winning11

查看: 1906|回復: 4

[浦 東] [我愛應采兒]【浦東】黑雨下玩到盡·111號

升級  61.92%

三星會員

都知道大大鑊..呢個黑雨..又話乜海葵風球帶嚟殘餘雨帶喎
擒晚11點準備返屋企..彌敦道個個巴士站都塞滿人..又塞車喎
睇新聞又話黃大仙站水浸喎..咁我點返去呢
的士唔使諗啦行入砵蘭街再過上海街都係大雨無車
個個都喺啲車同車罅位伸個頭出嚟截車
已經諗到屎火啦無車走..終於都係打個電話俾老婆話無車返
我自己返公司瞓..我話公司可以拍住幾張寫字樓無手柄的電腦椅可以瞓到
加上佢都知我公司定期有地顫清潔唔怕有嘢咬
我仲叫佢睇住啲小朋友同埋閂好窗
結果我又係俾蟲咬係俾骨蟲咬...行番去砵蘭街行入新興大廈
上9樓浦東揼骨..其實點解咁多男人嘢玩包括一樓一指壓夜總會之類
我哋最鍾意都係桑拿場係因為乾淨啲舒服啲有嘢食有電視睇有休息室慢慢歎
啲女又得好多加埋係有得瞓覺..仲要係有牙膏牙擦可以沖涼洗頭
早上又有morning call又可以一個人一間房瞓又可以鎖嘢喺locker
埋咗單瞓到今朝有人叫醒..又擦牙沖涼洗頭仲食埋早餐
今朝嗌咗個餐蛋治食添不過嘢飲就無奶茶咖啡嗰啲
因為11點幾佢哋早更開檔先開始沖茶我9點起身只可以飲其他嘢
但都有力多飲喎
結果擒晚就沖涼蒸桑拿食個麵睇住休息室播即時新聞睇到周圍都水浸
真係好彩有桑拿呢啲地方俾我哋曬下瞓下
女仔做111...一個玩招呼又好波好樣的bg
樣係唔識點形容佢添係姣菜一碟有種大食妹感覺
身材平均有前有後係大心口
揼功強又夠力又準服侍係全方位式
出手左加右手十指好似環繞地球喺我全身轉動
有慢慢的輕掃有旋風式突襲間中玩下兜底偷襲簡直係爽到標眼水
111再嚟招山泥咪咪暴發係波地壓落嚟令我老二更加充血有幹勁
另一浪就真係好好似洪水一樣出動舌功
直頭好以係鑼旋掌翼旋風式款待我兩邊胸膛
腰對落全方位都一樣濕濕濡濡老二都有啲受唔住了
當然都有演奏動作就喺呢個時候我同佢玩數字動作
又係一家親環境佢同我家小弟玩我就同佢妹妹細訴心事
就係咁樣我俾佢搞爆而佢妹妹亦都缺堤排洪了
就係咁樣就完成一次我喺黑雨人生第一次派彩!!!!
完事出番去又食宵夜擦牙沖一沖涼喺洗手間打俾老婆話瞓
跟住就又坐喺休息室睇電視玩手機玩到兩點幾就入房瞓

升級  53.33%

一星會員

咦!佢有C 餐開大架咩?我以為只有口爆

升級  61.92%

三星會員

and_at 發表於 2023-9-8 15:29
咦!佢有C 餐開大架咩?我以為只有口爆

師兄試過111?

升級  44.07%

二星會員