winning11

查看: 1438|回復: 7

[星 河] [野猴報告]【星河】Happy Ending·糖糖_11號

升級  1.72%

四星級會員

甜美型有happy ending·糖糖_11號

啲大人物成日都鼓勵夜繽紛, 其實日夜都有得繽紛架啦, 揼骨邊有分日同夜架, 想去就去,收到的係星河經理訊息, 有新女11號糖糖, 一聽個名就諗起應該都係樣甜女仔, 唔係都唔會用糖糖呢個名, 約好時間準時出席

年紀:廿尾, ok吖後生女一名
樣貌:都真係有種甜美的味道, 呢行骨妹競爭係大, 有呢種樣既女仔當然加分, 甜得嚟又有種乖乖女感覺,ok喎
身形:走肥啦無腩啦無肥手臂無象腿啦, 波波大約為33C咁上下, 個shape同條罅都好靚
服務:新女尚算揼得好, 心機又有力度又都, 下半場的服務都係應有盡有

糖糖係有甜笑, 斯文樣但都熱情, 都係好俾心機揼骨, 揼完就推油再蓋熱毛巾焗焗, 佢就出去預備嘢準備下半場, 唔知點解我都揼咗咁多年骨, 亦試過好多新女, 對呢位糖糖係有啲心急同期待, 好想快啲體會到佢會點樣招呼我

開始了, 糖糖先拎開啲熱毛巾, 其實應該係叫做暖毛巾, 因為已經散咗熱了, 糖糖稍為涼快的手指開始潛入嚟由耳頸開始往下探, 嚟個全身式漫遊, 啲熱氣都散得八八九九, 而且啲油都唔痴痴立立, 就用舌舌玩, 頭到腳, 不斷打圈打掃, 轉身就舌舌正面, 愈嚟愈靈活, 洗底, 上戰衣就演奏, 而我都要滋瀾下佢妹妹, 果然係一撻即著, 好濕好潤, 佢都把持唔住, 竟然撲上嚟嚟個淺車喎, 試咗幾個位, 女上當然唔少得, 有狗仔我控制住當然我話事, 但佢女上原來都係狂野型, 慢入後就加快速率, 糖糖真係想一招ko我, 果然係女仔係不可以貌相, 糖糖咁斯文乖乖女樣原來係狂野型, 完場大家攬住回氣抖抖氣抖番順條氣, 我細佬變番細路仔佢先離開我身體幫我進行清潔, 時間啱啱好, 糖糖都餵得我老二飽飽都幾like佢

You will never walk alone. Liverpool is the best.

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

11號唔係叫糖糖喎

升級  1.72%

四星級會員

唔係叫糖糖咁叫咩名?
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  1.72%

四星級會員

升級  1.72%

四星級會員

南叔叔 發表於 2023-10-23 16:21
11號唔係叫糖糖喎

你做過佢未?
有無report睇下?

升級  60%

一星會員

Sorry 應該係我睇錯

升級  1.72%

四星級會員

南叔叔 發表於 2023-10-24 23:19
Sorry 應該係我睇錯

去星河搵佢感受下吧