winning11

查看: 9171|回復: 9

[金 田] [Skylarvox報告]【金田】我的最愛·06號 (有圖)

升級  7.04%

二星會員

金田 06號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Skylarvox報告]【金田】我的最愛·06號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2211874-1-3.html
註:06號 通常返 10:00-20:00 / 159cm

有圖有真相

細的紅牌我的最愛

小六整體質素(樣,身材,服務3方面)我認屬於為目前指壓界top tier
當然我唔係食過曬所有場所有女, 以上只屬主觀看法
樣就公認樣似菊梓橋, 係幾靚女, 但未去到超班
但佢樣好淫, 大部分男人都會鍾意呢種淫樣嘅女人多過清純靚女
全天然肉地MILF身材, 皮膚白滑, 160左右, 腳型都靚, 36C, 臀型又圓又大, 有少少腩
性格較COOL, 你少講野佢都少講野, 但你多講野佢都會多回應
少說話多做事, 床上配合度高

今次第N次搵佢, 入房當然記得我
傾左陣計除衫沖涼, 有水簫, 無特別輕輕帶過
佢服務主導性高, 適合鍾意食殘廢餐的師兄, 例如我
出去先做背, 用咀漫遊一陣幾舒服, 就叫我狗仔式
毒龍舐為主, 狗條簫好爽, 又舐又吹好耐, 由80%硬吹到100%硬
轉正先小車幾下, 再吻我頸同用咀漫遊我上半身, 再全程用手捉住我條野慢慢CHOK
之後再吹過, 吹功強大, 有舐又吻龜頭, 橫吹又成條含, 水聲又十分淫
更難得有眼神交流, 見我露出享受的表情佢會對我笑, 吹得更用緊
由於我最享受吹奏, 吹到佢想上套時我叫佢再吹多陣, 佢完全配合
佢條脷十分靈活, 伸出伸入, 互望咁吹我已變到105%硬
之後佢放下長髮, 上套女上, 下面超濕
佢身向後傾, 兩手用我大脾支撐, 騎馬式前後搖, 周感很好
由於佢臀型好靚, 所以叫佢180度轉身, 背對我繼續搖
見我開始有感覺佢就打樁式上下搖, 肉的撞擊聲很清脆
見佢的臀肉彈下彈下我就好有有感覺
即轉男上趴係度後入, 呢個POSE係我搵小六一定會做嘅
因佢個屎忽夠大夠厚, 每次撞擊屎忽彈下彈下真係好舒服
可惜我條野唔夠長, 俾佢大屎忽頂住插得唔夠深, 唔係一定仲爽
怒轟一輪後差唔多都想射轉返傳統狗仔式加速狂轟佢
佢又好配合一邊加大叫聲叫一邊向後同我對望, 見到佢咁淫表情我就忍唔全射左
完事抖下, 傾左陣計, 其實佢可以好多野講, 同佢熟左就會主動講佢D野俾我知
之後沖涼, 沖完叫我瞓低幫我輕按幾下
大家又冇再講野, 享受激情後的寧靜, 佢按到夠鐘先著衫走

題外話:
06行事較低調, 一直唔肯俾聯絡, 想約次次都要打電話爭
佢都提過想大家都有機會約到佢, 同埋唔想客人網上幫佢出太多報告
雖然我知你日日都FULL, 但我都想介紹你俾更多人知你咁正

註:Skylarvox報告-金田/怡春/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

都約唔到,我冇機會

升級  73.33%

一星會員

師兄可以約到N次甘多真有福, 趴插里招真係好考難度, 要求有技巧, 又要相方配合, 爽.

升級  7.04%

二星會員

我打"鈿", 幫我改左"細"

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

6仔條脷好舒服 吹又舒服 特別係一路大車一路搞

升級  56.67%

一星會員

06 喺指壓難得的上品。

升級  80%

一星會員

咁請問師兄拿到聯絡嗎?

升級  7.04%

二星會員

loogo 發表於 2022-11-22 09:28