winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 一舊水 Model

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 一舊水 Model

日期 : 星期二
時間 : 晚上 10點
地點 : 新乜村
人物 : 新乜村畢比特 與 呀蟬 (十八歲既湖南妹)

上次詐病唔返工,走左去水圍Happy,好彩冇比公司發覺o者,

今日食完 Lunch 之後,條賓周又痕o勒,我迫住收工之後又

上路尋找隱世名醫啦,上次洗左成百六蚊人仔呀,計起上黎

成一百八十幾蚊港紙呀,加埋車費成二百幾蚊喎,好肉赤呀,

今次都係去睇平價既醫生好 d,所以我去左新乜村...

我去到新乜村士多,我就問肥婆有冇 d 高高瘦瘦既醫生,

Model身型果種喎,其實問肥婆都多撚餘既,佢乜撚都話有架

啦,果然比我估中,佢又大撚聲聲咁話有喎,佢比條鎖匙我上

樓,我係樓上等左冇耐就有人敲門o勒,我打開門一睇...

哇...果然真係有喎,我都成一米七三架,條女竟然同我咁

上下高喎,高度就有o勒,咁相頭就當然係唔撚得架啦,靚

女唔係戇尻架,人地自己識照鏡知道自己靚架,就算靚女

唔覺自己靚呀,雞頭都識分邊個係靚女架,靚女又點會留

係呢度收一百,實袋七十就比你吊咁戇尻o丫,你睇下皇崗

水圍果 d 正骨技師呀,按腳妹呀,咨客呀,係咁依似返個人

都已經係度扮撚晒上菜啦,係咪?

所以大家唔洗幻想o勒,呢度係冇靚女既,好似張相入面果

條女咁似返個人都已經算好好架o勒,黎得呢度就唔好咁

挑剔,唔係既話,到時係咁彈女,比雞頭吊鑊甘既,就棧大

家冇癮既o者,總之我當時覺得個女醫生冇乜問題o丫,所

以就即刻叫佢入房o勒...

女醫生入左房之後就坐左係張床上面同我傾偈,佢一開口

就問我:"呀腥你點稱呼咁呀?",我就答:"妳叫我新乜村畢

比特啦,咁我又點稱呼閣下咁呀?",女醫生就話:"叫我"呀

蟬"啦,我係湖南妹黎架,今年得十八歲咋!",佢個名都幾

搞笑下囉,我睇落都差唔多啦,佢都好健談下架,人又隨和,

我地都算有個好既開始咁既...

傾到咁上下...乜都傾夠啦,係時候除衫比佢啜毒療傷啦,

我地一齊剝光豬去沖涼,當我地都除晒衫果陣,哇...點解

個女醫生冇波架!頭先未除衫果陣睇落都仲有些少波仔架,

原來妳冇波就係度學人裝假狗呀嘛,真係卑鄙呀妳!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

其實又唔可以用咁批判性嘅態度咁話佢冇波嘅,準確些少

嚟講係好細囉,30b都冇,唉...算啦...Model 身材o丫嘛,

係咁架啦,起碼佢有42吋長腿,後生女嘅嫩滑皮膚,冇乜西

毛,啡 Lin,佢侍浴一般,用水沖下我上身,跟住係咁用沐

浴露洗我碌尻,沖完涼就入返房o勒,我照慣例叫佢上床先,

然後我就撲上去佢身上面攬住佢傾偈,我個頭傾下埋 d,

傾下又再埋 d,跟住咀呀!點知...佢非常醒目,即刻擰開

塊面,咁即係冇茄輪打囉,唔好晒時間o勒,唔打茄輪就啜

佢兩粒咖啡 Lins,不過就冇咖啡味,跟住就賴佢對長腿,

其實你只要唔望佢個樣,就會覺得好正好抵架啦,因為佢

個身形真係 Very Good 架,我賴賴下就賴到佢條大脾罅,

然後突然賴埋去佢隻撻果度,佢冇反抗喎,係咪呀...我

都話 d 女肯比賴大脾罅嘅話,就多數肯比賴撻架啦,又

証明左我嘅理論冇錯o勒,我又賴又鑽,又磨又擰,佢就

好似癲左咁係張床度喪典,我賴到條利都軟晒啦,唔

賴啦,妳含啦!

我瞓係張床度,"呀蟬"就趴係我對腳中間同我吹蕭,佢

個咀含住我個尻頭,跟住就啜下啜下,佢個咀冇乜力水,

不過我條賓周都算叫做有些少反應嘅,但係就仲有少許

微軟咁囉,唉...唔理啦,妳瞓低啦!女醫生話:"未帶袋

喎...",妳瞓低先啦,碌尻唔夠硬呀,我將個尻頭放係妳

條西隧口果度磨擦下,磨硬 d 先再帶袋啦,佢又肯喎,

我就揸住碌尻,然後將個尻頭係咁磨佢隻西o勒,磨左一

陣,又好似有些少效果咁喎,我趁住識硬,咪嘗試一尻插

埋入去囉,而女醫生亦冇抗拒喎,只可惜嘅係我一插入

去o者,碌尻又即刻軟左o勒,我再將個尻頭磨佢隻西啦,

今次呢招就好似唔係好洗得咁嘞,碌尻磨極都冇乜起

色咁嘅,我唔理咁多啦...我試下夾硬用手塞我條軟皮

蛇入去睇下得唔得...點知越塞越軟...唉...真係失威

呀,勁樣衰囉...

攪到我心理壓力好大呀,唔吊啦!妳同我打出黎啦!咁

"呀蟬"都好合作,完全冇詐型,佢揸住我碌尻用手係

咁打,而我就用雙手揸住佢對微波,佢打飛機都幾熟

手架喎,唔使幾耐就比佢打晒 d 毒液出黎o勒,舒服晒!

排左毒就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又講錢嘅時

候o勒,一百蚊診金,我都冇吊到,咁當然係冇貼士啦,

佢嘅醫術就真係麻麻啦,不過醫德都唔錯嘅...

跟住我就拿拿臨走去皇崗嘅骨場按返個正骨過夜o勒!!

總結 :  

"呀蟬"相頭真係唔得,不過笑容尚算可親,加上態度都

幾親切,可惜係我唔爭氣,我副架生今日失靈,不過佢點

都算做盡晒嘅醫生責任,用手迫晒我體內嘅毒出黎,但

係我點都唔會再返啅佢架啦,由於我今次有撻食,所以

我比"阿蟬"佢65分,有10分係扣佢裝假狗嘅,另外有

5分係扣佢個相頭唔得嘅,仲有10分係扣佢唔肯同我

打茄輪嘅,最後10分係扣佢搞唔硬我等我冇西吊嘅!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  33.33%

三星會員

抵能死!唔講人知水圍既地步,就係換來咁既下場啦,呵呵~~~~

升級  14.52%

四星級會員

又來不帶袋

升級  16.92%

三星會員

For the price she's ok

升級  5%

三星會員

不是A Cup, 是-A Cup

升級  97.04%

二星會員

尼排论坛好少人哦。
我不帅的,不要爱我

升級  24.81%

二星會員

多謝大大分享 d相好正

升級  90.92%

三星會員

你哋俾心機笑啦,有報應架!!

升級  33.33%

三星會員

而家報應咪率先印證左係你身上囉!
好好地公開地步,咪唔駛搞成咁,仲可以唔駛唔到廿多下就完事啦......

升級  90.92%

三星會員

乜嘢又唔帶袋啫,

我今次碌嘢都插唔到入去,

所以帶唔帶都冇所謂啦,唉...  

升級  54.81%

二星會員

looks very tai look

升級  13.33%

一星會員

新乜村??边度来加??

升級  3.92%

三星會員

pm me no.pls

升級  10.74%

二星會員

100蚊當飛機費都抵啦!