winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 沙咀 之 Back to 沙咀 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

凌晨 沙咀 之 Back to 沙咀

日期:星期二

時間:凌晨 四點

地點:沙咀

人物:沙咀畢比特 與 散散 (二十歲既山東妹)

上次返左去我既發源地沙咀,真係有種返左屋企既感覺呀,

所以決定今次又返去沙咀,不過唔係唱k,因為太貴,都係食

快餐比較經濟,我去到皇崗,先搵皇崗小矮人食晚飯,唔知

皇崗小矮人今日發乜--野神經,一路食飯一路係咁叫啤酒,

我估佢一定係又比骨妹欺騙左佢既感情啦,唉...我都成日

叫佢唔好溝骨妹架啦,唉...唔知呀...陪佢飲啦,飲勝!

飲下一枝,飲下又一枝,前前後後兩個人飲左成十尻幾廿枝,

我飲到去廁所扣喉兼痾尿都三四次呀,一直飲到凌晨兩點,

皇崗小矮人先至肯返屋企訓覺,我第一時間打電話比以前

係沙咀幫襯開果個肥婆,睇下佢仲有冇係沙咀搵食先,好

彩佢仲係沙咀搵食,我問佢咁夜仲有冇女招呼我先,佢實

牙實齒話有,仲保證唔會係豬扒喎,係真唔係架...唔諗咁

多啦,飛的過去睇睇先!

一到步,佢已經係樓下鐵閘果度等緊我,一見面肥婆就係

咁話我點解咁耐都唔搵佢,係咪已經從良唔去Happy喎,三更

半夜係條街度好危險架,快 d 帶我上樓先講啦!肥婆話

佢唔上樓啦,因為條女係上面等緊我喎,咁我話如果條女

我唔啱咁點呀,肥婆就話唔啱都冇辦法架啦,都冇女啦,

不過佢保證呢條女我實啱心喎,而且條女係新黎既,仲

又乖又聽話又嫩口又好玩添,真係咁筍?咁就要上去睇下

咩料先啦!

上到樓,度門早就已經開左,我一行入去,條女突然跳出黎,

哇...嚇--得我吖,條死女包仲講:“哈哈...姐姐要食左你!”

我真係唔知俾佢激--定係俾佢笑--死呀,不過佢又真係幾好玩嘅,

第一個印象已經贏左啦,睇黎今次肥婆真係做到野,冇介紹錯喎!

既然咁玩得,就比玩下姐姐抱抱先啦,!

條女即刻飛撲過黎攬到我實一實,靚妹即係靚妹,齋玩份青春熱情

既感覺都已經抵啦,連我自己久違左嘅青春都黎晒埋黎呀!

就黎天光啦,除衫先再慢慢講好唔好?大家都嗱嗱聲剝光豬去沖涼,

佢除晒衫之後,我見到佢對波仔大約30b倒啦,兩粒 Lins

好似個五毫子咁大左右,皮膚一般,閪毛就唔太濃密,啱晒我既口味!

我地一路沖涼一路傾偈,我問佢:“喂,妳叫咩名呀?”佢就向我

自我介紹嘞:“我叫散散,啱啱廿歲,係山東黎架...”

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

佢侍浴方面都合格,都算叫做幾細心,沖完涼抹掉水之後,我就成個人

抱起佢,再一野掟佢落床,佢係咁係度笑到卡卡聲,我趴上張床攬住佢,

跟住都費事講咁多呀,一尻就咀埋去,散散即時張開個口,伸條脷出黎

同我打個法式茄輪,我一早就感覺到呢條女打得茄輪架啦,我一路同佢

打茄輪,一路就揸佢個波仔,佢對波都好實淨,佢左右兩粒 Lins

都都我啜過晒,跟住就當然係食佢隻撻啦,又係如我所料,唔洗試佢既

底線啦,佢一定肯比隻撻我食呀!我用手好溫柔咁分開佢對大脾,見到

佢條 Gap 都仲好一線架,不過就唔 Pink 囉...我伸條

脷出黎係咁撩佢粒陰核,由慢到快,再由快到磨,跟住由磨到鑽,最後

由鑽到界,我將我所有嘅絕學都使出黎,不過散散始終都叫得陰聲細氣

咁,可能佢出黎做冇耐,唔好意思大大聲叫咁淫蕩掛,唔理咁多啦,

俾條撚佢含下先咋,我一尻瞓低,散散就知我想佢幫我含撚嘞,佢即刻

同我講:“我啱啱出黎做,唔係好識吹蕭架咋,吹得唔好你就教下我

啦!“,哇...咁識賣口乖添喎,真係抵o錫呀!

佢含住我個尻頭係咁啜,係齋啜喎,力水又唔係好夠,果然吹得麻撚麻

咋喎,不過唔知點解我又識尻硬喎,咁先至奇吖嘛,識硬就唔好吹啦,

幫我帶袋扑野啦,再搞落去就搞到太陽出來了架啦...

佢幫我帶好個袋之後,我就叫佢瞓低比我做傳教士,因為男上女下嘅話

可以打茄輪吖嘛,散散埋好位,我亦對準目標,然後我就慢慢咁將碌撚

隊入去散散隻閪入面嘞,哇...果然緊窄迫人,我好溫柔咁用慢速揪

插,佢又係度陰聲細氣咁呻吟喎,驚死嘈住隔離屋咁,唔好講咁撚多啦,

比我咀下先,我揸住佢個波黎打茄輪,打住茄輪黎吊,唔知係咪頭先飲

左好多啤酒既關係呢,我吊左5分鐘左右就出左野嘞,唉...

搞撚掂就去沖涼囉,唔係點喎,沖完涼,著返衫,又係比分手費嘅時間

嘞,百五蚊再加廿蚊貼士,夠豪啦掛!佢多謝完我之後就送我去門口,

原來佢係呢個單位度住架,咁我就 call 骨場專車送我去按正骨

嘞...

總結 :

散散相頭雖然好一般,但係佢夠青春,有禮貌,又聽話,叫佢做乜都肯,

吊屎眼就唔知肯唔肯嘞,不過就算佢肯我都唔制,呢味野我唔啱嘅,講

返正題,散散絕對比到拍拖 feel 出黎呀,又冇撈味,斯斯文文

咁,我比佢80分,有10分係扣佢對波唔夠大,另外果10分係扣佢

含撚唔夠力水,我係度鄭重向你地推介散散,等大家去重溫下逝去左好耐

嘅青春同埋初戀呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  31.48%

二星會員

me too ... need mami tel ....

升級  90%

一星會員

人地叫你指導下你都唔教下人咁孤寒架~~
不過我估你好大機會再執多劑佢

升級  46.67%

一星會員

系牙...快PM个电话或者地址畀我去试下...

升級  59.33%

三星會員

够青春 ,好玩
very good
食神

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你咁耐冇去沙咀,索性執9肥婆好過啦
話唔定有意外驚喜呢
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  14.52%

四星級會員

c兄,不教下她用利

升級  55.56%

二星會員

太幸福了~~~真是人間一大享受啊~~~~羨慕

升級  14.52%

四星級會員

沙咀畢比特 都未玩環保份子

升級  54.81%

二星會員

I also like happy girl

升級  56.67%

一星會員

叫外卖好滴

升級  89.63%

二星會員

畢兄,你應該教囡囡點吹, 下次可能囡囡俾你免費執劑.

升級  24.84%

四星級會員

多謝畢哥淫賤報告。

升級  53.33%

一星會員

勉強食得落...
.

升級  7.78%

二星會員

够青春 ,好玩好玩~~

升級  78.52%

二星會員

2010年7月。我好鍾意睇畢兄既經歷,畢竟香港人北上已經同以前唔同左。

升級  90.92%

三星會員

lazymuterfcuker 發表於 2016-4-14 11:07
2010年7月。我好鍾意睇畢兄既經歷,畢竟香港人北上已經同以前唔同左。

我好掛住你呀!!