winning11

查看: 8390|回復: 8

[春 秋] 首發:[wingchow888888]【春秋】本地製造·小惠

升級  61.85%

二星會員

首發:[wingchow888888]【春秋】本地製造·小惠
http://sn11.cc/thread-2208377-1-1.html

年齡:估30幾
樣貌:08/10 (未到國色天仙,但絕對ok)
身材:10/10 (唔計對波)
波路:01/10 (中超,美中不足位)
服務:09/10
吹功:07/10
過程:08/10
返食:10/10

前言:上次嚟春秋時,喺大廰見過小惠,有一面之緣,樣子唔錯,奇怪就係無佢報告,今日有空決定走去試吓,準時到閘,但係今次到囡囡遲咗,喺房等左大約15分鐘,小惠先入嚟,一眼望落去真係幾好,同官方描述差唔多,身材高挑走肥,食腿一流,單係個外形都已經唔錯…..點知同佢一講野,發覺一d鄉音都無未有,原來係正宗local,小弟終於遇上本地製造….

侍浴 : 可能囡囡都係返咗兩個月工(唔計幾年前兼職),係有少少生手,洗上洗下,未叫三點式,叫做要洗的地方都有洗,之後女朋友式擁抱,我就摸住個圓pat磨下棍,跟住水簫都算係慢速,吹左一陣示意出去再玩….

做背 : 例牌動作,叫囡囡著返對黑絲先開波(自備),小惠本身腿長,所以視覺效果一絕,佢仲話之前係做文員,好鍾意著絲,講返舐背,不過不失,毒龍都有,條脷好軟,鑽得幾舒服,跟住轉前繼續享受….

做前:溫柔錫lin舐袋,期間我用手不斷摸黑絲腿同鮑魚,感覺隻鮑魚有少少暖流流出,問小惠可否69,囡囡一聲無問題,立即撕開絲襪嚐鮑,而佢就努力照顧我細佬,大家都好互動,期間都有講有笑,好有女朋友Feel….望住天花板塊鏡,視覺一絕,服務態度更加抵讚… 錫多一陣先上正場…

正場 :叫佢瞓低,我就再食下lin,捽下隻飽,上套男上插入,一邊插一邊試考車牌,又成功Wor,有啲位小惠都笑得好甜,可能因為好有Feel同投入,插多一陣已經頂唔順射出⋯⋯

總結 : 缺點一定係中超,要美波淋波大波,師兄可免,食身形同氣氛係首選,加上我呢啲美腿絲襪控,必定返食!謝謝收看…

註:wingchow888888-春秋/雲來/三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  25.19%

二星會員

中超其實分打唔打得好,最差係石頭奶,囡囡算唔算係?

升級  28.52%

二星會員

係咪即係硬波?

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享,長腿最正。

升級  14.07%

二星會員

服務只算一般 有陀地引 可一試

升級  40%

一星會員

得閒要試下

升級  61.85%

二星會員

1132 發表於 2022-9-19 20:26
中超其實分打唔打得好,最差係石頭奶,囡囡算唔算係?

算係,所以好波唔啱你

升級  61.85%

二星會員

acgplayers 發表於 2022-9-20 00:17
係咪即係硬波?

上天係公平

升級  13.33%

二星會員

毒龍鑽得入唔入?