winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 腸仔雙蛋

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 腸仔雙蛋

日期 : 星期一

時間 : 晚上 十一點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 阿蓮 (二十歲既東北妹)

上次去新乜村,果度 d 女真係唔撚掂呀,件件都扒到飛

起,服務好過東莞都假啦,唔得啦...今次去水圍食返餐

好些少既先至得,我過到去大陸,食下飯,行下街,一陣

去叫埋個雞先至去按個正骨過夜,係咪好識嘆世界呢!

我去到水圍既士多,個肥婆同我打招呼喎,咁我就同肥

婆講:"我今次想要 d 高高瘦瘦既,又好波既,服務又一

流既女,有冇呀?",咁撚高既要求對肥婆黎講似乎一樣

都係冇難度,佢依然大撚聲聲咁話:"有!",係真唔係呀

妳!乜撚妳都話有,乳癌妳有冇呀?佢叫我上樓先,我係

樓上等左冇耐肥婆就帶左條女入o勒,我一望...哇...

條女都成一米六八架,高度就有o勒,至於佢心口果兩

個菠蘿包都幾大喎,但係相頭方面就一般囉,不過我頭

先好似冇講過一定要靚女喎,好...試下佢既服務得唔

得先...妳!!入黎!!

肥婆按照慣例叫條女好好招呼我之後就走左o勒,而條女

就同我傾下計,我就問佢:"點稱呼妳咁呀?",佢就答:"叫

我"阿蓮"啦,我係東北黑龍江過黎架,今年得二十歲咋,

蝦...妳都好健談下喎,態度又親切,人又隨和,唔錯唔錯!

傾到咁上下...係時候一齊剝光豬去沖涼,當我地都除晒

衫果陣,我就哇左一聲...原來條女好好波架,起碼36c呀,

佢對波大得黎又唔墮先正o丫嘛,真係可以稱佢為"大波蓮"

呀!最正就係佢兩粒 Lins 又唔會太大喎,頂多同個五毫子

咁上下,只係色水方面深啡左少少o者,不過佢既皮膚都好

白架,東北貨即係東北貨!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

佢侍浴方面ok啦,都唔會太求其嘅,沖完涼就入返房o勒,

我照慣例叫佢上床先,然後我就撲上去佢身上面攬住佢

傾偈,我個頭傾下埋 d,傾下又再埋 d,跟住就咀佢啦!點

知佢竟然即刻擰開塊面喎,妳咁點出黎撈呀,我見佢係咁

避開,咁我就唯有啜佢兩粒咖啡色得黎好似個五毫子咁

大嘅 Lins 囉,佢對波又大又實淨,勁好手感呀!我齋玩

對波都玩左成十幾分鐘呀,過足波癮之後,我就去賴佢對

長腿o勒,再賴下佢條大脾罅先咋,跟手就賴下佢隻撻,佢

對賴撻呢樣野唔抗拒喎,仲任我賴添,咁我唔客氣啦喎,

我先用條利去磨佢粒陰核,然後再用條利去鑽佢條陰道,

佢比我賴到開始發癲o勒,係咁係度呻吟,佢成條西隧都

濕--晒,我賴到條利都軟--埋啦,唔賴啦,妳同我含--啦!

我瞓係張床度,"阿蓮"就先啜下我兩粒 Lins,啜完我兩

粒 Lins 之後就用佢對波係我身上磨擦,磨到我條賓周

果度嘅時候,佢仲用對波黎夾住我條賓周黎係咁卒添,

估唔到佢會用"腸仔雙蛋"黎招呼我,佢卒左一陣,就趴係

我對腳中間同我吹蕭,佢個咀含住我個尻頭係咁啜,都啜

得幾有力水嘅,我條賓周比佢啜到硬--晒之後,佢就幫我

帶好個袋,跟住再一野騎上黎,佢一路騎,對波就一路係

咁係度搖下搖,我即刻用雙手揸實佢對波,唔比佢地係度

搖來搖去,比佢騎左陣之後,我就同佢換轉個位置,做返

個狗仔先啦,我一野跳落床,而佢就棟高個圓碌碌,白雪

雪嘅屎忽,我對好位隊左入去之後,就伸手去揸住佢對波,

再賴住佢個背脊黎發力撞佢個籮,撞到啪啪聲,難度真係

非常之高呀,我大約吊左廿幾三十下左右,竟然出咗野喎,

忍都忍唔住呀,唉...冇啦...

休息左一陣就一齊去沖涼,沖完涼,換好衫之後,又講錢

嘅時候o勒,分手費一百五十蚊,不過見妳咁好波,又請我

食"腸仔雙蛋",就豪多十蚊貼士過妳啦,總共一百六十蚊

人仔,又攪左差唔多成個鐘,真係抵呀!

總結 :  

"大波蓮"雖然相頭一般,但係有身材嘅驕人,同埋親切嘅

態度,加上佢嘅腸仔雙蛋,含--,轉花式,全程冇催鐘,所以

我比"大波蓮"佢75分,有10分係扣佢冇相頭嘅,另外有15

分係扣佢唔肯同我打茄輪嘅,冇 Kiss 呢 Part,想我返

啅都難囉!!

P.S.我再三提醒大家記住一齊去Happy帶袋呀!
審判日將至,我們無一幸免...

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
咁豪氣呀,比十蚊
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  97.04%

二星會員

黎迟左,连地板都无得坐啊。
我不帅的,不要爱我

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

當我地都除晒

衫果陣,我就哇左一聲...原來條女好好波架,起碼36c呀,

佢對波大得黎又唔墮先正o丫嘛,真係可以稱佢為"大波蓮"

呀!最正就係佢兩粒 Lins 又唔會太大喎,頂多同個五毫子

咁上下,只係色水方面深啡左少少o者,不過佢嘅皮膚都好

白架,東北貨即係東北貨!

師兄,睇相頭唔錯噃,加上對C奶⊙⊙,咁都話一般!
唔通你嗰部係美顏相機?!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  46.67%

一星會員

多謝師兄報告... 真係想跟師兄去試下...

升級  14.52%

四星級會員

c兄她的樣子不是太好

升級  27.78%

二星會員

水圍好似沒有甚麼好女的....

升級  54.81%

二星會員

very good work wor...Pitt Ching

升級  31.85%

二星會員

正呀, 睇到都扯旗呀

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原來我一直誤解你
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  59.33%

三星會員

新乜村好多都靓个依个啦
食神

升級  43.7%

二星會員

mm的相頭麻麻地, 多謝ching報告

升級  10.74%

二星會員

多謝師兄報告... 真係想跟師兄去試下...

升級  35.56%

二星會員

真的有个面包嘴喔, 太难看了
a good man from hk but play in china.

升級  4.81%

二星會員

我的天啊

升級  90%

一星會員

多謝畢兄,
水圍士多在那裡?