winning11

查看: 3661|回復: 9

[怡春苑] [Deepwell報告]【怡春苑】開心開年·小婷婷

升級  40.74%

二星會員

[Deepwell報告]【怡春苑】開心開年·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2242706-1-1.html

新一年開齋,午飯偷跳,搵個顏值高嘅囡囡開個旺年。
未放飯就打定去三川約小寶,但兩點先有位,撞正開工又唔得啦。
臨場睇下其他,見怡春苑有個小婷婷90後12:30有位,睇埋大鳥哥同一品煲的報告,快閱見對辦就打去約,一放飯就仆到去。

官方介紹:
新女速遞 小婷婷(全新入行,90後,清純靚女,高挑瘦底,有34c,順得人意,值的-試,歡迎約預!)

今次係第4次去怡春苑,第1次就美麗,第2次就小玲瓏,第3次就小S,今次就小婷婷。

上到去帶房開咗間房後話問我做過未,我照答小婷婷我就未做過,怡春苑就做過幾次,佢同我講要等一陣,我就響房中等順便有深入lun下兩份報告,如是者等到一點過少少先有人敲門。

開門見囡囡相頭拍得住小玲瓏,顏值甚或乎更高。
大鳥哥話小婷婷似初出道的蒙嘉慧,我睇落就似煎pan老婆單文柔,帶少少爆牙版。

小婷婷身材都非常好,各自解甲見膚色微微陽光,波波挺又結實,扯晒lin旗。
佢問我有過年有無返大陸玩,寒暄幾句就容易破冰。

沖涼方面,波推水簫都有,跪響道吹得好舒服。
囡囡更會從後偷桃,錫lin用心,小Deep頂到衡直不甩。
沖完涼在床邊抹乾身,囡囡又再一次跪響道吹,今次再加埋眼神望實我,舒服嘅感覺進一步再昇華。

上床服務,囡囡好細心錫lin,再一路奶到棍再到袋底,棍到底來回幾次,跟手成碌含晒到落底。
腦海中想起租霸煎pan,見煎pan嫂服侍我好似代條租霸贖罪咁,我正義L上身,滿足感返晒黎。
跟住囡囡話好想要,問我上定佢上,我慣做大爺就囡囡上先。

上套坐落黎,周感唔錯,騎咗一陣叫我轉男上。
一插入就Feel到收音機,係之前女上Feel唔到的。
肉緊起黎攬到我實,錫下佢頸佢話唔留得咖喱雞我話我唔會。
四目交投考到小車牌,唇貼唇但牙落閘。
之後都係例牌咁插,會間歇咁Feel到收音機,到直路末段囡囡知道我就出咁,收音明顯加劇,就係咁一洩如注。
出完囡囡都攬實我一陣,收音放慢先畀我拔返小Deep出黎。

之後傾下計,囡囡話返咗鄉下一個月,晒黑咗同食肥咗少少,面都無咁V,今日先復工,我係第二個客。
我話我之前都未見過佢都唔知分別。
佢決定要跑步減肥,我笑話開工落力啲都可減肥,而家約定佢減肥後返食,下次就可以知道有乜分別,所以下次我會返食。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:Deepwell報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  17.78%

二星會員

多謝分享。聽師兄描述應該係相頭組,有興趣試下。服務方面有冇69,口爆同磨棍?年紀堅90後?  

升級  40.74%

二星會員

battlestar 發表於 2024-2-21 15:49
多謝分享。聽師兄描述應該係相頭組,有興趣試下。服務方面有冇69,口爆同磨棍?年紀堅90後?   ...

試過食服務,無相頭,小Deep就耷低頭。
無69,無口爆,無磨棍。
90後可以去到34歲,咁又真係34歲或以下。

升級  0.37%

二星會員

支持報告,想問師兄婷婷對媲美麗如何?相頭同服務方面

升級  6.3%

二星會員

384952543 發表於 2024-2-23 16:07
支持報告,想問師兄婷婷對媲美麗如何?相頭同服務方面

師兄等我回應你疑問   婷婷後生 我就覺得佢幾靚 每星期至少搵佢一次  玩得好開心 我每次都有 大車食鮑 我知佢唔係個個可以, 睇師兄你個人能力

升級  17.78%

二星會員

Uncle19 發表於 2024-2-25 20:15
師兄等我回應你疑問   婷婷後生 我就覺得佢幾靚 每星期至少搵佢一次  玩得好開心 我每次都有 大車食鮑 我 ...

師兄,通常D有相頭又後生多數都冇69,想請教下有咩計?

升級  40.74%

二星會員

Uncle19 發表於 2024-2-25 20:15
師兄等我回應你疑問   婷婷後生 我就覺得佢幾靚 每星期至少搵佢一次  玩得好開心 我每次都有 大車食鮑 我 ...

上星期食咗三川不接受報告的紅牌,我全程無貨賣。

我都想返食小婷婷,不過要隔疏啲,否則無貨賣盞掃興。

升級  6.3%

二星會員

battlestar 發表於 2024-2-27 21:55
師兄,通常D有相頭又後生多數都冇69,想請教下有咩計?

呃呃氹氹就得㗎喇

升級  40.74%

二星會員

Uncle19 發表於 2024-3-9 21:17
呃呃氹氹就得㗎喇

唔識氹女, 識氹就出去溝女啦