winning11

查看: 1840|回復: 3

[溢 泉] [lucky戰駒]【溢泉】初試新女服務有驚喜·05號

升級  99.92%

三星會員

雖則係名義上我主場...但有新女都未必係我食到頭啖湯...一係因為我都有其他女想返食又或者未得閒去...不過頭唔頭啖湯都無所謂...遲咗早好過無做...一個bg新嚟但又咁多師兄想食頭啖湯...條女最多獻出第一次啫...遲咗兩星期多我先係第一次做呢位5號溢泉妹妹...而家就分享下

年約30-32...未中女未old嬋...益力多樽身形...上邊厚肉中間腰位就幼pat pat有肉地腿就幼...完全係model身形...樣貌姣戰鬥型...睇大家報告同埋場個女經理介紹都係好口碑...我目測完都係覺得合理順眼...揼係企企理理四四正正平均力度揼得幾好...另一要讚係佢啲招呼好貼切貼地...知道晒男人想要啲乜咁...手rpp已經係好舒服好中啲重點...硬晒軚就梗係理所當然啦...轉過嚟佢用柔嫩的甜嘴為我每寸肌膚做清潔...當然包括上邊兩粒...兩隻耳...我條頸...肚...髀罅...C眼...兵劍...然後就一嘢就坐上嚟勁搖...完全有種被征服唔俾我郁的感覺...腳夾我腳手撳實我兩邊手臂...腰就緊纏我腰...我邊有得郁喎...佢髀同臂肌膚碰撞的拍拍聲簡直迴腸盪氣...感覺得佢係又濕又窄...如果以日本AV情節嚟講呢啲絕對係痴女或者癡女系列...估唔到第一次同佢交手佢已經獻盡所有...

可以用呢個比喻嚟講...而家啲發明星夢嘅男男囡囡去參力全民造星...如果晉級到就可以表現多一次...咁一個piece得嗰分零鐘可以表現到自己啲乜?最多都係唱歌跳舞...想表演rap或者演技就要等晉級先可以...咁啲參賽者就會喺賽前話唔會再表演對上的情節...上次係唱歌今次係表演跳唱...等觀眾評判睇到多啲嘅自己不同一面...

咁呢位溢泉5號第一次就已經盡情晒冷...俾晒所有嘢我無保留...呢樣梗係要讚啦...我又唔會覺得第一次已經攞晒好多嘢...反而期待佢下次會有咩送俾我囉...即係話呢件女一定會返食...溢泉又多件好嘢俾我揀了...

升級  0.37%

二星會員

有貼身服務?

升級  99.92%

三星會員

師兄你的意思係?

升級  99.92%

三星會員

當然有rpp...演唱同埋身接觸