winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 水圍 之 河南阿D (有圖)

升級  90.92%

三星會員

下午 水圍 之 河南阿d

日期:星期五

時間:下午 五點半

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 阿d(十八歲嘅河南妹)

今日係星期五,公司要補返OT鐘俾我,所以聽日唔洗返工,咁我當然第

一時間上路,去識返個女朋友啦,我三點半鐘收工,跟住五點鐘左右就到

水圍,嗱嗱聲去開心食個下午茶餐之後就去士多搵媒人婆,我一見到媒人

婆就問:「喂,有冇d青春好玩,熱情又主動嘅女仔介紹我識呀?」,媒

人婆只係講左一個字:「有!」,跟住就俾左條鎖匙我,叫我上樓等一陣,

我上到樓,坐係房度等左冇耐,好快就有條女自己開門入嚟嘞,呢條女一

入嚟就擺個Pose比我睇,跟住仲問我:「靚仔,我得唔得呀?」,係

我面前扮可愛添喎,我見條女都幾高,應該有一米六八,不過樣貌就一般,

但係衰極都有青春吖,唔會好似上次下沙邪骨場果件老閪殼咁先啦,加上

見妳叫我靚仔咁識講嘢,咁妳就入嚟執劑先啦!

我見佢成頭大汁,就問佢:「呢幾日暖返咁多,妳仲著住件龜殼做乜鬼呀?」,

佢講:「件龜殼有暗格架,用嚟收埋d袋同埋錢嘅,呢排d保安仔捉得好緊呀!

啊...原來係咁,咁妳除衫同哥哥沖返個靚涼先啦,我哋好快就剝光豬去

沖涼嘞,呢條女對波好似雞飽仔咁架,波仔細細,但係又漲卜卜咁,兩粒

Lins又細粒又夠Pink,皮膚又夠白淨,d閪毛又短又唔濃密,都叫

做可以收貨啦!

侍浴呢Part冇乜好講,因為冇乜特別,返入房之後,我就叫佢瞓上床先,

佢真係瞓上張床先喎,咁鬼聽話嘅,肯定出嚟做冇耐啦,嘿嘿...咁就啱

啦!等哥哥調教下妳啦,我一嘢飛撲埋去攬住佢,跟住問佢:「妹妹仔,妳

叫乜名啫?邊度人屎呀?有冇十五歲呀妳?」,佢就答:「叫我阿d啦,我

河南過嚟架,我成十八歲架啦!」,其實我主要係想同佢傾下計,大家熟落

d咁啫,大家傾傾下,我就突然車埋去,阿d冇反抗喎,不過佢就死都唔肯

伸脷出嚟做法式,真係吹佢唔撚漲呀,咁哥哥啜下妳粒LinLin,睇下

好唔好味先,我伸條脷去撩佢粒Lin,撩左一陣就係咁啜粒Lin,咁我

當然用手揸住佢另外一個波仔啦,佢對波仔勁有手感,好有彈式,我再向下

賴佢對長腿,阿d完全冇詐型,咁我咪開始賴佢條脾罅囉,佢都冇詐型喎,

我即刻伸條脷去界左佢隻閪一下,阿d完全唔反抗,咁就得米啦,我好似癲

撚左咁去撩,磨,啜,賴佢個Pink閪,可惜佢好似冇乜反應,我根本聽

唔到佢有任嘅何呻吟聲,咁賴落去都冇癮啦,不如妳幫我含撚嘞!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我即刻瞓係張床度,然後叫阿d做嘢,阿d就咁含住我碌撚齋啜,技巧不足,

口部嘅吸力更加不足,不過好在佢肯吹,用時間搭返夠,佢前後都用左成十分

八分鐘嚟吹硬我,人心肉造嘅,算啦...既然都硬咗咯,幫我帶袋啦!佢幫

我帶好個之後,我就叫佢做觀音啦,點知佢話:「唔好啦,我唔識架!」,我

吊吖,妳係咪玩嘢呀!唔做觀音就算嘞,快d瞓低啦,阿d一瞓低我就埋去對

位嘞,點知...當我想隊入去果陣,就突然軟左嘞...我即刻瞓返低叫

阿d用手幫我急救啦,搞左一陣又硬得返啦喎,咁我又埋位,仆佢個街吖,

我一埋位就又軟過喎,我再叫阿d做急救,但係真次搞到個袋d油都乾晒都

只係識得半硬,唉...算啦,幫我打出嚟啦!

阿d好開心咁,用佢隻摩師兄弟係咁打,係咁打係咁打...我就揸住佢對波仔

係咁捽,唔洗五分鐘就...出嘢嘞...

咁出完嘢就一齊去沖涼啦,佢事後係冇侍浴嘅,沖完涼就返房著衫,之後就係

俾分手費嘅時候嘞,一百五十蚊人仔分手費,見佢含撚含咗咁耐,俾多十蚊貼

士妳啦!妳唔好咁撚得戚,我下次一定再搵妳,家下我條氣唔撚順,我一定要

吊到妳反轉,聽到未呀,哼!跟住我就去左皇崗玩正骨嘞...

升級  90.92%

三星會員

總結:

“阿d”嘅相頭好撚麻麻,先扣10分,跟住唔肯做觀音又扣十分,打茄輪

唔肯伸條脷出嚟,再扣十分,不過勝在有青春,同埋肯吹,咁就唔再扣佢其

他分啦,總共淨返70分,老實講...呢個阿d真係冇乜好玩,要樣冇樣,

要身材冇身材,如果唔係我條氣唔撚順嘅話,一定冇下次囉,所以我真次唔

推薦阿d比大家,不過如果你哋見到佢嘅話,都無雖彈佢嘅,一試都無妨囉。

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

條女好像幾油利下

升級  90.92%

三星會員

條女好像幾油利下
coolman730 發表於 2011-3-7 08:42

入閘之前我都好似你咁諗架,

不過解放咗之後,我發覺佢

只不過係骨架大啫,個身都

冇肥膏架!

升級  14.52%

四星級會員

入閘之前我都好似你咁諗架,
不過解放咗之後,我發覺佢
只不過係骨架大啫,個身都
冇肥膏架! ...
沙咀畢比特 發表於 2011-3-7 14:48

那又不盂弄張肉照來看下

升級  90.92%

三星會員

那又不盂弄張肉照來看下
coolman730 發表於 2011-3-7 21:55

人哋都有阿媽生架!!

升級  14.52%

四星級會員

人哋都有阿媽生架!!
沙咀畢比特 發表於 2011-3-9 14:02

c兄你突然那麼有心

你谷精上腦啦

升級  2.59%

二星會員

QQ
麻麻地啦,都可以吃
大家好啊

升級  14.52%

四星級會員

那你就應該包起人啦

升級  34.33%

三星會員

做乜呢期成日軟鞭呀,阿畢? Quota用晒嗱?

升級  39.26%

二星會員

good repor.. keep on going ching

升級  0%

二星會員

oh no take care

升級  66.67%

一星會員

小肥 i like it

升級  53.33%

一星會員

唔明白你點食得落...
.

升級  12.58%

三星會員