回味無窮

升級  53.33%

一星會員

我喺鐘房 見過呢個囡囡安琪 樣貌身材係靚 thank you師兄咁講要去試試先 試過兩次都冇位 囡囡收八點好做 試完返嚟有機會回應

升級  25.93%

二星會員

eere 發表於 2023-2-12 16:41
忘記講我回應安琪 佢話我有啲熟口面 我話你初初返工嗰時我又搵你 短褲身材高挑白滑長腿 面紅吸引到我 不過 ...

上女時試車佢失敗
到男上搞得佢興奮再車去就成功
有互動有笑容睇得出系鍾意做愛
過兩日再返食

升級  71.5%

三星會員

我丑但我持久 發表於 2023-2-13 10:13
上女時試車佢失敗
到男上搞得佢興奮再車去就成功
有互動有笑容睇得出系鍾意做愛

係呀安琪係幾好嘅對手 我唔係睇到其他師兄嘅報告 都未必搵返佢 因為佢新來返嗰時試過唔係咁啱喎 過年前睇到報告先開始搵返佢  可能佢返咗段時間有啲師兄教下佢 同埋冇咁怕醜  同埋越嚟越靚越有吸引力 我都爭啲走寶 近期我多數都係搵番佢

等待驗證會員

迷人眼晴誘惑紅唇甜美笑容·安琪

咁迷人我唔去點得?

升級  25.93%

二星會員

eere 發表於 2023-2-13 17:07
係呀安琪係幾好嘅對手 我唔係睇到其他師兄嘅報告 都未必搵返佢 因為佢新來返嗰時試過唔係咁啱喎 過年前睇 ...

眼大大又靚女再加服務好
點會唔返食

升級  71.5%

三星會員

多謝咁多師兄睇我份報告 我都係個人感受 好嘢唔怕話畀大家先 應該好多師兄去搵佢  早兩日搵佢都冇位  好彩琴日下午有一個位 睇嚟好多師兄對佢有興趣 不過我想重申一點 雖然安琪唔知份報告係我出 安琪話好多師兄上去玩捽碟 佢都好多師兄講佢係唔喜歡咁樣玩 咁我喺呢度代佢澄清 應該係我寫錯咗  講真如果令道囡囡唔高興 各位師兄都玩得唔開心 請各位師兄見諒 希望各位玩得開開心心長玩長有 謝謝 不喜勿插多謝觀看

升級  25.93%

二星會員

eere 發表於 2023-2-16 18:31
多謝咁多師兄睇我份報告 我都係個人感受 好嘢唔怕話畀大家先 應該好多師兄去搵佢  早兩日搵佢都冇位  好彩 ...

啱,尊重囡囡意向

升級  36.67%

一星會員

謝師兄報告

升級  1.11%

二星會員

eere 發表於 2023-2-16 18:31
多謝咁多師兄睇我份報告 我都係個人感受 好嘢唔怕話畀大家先 應該好多師兄去搵佢  早兩日搵佢都冇位  好彩 ...

C兄提出交配時佢會面紅紅,已經沒吹水了,支持你繼續出報告!