winning11

查看: 1031|回復: 3

[飛 翔] [野猴報告]【飛翔】超級抵讚·78號

升級  1.72%

四星級會員

新年有骨揼,初一都有開喎,做定功課,知道佐敦有場開
農曆新年即係嗰啲叫年終無休初一都開,啱晒我呢啲鍾意避年嘅人
俾人問幾時派利是,幾時生BB喎
學人哋話齋,你俾個妹妹我試下囉,睇下我係咪男人囉,睇下我識唔識硬囉
睇下你俾我搞完會唔會懷BB囉
所以係避年!
以前都會提早問埋邊間茶記食店有開
又會問遊戲機中心開唔開,但近幾年無乜啱打嘅街機
全部都係麻雀game,我係想打番拳皇1997-2002嘅人
我知深水埗福榮街有間機舖係有拳皇98同2000打
不過要$3一舖,早四五年青山道昌華街嗰邊有間機舖仲係$1舖

桌球波樓都有開不過要搵腳搵朋友一齊,初一初二係難啲約朋友
結果係自己一支公去咗佐敦揼骨,地點當然係飛翔
派下利是,俾locker加經理收銀,骨妹自然唔少得

介紹嚟做78號,樣靚後生瘦勁波路有招呼係官方形容

實際感覺相若

評分:9分,係整體感覺
身材:9分,有美腿,波大,啱我呢種胸奴一族
相頭:8分,廿尾三頭,輕妝加輕裝加清涼裝上陣,少背心短裙仔,二月嚟個夏日氣色,拖鞋晒美腿,背心露波罅,中波美感手感夠

服務:9分,揼同招呼做足,無持住自己後生好樣就做嘢偷懶擺款,rpp玩足全身,細心到位,四圍摸,又回歸番柱蛋位,係正宗瑤柱搖柱蒸水蛋,食波餅,好好吮,唱歌拎咪,底到頂淺到深,大大啖無俾空間我,我都Feel到佢嗰種用心機,騎又騎得好,啪我大髀喺女上時嗰種啪啪聲仲勁過我平時啪女咁,都唔知話佢大食好定猴擒好,總之樣樣有齊,所以俾佢9分,做評分的分數,佢樣樣都好高手,呢位78號抵讚

You will never walk alone. Liverpool is the best.

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

係唔係環保吹

升級  1.72%

四星級會員

第一次做佢咋...
未係

不過呢間啲女好快會大贈送
有機會第二次已經係環保
You will never walk alone. Liverpool is the best.