winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 順德 之 再探君乜酒店

升級  90.92%

三星會員

晚上 順德 之 再探君乜酒店

日期 : 星期四

時間 : 晚上 9點半

地點 : 順德 君乜

人物 : 順德畢比特 與 小紅 (二十一歲嘅四川妹)

我近排成日去食快餐,都好耐冇去k玩o勒,咁o啱今日又

有朋友 call 我,話請我去順德唱k喎,我本來堅決拒絕

佢架,不過我個朋友話如果我唔肯去,佢就跳樓死比我

睇喎,咁--大鑊!唉...冇辦法啦,我唯有去囉...

我收工之後即刻衝過去羅湖集合,然後坐大巴直達順德,

到步再坐的士去到君乜門口,我地先係附近食飯,係順

德食飯又平又好食,不過我真係唔知點解佢地唔去CA,

竟然去咁遠嘅順德,果度又冇 Catwalk,又冇裸選,又冇

光豬k,有乜好玩o者?點解?點解?點解呀???

食完飯之後,我地就上去o勒,我個朋友一早訂左房,雖

然果度嘅裝修好豪華,但係我始終都唔明白點解要山長

水遠咁黎順德,價錢又唔係平過人,又唔係好玩過人,咁

到底點解呢?一定有 d 野嘅...原來我個朋友想溝個女

部長,我都話有 d 野架啦,哼!!

我地坐左一陣之後,有幾個媽咪就分批咁拖 d 女入嚟,

除左要溝女部長果個朋友之外,其他朋友都揀到女o勒,

唯獨是我一個都揀唔到,唔知係我今日特--別奄尖o丫,

定係果度 d 女太差o勒,大家玩左一陣,有媽咪死纏爛

打,死都唔肯放過我,我都同佢話左算啦,由佢啦...點

知佢仲帶左兩三轉女入嚟比我揀,佢極力向我推薦一條

外型同樣貌都一般嘅女比我,佢話條女除左玩得,仲猜

得...飲得...做得...我本來想拒絕個媽咪架,但係我

朋友想溝果個女部長係咁幫口,而我個朋友想溝女部長

喎,佢仲唔幫埋口咩,佢仲打眼色比我,叫我揀女坐台,

唉...佢畀錢嘅,是但啦...既然個媽咪講到條女咁勁,

就佢啦...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

條女一聽到我揀佢之後,即刻開心到飛起呀,仲拿拿聲

坐低自我介紹:"我叫"小紅",係四川黎架,我剛剛夠廿

一歲咋!",雖然條女個嘜頭係就係一般左些少,不過態

度就非常好,玩起上黎都算係投入瞓身果隻,其實玩黎

玩去咪又係果 d,大話骰...十五二十...遲遲查...etc

係呢度玩,都係玩斯文果隻,真係沙咀淫k都不如呀!

不過算啦...又唔使我畀錢嘅,比心機同條女玩好過啦,

玩到咁上下...各界友好都差唔多o勒,叫 d 女去拎手

袋去街食宵夜啦!

我地一大堆人去咗君乜附近食順德最出名嘅夜粥,我

覺得順德嘅粥真係全個廣東省最好食架,成兜粥都比

我食晒咁滯呀,食完宵夜大家就返去酒店開工啦,"小

紅"突然同我講:"點呀,有冇興趣上我屋企呀?我就一

個人住係酒店側邊呢棟大廈之嘛...",我即刻問下個

朋友溝緊果個女部長有乜意見,個女部長話唔使驚,

佢保證唔會有事喎,既然個女部長拍晒心口o各,去佢

屋企咪去佢屋企囉,驚妳有牙咩,哼!我同 d 朋友約

好聽日係君乜個 Lobby 集合,跟住我個朋友比左一

千蚊人仔過我,然後就各行各路o勒...

上到條女屋企,諗唔到都幾"骨紫"喎,其實去條女嘅

屋企,就多左種拍拖 feel,冇咁似Happy,感覺上溫馨

d 囉,我地係客廳攬埋一舊係度打情罵俏左一陣,跟住

就一齊去沖涼o勒,佢一除晒衫,就露出佢對30b波仔,

啡色嘅奶咀,濃密嘅西毛,我地一路沖涼一路打茄輪,

呢一切都令我諗返起當年我同香港個女朋友拍拖嘅

美好時光呀,可惜都已經係好遙遠嘅事啦,唉...

唔好再講舊屎嘅野啦,一沖完涼,我就抱住"小紅"入

房,我放左佢係張床上面之後,就開始做服務o勒,係

我幫佢做服務呀!先揸住佢個波黎同佢打茄輪啦,打

完茄輪之後我就用條利係佢個身上面漫遊o勒,我由

佢條頸開始賴,跟住賴佢對波,啜佢粒 Lin,再由個

肚揸落去佢對大脾同埋小腿果度,最後就當然係賴

返上去佢條大脾罅,準備食佢塊"黑森林蛋糕"啦,

我洗出我自創嘅絕學,以無法為有法,唔再有規律同

埋有程序咁去賴撻,鍾意點賴就點賴,係咁用條利亂

尻咁撩,果然有意想不到嘅效果喎,"小紅"好似發

左癲咁用雙手捉實我個頭,然後不停咁擺動佢條小

蠻腰,搏晒命咁將佢隻撻磨擦我個咀,我差 d 連

氣都透唔到呀!佢係咁磨係咁磨,磨磨下佢就突然大

大聲咁叫左一聲:"噢!!",然後就成個人發晒軟蹄咁,

我諗佢一定係高潮黎左啦,我陰聲細氣咁同佢講:"妳

就好啦,我就辛苦o勒!",佢聽到我咁講之後就打左我

一下,然後好嗲好講:"好衰架,咁你瞓低啦,哼!",哇!

夠膽哼我添呀,一陣妳整醒左我條賓周妳就知死啦...

升級  14.52%

四星級會員

下半段呢,師兄,那麼短

升級  90.92%

三星會員

我瞓好之後,佢就趴左係我兩隻腳之間,然後就用手

反起我塊包皮,將我個尻頭盡露,再用佢條利輕輕力

咁撩我個尻頭,撩左一陣就突然含住我個尻頭好大力

咁啜,佢唔單止啜得好有力水,加上佢用右手去揸住

我碌尻係咁左扭右扭,真係估唔到 k女都吹得咁好!

我比佢吹左兩三分鐘左右,開始頂唔緊o勒,我即刻喝

住佢:"喂,仲吹...比妳吹爆啦!係咪可以口爆先?",

佢一聽到口爆兩個字就即時縮都縮唔切咁彈開,使乜

咁驚喎妳...口爆之嘛,爆爆下就慣架啦,嘿嘿...

佢死都唔肯,咁我就叫佢快手 d 幫我帶袋啦,如果唔

係,一陣軟左就有排搞架啦...

佢幫我帶好個袋之後就騎上黎,佢好識控制個節奏架,

由慢至快,由細細力到大大力咁坐落黎,佢一見到我

好似想爆想爆咁o者,就即刻停止所有動作,然後就伸

個頭埋黎同我打茄輪,咁我當然係揸實佢對波啦,打

左一陣茄輪,係時候轉下位啦,唔...就轉狗仔式啦!

我先跳落床,而佢就棟高個屎忽,我插返入去之後,就

用雙手揸住佢對波仔黎吊,可能頭先比佢吹得勁得滯,

好似有些少想出野咁喎,我知道頂唔得耐架啦,即刻

捉住佢條好幼嘅腰係咁撞,撞到佢個屎忽啪啪聲,不

過我只係聽到十聲八聲左右就爆晒出黎o勒,噢...

我喘晒氣果隻,好辛苦呀,涼都唔沖啦,瞓覺先...

我地一覺瞓到下午一點幾鐘,去條女屋企就有個好處,

就係唔使趕住 Check-out,不過班朋友就狂打電話過

黎叫我去食 Lunch,我用男上女下嘅傳教士式執多"小

紅"一劑之後就沖涼著衫走人o勒,我見到"小紅"又著

晒衫,化個淡妝,好似要去街咁喎,咁我咪問佢:"妳去

邊呀?約左 friend 呀?",佢就愕左然咁答:"吓...

乜你地冇預埋我去食 Lunch 架!",唉...Sorry呀,真

係冇呀,下次先啦...跟住佢就扁晒咀咁話:"唉...你

地 d 男人係咁架啦,食飽就走都走唔切架..."

又係到左講錢嘅時候o勒,基本費用八百蚊過夜,見妳

幫我慳左酒店房錢,加上今次吊得咁開心咁有拍拖嘅

Feel,就比二百蚊貼士妳啦,反正 d 錢都唔係我嘅,

咪豪比妳囉,佢當堂開心返晒,仲即刻開門比我,仲整

個 Good-bye French Kiss 我歎添...

我同班朋友食埋個 Lunch 之後就即刻搭車返深圳去

按摩o勒...

總結 :  

"小紅"相頭還可以,佢勝在笑容可親,而且態度都好親

切,令我有拍拖嘅感覺,加上佢打茄輪,賴撻,含,轉花

式,乜都肯,所以我比"小紅"佢85分,有10分係扣佢冇乜

波,另外有5分係扣佢唔夠高,

我應該唔會返啅"小紅",因為山長水又遠,價錢又唔係

平過人,服務同東莞冇得 Fight,你地都唔會去啦!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  90.92%

三星會員

仲後生咩,真係唔吹都唔硬啦!!

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 有人出理錢, 你果然好嘢.

升級  90.92%

三星會員

一個星期先至滾得果一嘢咋喎,咁都話多?!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
唔好再諗以前喇
已成過去......
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  27.41%

二星會員

似乎你都玩得幾開心喎!

升級  90.92%

三星會員

咁你返屋企有個咸魚砵吖嘛,

我返到屋企得四幅牆乜都冇,

我呢個獨居老人唔去滾點搞!

升級  52.59%

二星會員

條女都好平均,,,,工作態度良好我就最受落

升級  90.92%

三星會員

well......you know....我都唔想架,

都唔知點解無端端會諗記以往嘅一切!  

升級  4.33%

三星會員

陪你咁耐都抵玩呀~~~

升級  10.74%

二星會員

順德出名美食多,但囡囡就好一般,價錢又貴!

升級  69.25%

三星會員

幾正喎

升級  41.48%

二星會員

Young and pretty.

升級  90.92%

三星會員

哇...足足成5個月前嘅事,

你而家先至嚟回應我呀!!  

升級  54.81%

二星會員

awesome.....mr. Pitt