winning11

查看: 7009|回復: 23

[其 他] [fadeout報告] 佐敦·廟街難得主動落力妹妹仔

升級  8.89%

二星會員

一向去慣指壓,不過間唔時都想換下口味,走去廟街睇下有咩青春少艾可以選擇,前幾日去咗兩次冇咩收穫,今晚做完嘢又去巡視業務,都係冇乜心水,見到有個樣普普通通,戴口罩,心口有d肉(睇得出唔係谷出嚟),身形都可以嘅妹妹仔,不如就試下。

上房先交低家用3舊,跟住就除衫,佢會剝光豬,加分(依家好多都除褲拉起件衫就算),波波大概係C,少少竹筍形?比一手揸曬大d。然後問我係咪收工好攰,我笑笑口話係,跟住佢叫我訓上床,我以為都係同其他一樣先捽兩捽就上套叫我上面嚟,咁瞓低做乜,我就坐喺床度等佢,點知佢一邊爬上床一邊問我做乜唔瞓低,咁我就只好聽從吩咐啦。瞓低之後幫我慢慢摸硬咗先上套(正常硬都未硬就上套),然後我就坐起身,點知佢話你起身做乜?等我嚟。跟手就騎咗上嚟驚喜!我食咁多年快餐第一次會有女上位然後佢就當我馬咁騎,速度仲幾快,而且坐到底,仲越騎越快。中途停咗一下,我以為佢會話攰,你上面啦,點知仲繼續騎,又越騎越快,我訓喺度冇嘢做就只好玩下波波,真波,實淨,皮膚都算軟,不過我就唔敢大力揸,唔敢玩lin頭,不過lin頭又唔係好突出冇乜好玩。之後就一路俾佢騎到我出貨。

雖然我唔係太好女上位,不過咁落力真係超抵讚!之後回想返,會唔會係因為佢見我攰所以有特別服務?定係佢本身就係騎師鍾意女上位?真係唔知。如果係因為我攰先有,咁佢係咪算係治癒系?最近好鍾意治癒系。下次仲要問下佢係咪蒙古或者新疆嚟

一定會返食,呢個係第三個我會返食嘅快餐。第一個係自稱16歲,第二個係無敵美巨乳,第三個就係佢
位置就唔講喇,費事當賣廣告

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

恭喜師兄食到好野! 但都想貪心一問囡囡位置係邊? 謝謝!

升級  8.89%

二星會員

mastergo 發表於 2023-8-19 00:12
恭喜師兄食到好野! 但都想貪心一問囡囡位置係邊? 謝謝!

都係中間嗰d妹妹仔,唔係街頭街尾,同我描述差唔多嘅好似都係得兩個,行多幾轉可能就會見到,不過之後有冇新女相似就唔知。不過冇樣,唔好咁期待,要食服務都係去指壓最好。搵企企,我心靈覺得唔滿足,去指壓就算射得唔夠爽我都覺得好滿足

VIP五星會員

fadeout 發表於 2023-8-19 00:22
都係中間嗰d妹妹仔,唔係街頭街尾,同我描述差唔多嘅好似都係得兩個,行多幾轉可能就會見到,不過之後有 ...

大約咩時間去最穩陣? 大約廟街夾邊條街? 另,好想聽聽師兄分享第二個係無敵美巨乳既故仔!

升級  8.89%

二星會員

時間?我頭先係6點幾7點。唔好太夜啦,好似10點零11點左右囡囡就開始少,8,9點又易撞到好人行beat。中間都係得兩個,另一個係大波,因為都試咗,態度都算唔錯,但波唔算靚。邊條街真係冇留意,附近係有個位用工字鐵搭曬棚咁嘅樣。

升級  8.89%

二星會員

mastergo 發表於 2023-8-19 00:31
大約咩時間去最穩陣? 大約廟街夾邊條街? 另,好想聽聽師兄分享第二個係無敵美巨乳既故仔! ...

美巨乳冇乜其他特別嘅地方,樣普通,都係同死魚差唔多,不過返食幾次之後態度好咗,亦比第一次有少少反應,會細聲呻吟。特別就特別在著咗衫唔係好睇得出咁大,搵到佢都真係好好彩

VIP五星會員

fadeout 發表於 2023-8-19 01:03
美巨乳冇乜其他特別嘅地方,樣普通,都係同死魚差唔多,不過返食幾次之後態度好咗,亦比第一次有少少反應 ...

謝謝師兄!咁美巨乳都係相同位置定已經走咗無做喇?

升級  8.89%

二星會員

mastergo 發表於 2023-8-19 13:38
謝謝師兄!咁美巨乳都係相同位置定已經走咗無做喇?

已經係疫情前嘅事,7日鮮邊有得長做

VIP五星會員

師兄,本文提及的囡囡胸口有紋身嘛?

升級  8.89%

二星會員

mastergo 發表於 2023-8-19 19:26

全身白白淨,依家同朋友喺附近食飯,頭先經過都見到佢。

升級  60%

一星會員

師兄想請教下啲企企個竇有冇得涼沖

升級  8.89%

二星會員

JJ23 發表於 2023-8-19 22:26
師兄想請教下啲企企個竇有冇得涼沖

通常係冇,只試過有一次雙飛時可以

VIP五星會員

fadeout 發表於 2023-8-19 21:38
全身白白淨,依家同朋友喺附近食飯,頭先經過都見到佢。

師兄,今日(即19號)囡囡的衣著是甚麼?

升級  8.89%

二星會員

mastergo 發表於 2023-8-20 02:54

真心唔記得,嗰晚去咗大排檔飲完酒,之後去咗指壓,食到件幾好嘅,好開心,尋日又去揼咗個靚骨,咁小事早就冇印象·
玩企企嘅心態應該係好似去外國d舊貨店,用較平嘅價錢喺一堆品質較差嘅商品裡面搵比較好嘅出嚟,呢啲嘢要親自去做先有趣。至於品質嘅定義係靚女or身材or後生or服務就自己決定啦

升級  8.89%

二星會員

我好似覆唔到pm

升級  8.89%

二星會員

啊!漏咗一樣好緊要嘅嘢,呢度其他師兄都會講,就係:我有嘅(服務)你唔一定會有,唔好咁大期望。

升級  8.89%

二星會員

今日終於得閒想去返食點知妹妹已走

升級  86.67%

一星會員

今日成個FB都係講佢地, 應該要轉地點

升級  8.89%

二星會員

黑仔仔 發表於 2023-8-25 03:29
今日成個FB都係講佢地, 應該要轉地點

唔會轉啦,我前幾日都有去,一樣有。
師兄睇開啲乜嘢?點解會成個FB都講,哈哈

升級  8.89%

二星會員

mastergo 發表於 2023-8-19 19:26

尋日試咗呢個,態度都算可以