winning11

查看: 1417|回復: 3

[溢 泉] [lucky戰駒]【溢泉】新女兼職要吼實·99號

升級  99.75%

三星會員

試咗件新女,識人梗係好過識字,有時有錢都未必可以食到好嘢
再加埋呢條女有啲特殊,佢係限時供應期間限定
即係並唔係常規式返工,初步聽係返星期一、四同六
咁肯定有啲嘢,一係就本身有正常工返,只能隔日返工賺下短期快錢
一係就男朋友mark得緊,未必可以長期正常返,如果係後者,我都想知如果俾佢男朋友知佢做骨妹會點收科呢我都成日同朋友講話骨妹身份同職業實在太特殊,而且係香港地喎
因為以前國內玩,我又識啲夜總會小姐,唔租房直接去佢租的屋企
結果係佢男朋友或老公喺現場,佢出房瞓讓出間房同張床俾我同條女
另外係夜總會女仔個阿哥條女都係夜總會妹,我朋友坐佢瞓佢
咁佢阿哥都係要讓出女朋友同張床俾我朋友
咁都得...............
仲要第二日瞓醒例牌嚟多嘢,啲女叫聲佢哋阿哥男朋友都會聽到
仲要係第二日完咗第二Q幾條友一齊落樓下食早餐
一家親啊
講番呢條99號溢泉兼職妹,後生靚女似OL
都係偷跳型所以返兼職,不過又咁講,唔少兼職妹好快就變全職因為骨妹始終係好搵
好過做其他行業啦,最好都係多啲呢啲女出嚟做,佢樣靚靚有波有囉有美腿
骨技又唔係唔識揼,招呼就好落力做好多嘢,都識玩,先係手掃全身,有做body乾身做,無爽生粉無用油一樣係帶俾我觸電感覺,吮lin清潔車底上膠敵唱再自動波騎咗上嚟,過程有交流包括有傾有講有望我反應同表情,我都睇到心心眼見佢實在好落力,我就忍唔住食埋鮑魚添,加埋我的神之手,簡直令佢覺得做骨妹係有錢賺又有樂趣希望佢領略到我的心意:lol:lol,當佢騎上嚟騎咗陣力弱時我就接捧到我郁,我就好似煎魚咁將佢返嚟返去,玩足六七招,汗又出水又出力又付出,終於搞掂呢個難纏又纏綿的99號妹妹,正!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

好有偷食Feel 喎,咁佢身材點先?

升級  99.75%

三星會員

and_at 發表於 2023-11-27 11:16
好有偷食Feel 喎,咁佢身材點先?

樣樣都平平均均
有前有後
中波腿靚