winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 水圍 之 服務女皇阿懵

升級  90.92%

三星會員

傍晚 水圍 之 服務女皇阿懵

日期:星期六

時間:傍晚六點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 阿懵(十八歲既河南妹)

上次吊左件鄰家女孩方塊妹叮叮,雖然好嫩口,不過冇茄輪打,又冇撻賴,

真係好Dry囉,所以我今次唔會返啅叮叮,我要追尋初恋嘅感覺,我畢

少要嘅係初恋呀!!

我今日一早去到水圍,去開心食左個下午茶餐之後就又走去一齊去Happy嘞,去到

士多,媒人婆一見到我就問:“點呀...係咪又黎搵上次個叮叮呀,我

知你鍾意果類型架啦,我而家叫佢過黎好唔好呀?”,我立即阻止佢:

“唔好呀,妳搵件好服務嘅比我啦!”媒人婆即刻好大聲咁答:“靚仔,

你今日有運行嘞,我而家樓上就有件新黎嘅,又嫩口,又好服務,你上去

睇下啱唔啱先!”跟住佢就比條鎖匙我叫我上樓嘞,我心諗...有冇咁

--多新黎呀,不過都比妳點左咁--多鑊咯,都唔爭在比妳點多鑊啦,或者

今次有驚喜呢,上樓睇下妳今次咩料先?

我上到樓上,一打開度門就見到有條女係入面嘞,等我睇真下先咋,咦,

呢條女個樣好一般咋喎,不過都幾好笑容嘅,佢一見到我就同我講:

“哇,你好靚仔呀!”,車~~~洗乜妳講啫,係大陸人人都咁叫我架

啦,見妳咁好口,就幫襯下妳啦...

呢條大陸妹一知道我唔彈佢之後就飛撲埋黎攬住我,仲細細聲係我耳邊講:

“我叫阿懵呀...”,講完佢就伸個頭埋黎係咁車,唔...阿懵嘅服務

態度都幾好,媒人婆今次真係冇介紹錯喎,我地企係度打左一陣茄輪之後,

就一齊剝光豬去沖涼嘞,呢條靚妹仔除晒衫之後,我即刻同佢驗身,佢皮膚

都幾白架,仲有對30b嘅波仔添,可惜配襯左兩粒啡Lins啫,閪毛

方面一d都唔濃密,都算幾啱我胃口嘅,佢侍浴方面都算細心,幫我前後

左右都洗得幾乾淨咁啦,沖完涼之後就返入房嘞...

入到房...我又叫阿懵上床先,佢好聽話咁即刻爬上床,我跟住撲上去

攬住佢,今次都唔洗試佢可唔可以打茄輪啦,頭先都未開波都已經車左一

輪咯,所以我直頭一尻咀埋去啦,我地好纏綿咁係張床上面攬埋一舊,不

停咁打法式茄輪,今次有返些少運行喎!

打左一陣茄輪之後,我就伸個嘴去啜佢右邊粒Lin,另外就伸手去揸佢

左邊個波,佢對波唔算實淨,不過亦都唔會話散--晒咁嘅,我左左右右咁

啜左一陣,跟住就當然係賴下佢隻撻啦,我分開佢對大脾一睇...見到

佢隻閪都唔算好黑,都還可以接受嘅,以前菌晒黑邊嘅我都係咁賴啦,比

較起上黎,阿懵隻閪算幾好架啦,唔好浪費時間,拿拿聲試下咩味先,真

係比我估中,阿懵真係冇詐型,肯比隻閪我賴喎,我都係洗出一向果d技

倆咁囉,撩,賴,磨,鑽,呢四招!阿懵都不知幾Enjoy呀...

前前後後我都賴左成十分八分鐘架,都差唔多啦,唔好意思,係時候俾妳

服侍下我囉喎,等我睇下妳有幾好服務先咋!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我大字形咁瞓係張床度,阿懵好撚公式咁啜下我兩粒Lins先,跟住就

跪左係我兩腳之間同我含撚嘞,佢呢Part嘅表現都幾好架,識得伸條

脷出黎撩下我個尻頭,又識賴下我個春袋,又識食我粒荔枝,總之就成揪

野都比佢賴過晒啦!過左陣,佢就突然一野將我個尻頭放晒入佢個口入面

係咁啜,佢含住我個尻頭係咁啜係咁啜,佢都啜得幾有力水喎,阿懵幫我

吹左成兩三分鐘之後,我開始有d頂唔順嘞,再吹嘅話就爆架啦,所以我

咪叫佢折套幫我過膠囉...

阿懵幫我帶好個袋之後,就好主動咁做觀音,佢一手將我條賓周塞入去佢

隻閪入面,估唔到佢條西隧都幾窄下架喎,佢開始上下上下咁係度打樁,

可惜就冇乜衝勁,所以冇啪啪聲,我伸手去捉實佢對波係咁猜,猜左一陣

之後,我就坐左起身攬住佢啜Lin,而阿懵就仍然係咁坐下坐下,都幾

過癮架!

比佢坐左陣都開始有d悶,所以我攬住阿懵一個車身就轉左做傳教士式嘞,

我一路同佢打茄輪一路大大力咁隊,隊撚到啪啪聲,隊撚到佢係咁WeWa

鬼叫,我隊左廿幾三十野之後開始想爆啦,唔得啦,忍唔住啦...結果

我隊多兩三野就爆撚晒出黎嘞,Oh...舒服晒...

咁爆完就梗係去沖涼啦,蝦...估唔到阿懵事後侍浴都一樣好,沖完涼

就返入房各自著衫,咁著好晒衫之後,又係埋單嘅時候啦,佢肯打茄輪,

肯比隻閪我賴,本原我就諗住比些少貼士佢嘅,但係我諗真d,阿懵佢都

唔靚女,好服務就應該架啦,比條撚貼士咩,所以我就咁左比百五蚊佢,

我仲諗住阿懵實拿埋口面咁走架啦,點知佢打開門之後,臨走都係門口果

度同我打個法式茄輪先走喎,冇貼士都有咁好嘅售後服務,真係唔話得!

總結:

阿懵個樣傻閪閪咁,不過佢對波嘅大細同埋手感都ok,係快餐業黎講,

佢嘅服務方面都算一流架啦,佢第一主動同我打茄輪,,第二肯比隻閪我

賴,第三吹蕭又吹得有Heart,事前事後嘅侍浴又唔會馬虎求其,但

係可惜佢唔靚女,所以扣佢30分,結果佢得嘅總分係70分,如果閣下

對服務方面好似我咁有好高嘅要求,但係對相頭方面就唔係太挑剔既話,

我就向你地誠意咁推薦阿懵,阿懵作為一個快餐業嘅從業員黎講,絕對可

以稱佢為服務女皇囉...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

幫你吹完,再同佢打車輪,同自己吹一樣

升級  97.04%

二星會員

条女既笑容几好下哦。

又卑你食到好野。
我不帅的,不要爱我

升級  13.25%

三星會員

樓主又食好嘢!隔離台ching又話檔嘢封咗?

升級  0.37%

二星會員

呢件我覺得OK渦,又有服務。

升級  12.22%

二星會員

条女都几好啵

升級  90.92%

三星會員

我就係要呢個 Feel,咁先好味呀!

升級  69.25%

三星會員

幼齒FEEL

升級  8.52%

二星會員

幫你吹完,再同佢打車輪,同自己吹一樣

升級  7.78%

二星會員

初恋呀!!初恋呀!!

升級  15.93%

二星會員

好似正喎,師兄